Parkering Mål: AS FlyPark skal ha et program som ordner bestillinger på deres parkeringsplasser.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Ny ordlyd på rapportene i avdelingen og nye rutiner for registrering av skyteaktiviteter For nye brukere: Du må først være registrert med en e-postadresse.
Advertisements

För demokrati i Norrköping
Slik bruker du vår nettbutikk!
Vi har kjøpt en liten hytte på fjellet, og lurte på om du ville ta med deg familien eller noen venner og komme en tur i påsken for en liten påskepils med.
Demens - Test.
Visma Contracting/SuperOffice kontakt/kunde og prosjekt/anlegg integrasjon Denne presentasjonen vil vise noen skjermdumper og kort info om hvordan integrasjonen.
I.
Ebus Management Center En liten bruksanvisning for de enkleste funksjonene.
Nye Olweus dataweb en bruksanvisning Generell norsk (Q68T)
Treningsleir Nørresundby august. Avreise fra Egersund 6 august •Oppmøte «gruset» –Kl. 12:00 •Avreise Kristiansand – Kl. 16:15 •Ankomst Nørresundby.
En innføring i spillet: Lag En Setning
Visma Contracting/SuperOffice kontakt/kunde og prosjekt/anlegg integrasjon Denne presentasjonen vil vise noen skjermdumper og kort info om hvordan integrasjonen.
Fremgangsmåte for å oppdatere brikkenavn og antall i T-DOC for operasjonsavdelingene Trondheim, 8. juni 2010.
Skifteplan mobil en ny brikke i det teknologiske landbruket
Om tyver og helse Andreas Moan Dr.med. Pt HOD 2041 – et magisk år.
Skritt 1 er å bli klar over Guds Plan
BraWeb Bestilling. Bravida tilbyr nå BraWeb Bestilling.Dette er et web-basert system for arbeidsbestilling. Systemet er interaktivt og dynamisk, og gir.
 Thore R Jensen Leder og suport  Tor Morten Jensen Programering og design  Vi tilbyr tjenester som webmastring, webdesign og webutvikling.
• (så): • Han følte seg ensom, så han gikk på kino. • (derfor): • Han følte seg ensom. Derfor gikk han på kino. • (siden): • Siden han følte seg ensom,
"Ting er ikke altid slik, de synes å være."
Regelmessighet (Repeterende aktivitet) Hvor finner jeg Regelmessighet?
PetroOnline 2010 Visjon og strategi. Accella styrer depotet •Ved import fra bil, båt og tog •Ved planlegging av lasting •Ved lasting av bil •Ved overføring.
De viktige ting i livet Kilde: Ukjent.
Databasehåndtering med MySQL
Filer Finne minste Finne Største Beregne gjennomsnitt Variabler Tabeller – Arrays Lage frekvenstabell.
Gjennomgang av prøven Tidsangivelse. Prøven deles ut Vi fyller ut øvelsen sammen.
Komplekse tall Naturlige tall
Velkommen til seminar. Målsetting 1.Oppdatering om hva som skjer av videreutvikling knyttet til TSB i Midt-Norge 2.Drøfte aktuelle problemstillinger knyttet.
Lab–utkurv og Lab-innkurv Høyreklikk på post-ikonet og velg fra listen Lab-utkurv gir en samlet oversikt over avdelingens Planlagte rekvisisjoner Lab-innkurv.
Kapittel 5 oppgave d Bruk riktig ord på riktig plass i riktig form.
Lage og sende SMS 1a Lage SMS
Uni Eiendom Næring veien videre
Boligtorget erfaringer så langt. Ønsker om ny funksjonalitet Rune Synnevåg Utviklingssjef.
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
ER-modellen, notasjon ENTITETS- Attributter TYPE Relasjon
Eksempel på SQL ”SQL-setninger” har en struktur som likner på ”naturlig språk”, med ”verb, subjekter og adjektiver”. SQL-setningene begynner alltid med.
Vorspiel En vakker vårdag ringer rådmannen i Hamar til en av sine sjefer, og de begynner å diskutere status i kommunen…
Brukerseminar NAV, Side 2 Brukerseminar 25. oktober 2007  Informasjon fra NAV / Tolketjenesten  Tolk på arbeidsplass v/ tolkene på ASVO.
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
