Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Invitasjon til føresette og framtidige bilførarar Temakveld- Mengdetrening før førarprøven Vi har med dette gleda og invitere deg og din føresette til.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Invitasjon til føresette og framtidige bilførarar Temakveld- Mengdetrening før førarprøven Vi har med dette gleda og invitere deg og din føresette til."— Utskrift av presentasjonen:

1 Invitasjon til føresette og framtidige bilførarar Temakveld- Mengdetrening før førarprøven
Vi har med dette gleda og invitere deg og din føresette til å delta på ein av våre temakveldar om mengdetrening/ øvingskjøring. Dette er eit viktig tema for deg som har tenkt å ta førarkort. Ungdom som har øvingskjørt mykje før dei får førarkort er klart mindre utsett for ulykker enn dei som har lita kjøretrening. Det er svært viktig at du har med din føresette eller ein ledsager med førarkort til temakvelden. De får då same informasjon, og kan snakke om det som vert orientert om (felles forståing). Ein sensor frå Statens vegvesen orienterer Dykk om øvingskjøring generellt, samt gjev råd og rettleiing om korleis oppnå best mogleg læringsutbytte. De må gjerne stille spørsmål, då mange ofte lurer på det same… De vil få utlevert ei rettleiing om opplæring- øvingskøyring og mengdetrening, ein spegel til ledsagerbruk, samt eit L- skilt til å ha bak på bilen under trening. Temakveld/ matriell kostar ingenting. Vi ynskjer Dykk alle velkomne til ein hyggjelig og nyttig temakveld! Med helsing Kurt Torvanger Ørsta trafikkstasjon


Laste ned ppt "Invitasjon til føresette og framtidige bilførarar Temakveld- Mengdetrening før førarprøven Vi har med dette gleda og invitere deg og din føresette til."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google