Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Misjonsrapport fra familien Bølum Kjørstad i Paraguay

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Misjonsrapport fra familien Bølum Kjørstad i Paraguay"— Utskrift av presentasjonen:

1 Misjonsrapport fra familien Bølum Kjørstad i Paraguay
Februar 2017

2 Vi har det bra i varmen Vårt viktigste mål dette året er språkutvikling, og relasjonsbygging med den nasjonale ledelsen og de forskjellige menighetene og pastorene. Samt sikre barnas trivsel!

3 Vår misjonstjeneste hittil (noe av det)
Ledere av Global Mission Camps; Styre v/Eldbjørg og Vidar Børjesson. Drifte misjonsstasjon. Ansvar for videre oppussing. Vertskap for besøkende fra Norge som ønsker å få innblikk i misjonsarbeid i Paraguay. Mentorer, vertskap og bibellærere for studentene fra Gå Ut Senteret (GUS) og tilrettelegger deres praksis (se neste bilde). Medansvar i Filadelfia Atyrá Ledermøte en gang i måneden med pastor og eldste. Lovsang og ungdomsarbeid.

4 Studentene er i gang med sin praksis
Her er vi som familie sammen med studentene fra GUS på «Hora Feliz» (= gledens time) som er et barnearbeid blant de fattigste i Atyrá. Her utdeles pent brukte klær og en matbit, det er bibelundervisning, sang og pugging av bibelvers, samt lek. Studentene er her fra nov til slutten av mars.

5 Gateevangelisering i Atyrá
Vi arrangerte dette for de norske studentene og ungdommene fra menigheten. Vi underviste i evangeliseringsmetoder, med fokus på bibeltekster. Vi utfordret studentene/ungdommene på kreative «fiskemetoder».

6 Vår misjonstjeneste videre
Denne våren vil vi reise rundt til de forskjellige menighetene i Filadelfia Paraguay for å presentere oss og tilby vår misjonstjeneste. Sammen med de nasjonale lederne, ser vi for oss en ledertrening for fremtidens lederskap i menighetene både når det gjelder åndelig, økonomisk og administrativ ledelse.


Laste ned ppt "Misjonsrapport fra familien Bølum Kjørstad i Paraguay"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google