Andre funksjoner.
NÅ SKAL VI LÆRE OM LIKNINGER.
PROSJEKT: UADRESSERT REKLAME Omnibus: 23. august – 30 august 2006
Vi har kjøpt en liten hytte på fjellet, og lurte på om du ville ta med deg familien eller noen venner og komme en tur i ferien for en liten drink med nogo.
Kundeordre.
Lokalisering i to-delt graf. LOG530 Distribusjonsplanlegging 2 2 Vi skal nå beskrive en transhipmentmodell med to varesorter som skal leveres fra to fabrikker.
Oppgaver til kodegenerering etc. INF-5110, 2013 Oppgave 1: Vi skal se på koden generert av TA-instruksjonene til høyre i figur 9.10 i det utdelte notatet,
100 lure ord å lære.
Telefonmanus når du ringer fra din egen liste nr 1
Samarbeide for å overleve? Mulighetene er der…og MÅ tas 5 September 2014 Grafisk bransjeforenings landsmøte 2014.
Bedre med en dårlig fungerende farmasøyt enn ingen farmasøyt?
Kapping av plater Mål: Vi skal lage komponenter for en møbelfabrikk ut fra standardiserte plater på 12 x 24 dm. Komponentene har lengde og bredde oppgitt.
Jeg har visst det hele tiden. Og her kommer Beviset.
Og.
PRØVING OG MØTEBOK. PRØVING Godkjenne eller forkaste Stemmegivninger og stemmesedler Forhånd og valgting Valgloven § 10 Klargjøring for telling.
Mål: Plassere campingvogner og bobiler med lik avstand mellom vognene.
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
Grunnlaget Opptak – INTUTVEINN Søknadsalternativer – 9627 – 9633 Kan eventuelt utvides dersom vi har enkelte institusjoner/avtaler som er mye brukt Avtaler.
Vareopptelling Mål: Se hva vi har solgt av i hver måned.
M OBILE T ICKET - EN ENKLERE MÅTE Å BETALE PARKERING PÅ Christian Rudfoss Vegard Aasen Lavdim Ahmeti.
Brukerveiledning for kloning i GIMP
Fagartikkelen Arbeidskrav for å få gå opp til muntlig eksamen våren 2009.
Nye forretningsprosesser Pensum: Olsen, kap
LAVPRISTAXI fra *Et miljøbesparende lavpriskonsept for taxi, utviklet av Økotaxi AS.
Inf1000 (Uke 5) Arrayer, filer og tekst
Kombinatorikk og sannsynlighet
UFLP modeller. LOG530 Distribusjonsplanlegging 2 2 Det skal opprettes p fasiliteter (lager) for å betjene en gitt mengde kunder. Kundenodene er også potensielle.
KOLUMBUS AS Rogaland kollektivtrafikk FKF nedlagt pr
Orientering og oppfølging av forsøksprosjekt for bestilling og samordning av TT fritidsreiser PRØVEPROSJEKT BYDEL ØSTENSJØ OG BYDEL NORDSTRAND Arbeidsgruppe.
SAMARBEIDSMØTE Dokumentasjon i forbindelse med retur av hjelpemidler fra kommunene.
Lær å opprette den elektroniske ID-en MinID
Utskrift av presentasjonen:

Parkering Mål: AS FlyPark skal ha et program som ordner bestillinger på deres parkeringsplasser.

AS FlyPark Har et antall parkeringsplasser. Leies ut hele dager. De fleste kundene bestiller plass på forhånd. Da oppgis bilnummer, eiers mobiltelefon, dato en kommer og dato en drar. Plassen må reserveres også for ankomst og avgangsdag.

Holde orden Vi skal utvikle et program som på grunnlag av en fra- og tildato ser om det er ledig plass. Hvis ja reserveres plass for aktuell bil.

Inndata Et tall med antall parkeringsplasser. Bruker kan da kjøre en initialiserings-rutine som ”oppretter” et slikt antall plasser. Fra- og til-dato for et parkeringsønske. Er det plass skal bil- og telefonnummer også lagres. Merk at bileieren bare får bekreftelse på at det er plass. Når hun ankommer må hun lete etter ledig plass, men vi garanterer altså at det er plass (vi antar at alle drar den dagen de har bestilt til).

Diskuter Hva om hver bileierer skulle få tilordnet en identifisert plass (f.eks. parkeringsplass A5, nr 5 i område A)? Ville det vært en god idé?