Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Å være på internett er ikke et valg - men en nødvendighet

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Å være på internett er ikke et valg - men en nødvendighet"— Utskrift av presentasjonen:

1 Å være på internett er ikke et valg - men en nødvendighet
Raufoss Handelsstand Å være på internett er ikke et valg - men en nødvendighet Det er en utfordring å selge ideer. Først må du få lytterne til å være prinsipielt enige med deg. Deretter må du få dem til å handle. Bruk Dale Carnegie Training®-prosessen Hendelse – Anbefaling – Fordel til å lage en motiverende og handlingsorientert presentasjon. 20©10 ToNico MediaDesign

2 Trender og utvikling i markedet
Tradisjonell annonsering, markedsføring og salg avtar dramatisk Internett-annonsering, markedsføring og salg øker mer enn tilsvarende Åpne presentasjonen med en begivenhet som vekker oppmerksomhet. Velg en hendelse som angår deltakerne. Hendelsen skal oppfordre til handling og vise fordeler. Når du starter med å fortelle om en motiverende hendelse, forbereder du deltakerne på tiltakene som følger.

3 Portal betyr internettsamarbeid under en felles plattform:
Samarbeid under felles plattform gir lavere utviklingskostnader. Felles bruk av teknikske løsninger (moduler) gir lavere driftskostnader – flere muligheter. Felles markering i konkurransen om kunden gir større effekt til lavere kostnad. Deretter nevner du tiltakene. Vær konkret, tydelig og kortfattet. Du må kunne se for deg at deltakerne utfører tiltakene. Hvis du ikke kan se det for deg, kan ikke de heller. Vær overbevisende når du meddeler tiltakene, så er sjansen større for at du klarer å motivere deltakerne til å handle.

4 Fordeler med DNNsystem
Bygger på anerkjent Microsoft SQL database server, standard åpen kildekode. Gjennomført moduloppbygget struktur som gir dynamisk implementering av nye funksjoner etter behov. Ny moduler/funksjoner blir stadig utviklet av mange tusen 3. parts utviklere over hele verden. Brukes i dag til mange ti-talls tusen webplasser over hele verden. For å fullføre Dale Carnegie Training®-prosessen Hendelse – Anbefaling – Fordel, angir du fordelene ved denne handlingen til deltakerne. Ta deres interesser, behov og preferanser i betraktning. Underbygg fordelene med dokumentasjon, for eksempel statistikk, demonstrasjoner, referanser, hendelser, analogier og bevismateriale for å skape troverdighet.

5 Få mest mulig ut av hver krone:
Forprosjekt – antall deltagere: Investering i en god plan er en bra investering. Alternativ deltagelse, fellesprofil, egen layout, banner, antall funksjoner (moduler) med mer. Domen, undersider, søkemotorer, optimalisering, tilhørighet med mer. Support, opplæring, vedlikeholdsavtale med mer. Gjenta tiltakene og fordelene i avslutningen. Snakk med overbevisning og selvtillit, og du vil selge ideene.


Laste ned ppt "Å være på internett er ikke et valg - men en nødvendighet"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google