Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Velkommen! Bli den beste du kan bli!.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Velkommen! Bli den beste du kan bli!."— Utskrift av presentasjonen:

1 Velkommen! Bli den beste du kan bli!

2 Tema for kvelden Visjon, Respekt og læringsmiljø: Anders Larsen
Læringsbrett Valgfag Leksehjelp Parkering Mobilbruk: Mai Ragnhild Svendsen Polentur: Yvonne Gulbrandsen Klassevis

3 Visjon, Respekt og læringsmiljø
24.4. Visjon, Respekt og læringsmiljø Visjon Respekt Læringsmiljø Oppsummert: God stemning på trinnet, gode friminutt. Fokus på læring. Obs bruk av mobiler/sosiale medier (kan skape konflikter)

4 Læringsbrett Økt læring og motivasjon
Låner brettet så lenge en går på skolen Personlig ansvarlig for utdelt brett Oppsummert: Læringsbrett har kommet, men vi venter på deksel..

5 valfag Design/redesign Fysisk aktivitet og helse Teknologi i praksis
Oppsummert: Elevene skal velge valgfag for neste år. Dette vil skje elektronisk og de må sette opp tre ønsker. Nytt valgfag i år er trafikk, som vil gi trafikalt grunnkurs minus mørkekjøring. Mer info på neste slide.. Design/redesign Fysisk aktivitet og helse Teknologi i praksis Natur, miljø og friluftsliv Sal og scene Trafikk – Nytt fra neste skoleår!

6 Trafikk – Håkon og John Inge
Maksimalt 36 elever Gir trafikalt grunnkurs (minus mørkekjøring) Elever født tidig på året vil bli prioritert Må ha 80% oppmøte (100% førstehjelp)

7 Leksehjelp Måndag kl 14.00 – 15.00 Onsdag kl 13.30 – 15.00
Oppsummert: Meget godt tilbod som vi ønsker fleire skal benytte seg av. Viktig at de som møter opp er motivert for å gjøre lekser 

8 Kjøring til skolen.. Oppfordre elevene til å gå eller sykle til skolen
De slippes av på oppsiden av hallen Oppsummert: Vi ønsker at elevene skal gå eller sykle til skolen (med hjelm!). De som alikevel blir kjørt, vil vi skal gå av på oppsiden av idrettshallen. Dette for å unngå farlige hendelser nede ved skolen.

9 Mobilbruk Oppsummert: Mai Ragnhild jobber som miljøterapeut på skolen og bruker mye tid på å snakke med de som måtte trenge det. Hun opplever at et problem går igjen for elevene, er at de får litt for lite søvn. Dette sier de selv kommer av at de ligger med mobilene i sengen og kommuniserer med andre. Viktig med gode rutiner for mobil. Kanskje den ikke trenger å være med på soverommet?

10 Polentur.. Kontakt oss i komiteen via mail: 2018polen@gmail.com
Nærmere informasjon ang innbetalingsplan og program kommer senere Kontakt oss i komiteen via mail: Facebook informasjonsside for påmeldte: Polen 2018 KleppU Meld deg på turen her:


Laste ned ppt "Velkommen! Bli den beste du kan bli!."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google