Mat. ost eple pære smør saft kli salami skinke.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
FISKESPRELL Gøy for barnehagen, godt for barna Del 3 Måltidet i barnehagen Norges sjømatråd Husk å sette inn ditt navn på denne foilen, introduser deg.
Advertisements

Råd for et sunt kosthold (1)
Tekster til kapittel 5 LearnNoW.
Kurstreff 3 Dagens tema: Del 1: ”Ikke ett fett” Del 2: Bedre forståelse for matvaremerking/ ”Lære å lese varedeklarasjonen”. Kursøktens del 1 skal gi økt.
LIVSSTILSYKDOMMER Hjerte- og karsykdommer Diabetes Fedme Kreft
Kapittel 5 Ekteparet Alfaro spiser meksikansk middag.
Råd for et sunt kosthold (1)
Bifflapskaus (500 gr) Krydret biffkjøtt med rotgrønnsaker, purreløk og poteter. Serveres med flatbrød og smør. 139,- pr kuvert Ferdige steker Vi tilbereder.
Aktivitet/Info Tema/Innhold Mål Oktober Uke 41
FISKESPRELL Gøy for barnehagen, godt for barna Del 4 Praktisk matlaging Norges sjømatråd Husk å sette inn ditt navn på denne foilen, introduser deg.
Maten er halve helsa ! Pernilla Egedius Seksjonsleder Forpleining
Matenerklar.no tipser Uke 32 ( august) 5 *= minst 7 av disse er økologiske Har du merket huset ditt godt med husnummeret? Er nummeret godt synlig.
Kosthold og fotball Hvordan få ut kapasiteten til hver enkelt spiller ?
FROKOST Frokosten er dagens viktigste måltid.
Kosthold for idrettsutøvere
FISKESPRELL Gøy for barnehagen, godt for barna Del 2 Barn og kosthold
Haukeland universitetssykehus
Et sunt kosthold.
Marianne Dahlum Helsesøster
Hvordan ta i bruk økomat
PP-presentasjon 16 Lev sunt. Nivå 2.
Byåsen videregående skole VG2 MATFAG
Helseetaten Presentasjon og diskusjon på foreldremøter m.m.
Vitaminene Fett- og vannløselige
Måltidene (1) Frokost er et viktig måltid. En god frokost gir energi, øker konsentrasjonen og gir bedre humør. Hvis du ikke har appetitt om morgenen, ta.
Kurstreff 5 Siste kurstreff med kort repetisjon og samtaler om oppnådde mål og veien videre.
KJENNER DU IGJEN NOE AV DET DU SÅ PÅ GÅRDEN HOS INGA BERIT?
FISK Hvorfor utrykket: Frisk som en fisk?
Prosjekt økologisk mat
Samtale 3.
Hellerud Møte og Selskapslokaler AS
Hva du velger å spise har betydning for humøret ditt og konsentrasjonen din på skolen Ved å spise hver 3. – 4. time så holder du jevnt blodsukker, det.
Kosthold og Livsstil v/Jorunn E. Hauso
Servicehandelens informasjonskanal Catering – Gatekjøkken – Bensinstasjon Servicehandelens informasjonskanal Gratis å bruke.
Kostholdsforedrag Sterkenilsdagen
Presentasjon Tema 2: Kosthold og helse Forholdet mellon mat og helse og hvordan komme i form Cristina Andrea Lydia.
PIZZAKOKKEN. HANDLELISTE: Til middagen: Filmleie: 50kr 2x 2 tomater-8kr 1 løk-3kr 1 glass pizzasaus-20kr 400g kjøtteig-40kr 1 pakke pepperoni-30kr 1 boks.
Sauser Mat og helse 1 15.Oktober 2008 Daniel Bødtker-Lund Høgskolen i Vestfold.
Aktivt salg.
Nøkkelhullet – enkelt å velge sunnere Navn, sted, dato.
Kostsirkelen Inndeling av mat i fem grupper: Korn og brød Egg, kjøt og fisk Mjølk og ost Feitt, olje og smør Grønsaker og frukt Sjå s. 42.
Protein og fett Uke 9. Protein Protein stammer fra det greske ordet ”PROTOS” og betyr det første/den viktigste Bygget opp av aminosyrer Esensielle aminosyrer-
KOSTHOLD FÅ KROPPEN TIL Å YTE MAX GJENNOM HVERDAGEN, PÅ TRENING OG KAMP!
Trening og kosthold Karl Filip Singdahlsen 15. Februar 2012.
Kapittel 5: Ekteparet Alfaro spiser meksikansk middag Ingebjørg.
MÅLTID I MOSMARKA BARNEHAGE. Frukost  Borna har med matpakke heimanfrå.
MAT 3. KLASSE v/ Henriette Heesch Holmen Kan dere et annet ord for mat?
1.
NEKTON OG FISKERI-OSEANOGRAFI
Av: Amalie, Emilie og Maja
MÅLTID I ROTSET BARNEHAGE
Grønnsaker, frukt, bær og nøtter.
FISKETUR TIL HAMMER’N - MAI 2016
Protein og fett Uke 9.
Oppgaver Næringsstoffer
Motorisk aktivitet dag
Dyr.
MÅNEDSPLAN FOR SEPTEMBER 2017
Nøkkelhullet Enkelt å velge sunnere
Sjømat - FELLESBETEGNELSE PÅ MAT SOM KOMMER FRA SJØEN ELLER FRA FERSKVANN SOM ELVER OG INNSJØER.
Konferansemeny vinter 2017/2018
Kapittel 4 En normal ettermiddag og kveld.
Tiltakspakke for forebygging og behandling av underernæring
Sjømat - FELLESBETEGNELSE PÅ MAT SOM KOMMER FRA SJØEN ELLER FRA FERSKVANN SOM ELVER OG INNSJØER.
Mat.
Vitaminer og mineraler
Vitaminer og mineraler
MAT FOR GLEDE OG GOD HELSE
Utskrift av presentasjonen:

Mat

ost

eple

pære

smør

saft

kli

salami

skinke

prim

sjokade

nugatti

bremykt

bacon

egg

bønner

melk

lettmelk

saft

juice

eplejuice

appeljuice

kaffe

te

rømme

fløte

ansjos

Nam nam

Tran

Sana sol

kaviar

majones

lettmajones

skinkeost

baconost

is

gulrot

brokkoli

paprika

blomkål

tomat

selleri

agurk

potet

potetmos

chips

Pommes frites

kjøttkake

fiskekake

fisk

sei

torsk

hyse

flyndre

hai

hval

laks

ørret

salat

sildsildesalat

potetmos

brun

saus

brunsaus

hvitsaus

fiskeboller

Fiskeboller i hvit saus

Kina

mat

kinamat

wok

spaghetti

pizza

pepperoni

grandiosa

cola

solo

fanta

farris

øl

vin

suppe

tomatsuppe

fiskesuppe

krabbe

hummer

reke

slange

frosk

froskelår

Slurp slurp

Nam nam

sulten

middag

frokost

kveldsmat

nattmat

godteri

potetgull

French fries