Tittel på prosjektoppgaven: ”Etablering av ny internettpresentasjon og innføring av den web-baserte delen av et intranett ved Høgskolen i Stavanger.” Presentasjon.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Hovedprosjekt Gruppe 18E Vår Prosjektoppgave 18 E  Arbeidsgiver  Byåsen Bilverksted AS ved John Myhre  Veileder  Jostein Lund  Gruppemedlemmer.
Advertisements

Presentasjon av tjenesten
Erstatning for ActiveX?
Presentasjon av hovedprosjekt E39 ”Få Rennebu Kommune ut på Internett” Elisabeth Eide.
Fornyelse i Lånekassen Nordisk Studiestøttekonferanse 2008.
Studieprogram for Marin teknikk Onsdag 25. april 2012 T2
Prosjektstatus. Fremdrift til nå  Forrige brukerforum la vi frem følgende plan:  15 mars – Fase 1 – alle hovedmoduler  15 april- Fase 2 med Aktiviteter.
Spydspiss og Merkevare i et internasjonalt opplevelsesmarked
Bluetooth sone Identifisere og kommunisere med Bluetooth enheter i en sone.
Strategi -og system workshop HiL Tor Holmen, Gunnar Bøe HiL,
estetiske virkemidler
Installation Implemantation Design Av: Anders Hvaal Larsen - Geir-Kristian Dahlberg - Renate Woldseth.
Prosjekt: Presentasjon Av Elin Blikra
InOut og TeleComputing  Nøkkelferdige, rimelige Skolelinux-løsninger  Maskinvare (tjenermaskiner og tynnklienter)  Programvare  Installasjon av ferdig.
Erfaringer med 2000-rapporteringen
Presentasjon Hovedprosjekt nr 43
Hovedprosjekt Hos Julius Maske
Tittel: ”INTRANETT i SCANDIACONSULT” 4 Hilde Reitan, 2HKD Hovedprosjekt studieåret 1999/2000 Oppgavestiller: Trondheim.
Reidar Wisløff 3DSU Hovedprosjekt 16E
Webbasert visning av resultater etter settepotetkontroll Prosjekt Vid 2002 Marta Teigland Hege Rørvik.
Telenor Mobil Audio Sampler Hovedprosjekt nr 60 våren Applikasjon for miksing av wav- filer til bruk på mobilsvar og MMS (Multimedia Message Service)
Registrering av kjemikalier i Kromatografigruppa, Fürst Medisinsk laboratorium. Database laget med bruk av teknologiene PHP, MySQL og Apache Prosjektoppgave.
Kundedatabase Finanspartner DA Asta Elinor Rødtang Hovedprosjekt 24E 2000 Kundedatabase utarbeidet ved hjelp av Access og VBA.
Maximite AS Et konsulentselskap bestående av 8 uavhengige konsulenter som er spredt fra Finmark til Oslo Bred erfaring innen blant annet strategiutvikling,
Kvalitetssystemet Kvalitetslosen – 4 moduler
Nettverksmøte i Midt-Troms Velkommen!. Sammen skaper vi tiltak og trivsel! Kort status for Lenvik kommune pr : Oppstart meldingsutveksling.
Brukerforum 2012 Vigo Voksen Sola strand hotell Stavanger Brynjulf Bøen Daglig leder Vigo IKS.
Prosjektgruppe 26ESikkerhet i Internettløsninger Sikkerhet i internettløsninger.
N O R P R O F F Quality Management SAMARBEIDSPARTNER FOR
Forvaltningsrevisjon gjennomført 2012/13: Prosedyrer og rutiner for journalføring og tilgjengeliggjøring av dokument/saksutredning Statusrapport 2014.
Brukerinformasjon på Internett Hovedoppgave for Erlend Grut Hilstad, 2HKI.
Bacheloroppgave gruppe 19E 2008 Windows server med Sharepoint og Exchange server installasjon hos AS Gjerde Kontormiljø, Vadsø Prosjektgruppe: Åge-Owe.
Hovedprosjekt Sikkerhetsrutiner for sykepleiere som dokumenterer i den elektroniske journal (EPJ). Et prosjekt i studiet Videreutdanning i Data Av student.
Presentasjon av hovedprosjekt
A Merkantildata Company empowering your business.
Hovedprosjekt 2005 Sikker kommunikasjon og begrensninger i standarder Gruppe 50 Tore Bergeng Thomas Tønnessen.
1 Lokaltorget ved NRK Rogaland Prosjektoppgave av Siri Bjelland Berven Videreutdanning i data, Høgskolen i Sør-Trøndelag Oppgave 003E, Våren 2002 Oppdragsgiver:
23. Mai 2002Rudi Andrè Jørgensen1 Hovedprosjekt, Rudi A. Jørgensen Hva oppgaven i starten gikk ut på: Re-design av websted Hva oppgaven går ut på pr dags.
Akuttenheten – på nett Et hovedprosjekt 2-årig høgskoleutdanning innen IT - i Trondheim! 4 vt ~ 2 dager pr uke, fra 28.1 – 30.5 En student... Oppgaven:
Easy answer Hovedprosjekt nr 56 våren 2001: ”web  interface  MobilSvar” - grensesnitt for innlegging av personlig velkomstmelding.
Hovedprosjekt 2005/2006 Oppgave 28E Øyvind Mosti, 3DSU Administrasjon av apparatutlån, pasienter, rekvirenter og helseforetak.
Hovedprosjekt RIS og SUS ved Q-Free ASA av Øyvind Lystad Rune Storm Sivertsen.
Oppdater.com Web-publiseringssystem for InCreo AS Øyvind Henriksen
HOVEDPROSJEKT E53 Hovedprosjekt ved AITeL våren 2001 Studenter Erland Johnsrud Steffen Osen Eirik Øye Oppdragsgiver ERGO Runit ved Anders Håkon Gaut Veileder.
Hovedprosjekt 2HKI Interaktive sider med PHP og MySQL Av Kjell Kvitvær.
Presentasjon av hovedprosjekt Elin Leikvang ResLab Integration Grunnlagt i 2005, datterselskap av ResLab Reservoir Labratories og en del av Weatherford.
Ny studentlab med trådløst nettverk og mobile løsninger.
Presentasjon av hovedprosjekt Gruppe 7E Tor Ivar Melling – Roy Røv – Lars J. Sved.
Presentasjon av hovedprosjekt 31E Microsoft Deployment Tools 2010.
Utvikling av et web-basert bestillingssystem for bøker og en tilhørende database for uthenting av statistikk. I tillegg et nytt CSS-basert design for bibliotekets.
Februar FS - Felles Studentsystem Et utviklingsprosjekt for de norske universitet og høgskoler fra 1993 til 1998.
Weblogg-Forum web-system. (PHP/MySQL) Hovedprosjektoppgave 46E (Egendefinert oppgave) Skoleåret 2003/2004 – AiTEL, HiST Student: Magnus Kopstad Veileder:
Innrapportering via mobil enhet Hovedprosjekt 2004.
Hovedprosjekt våren Webgrensesnitt mot MySQL Av:Jan Henrik Roten Marius Røstad.
Hovedprosjekt, Randi Kvernes, våren Fornyelse av Intranettsider Telenor kundeservice midt - Norge.
Elevundersøkelsen 2016 Færder vgs
Vi vil – og vi får det faktisk til!
Hva skal du gjøre? Du skal velge mellom 3 fordypninger i bachelorprogrammet Fordypningene er en del av bachelorprogrammet.
Oppgave 46 - Automatisering av overvåkningsrutiner
Mitt prosjekt Utvikling av nettstedet til
Frode Hammer Håvard Gustad
Fra barneskole til ungdomsskole
Utskrift av presentasjonen:

Tittel på prosjektoppgaven: ”Etablering av ny internettpresentasjon og innføring av den web-baserte delen av et intranett ved Høgskolen i Stavanger.” Presentasjon av prosjekt 14E Ivar Urheim

Oppdragsgiver: Høgskolen i Stavanger - Virksomhet med ca 700 ansatte og 7000 studenter Prosjektoppgaven innebærer:  Overvåke innpassing av design og struktur i WebCenter og testing hos leverandør  Overføring av WebCenter til høgskolens maskiner og gjennomføring av akseptansetest  Etablering av ny nyhetstjeneste på internett og intranett, inkludert opplæring av informasjonspersonell ved høgskolen  Overføring av sentrale sider fra dagens websted til ny struktur på nye servere

Begrunnelse for valg av oppgave §Prosjektet er en del av et større prosjekt jeg er prosjektleder for ved Høgskolen i Stavanger. §Det går ut på en fullstendig fornyelse av høgskolens internettsider og etablering av et intranett i høgskolen. §Jeg fant det naturlig å skille ut en del av ”hovedprosjektet” og la det bli min prosjektoppgave.

Status per 6. mai 2000: §Design og struktur er på plass i WebCenter-applikasjonen og installert på høgskolens tjenermaskiner §Testingene er i det vesentlige gjennomført §Noen mindre feil er rettet opp §Vi jobber med å justere design for nyhetssidene - løsningen som vi valgte i utgangspunktet var ikke tilfredsstillende

Videre framdrift - det som gjenstår §Nyhetstjenesten blir forsinket ca en måned - etableres tidligst i begynnelsen av juni §Jeg er i god gang med overføring av innhold fra gammel til ny design, det mest arbeidskrevende som gjenstår er å lage en god struktur på vevstedet §Ellers gjenstår mye skrivearbeid i forbindelse med avslutningen av prosjektoppgaven