TofteFestivalen 2015 En kort presentasjon Tema for festivalen er

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Innflytterkvinners fortellinger om ”De viktige kvinnfolkan”
Advertisements

I.
NAV Kristiansund Evaluering av opplevelseskortet 2013 Brukerundersøkelse, gjennomført okt/nov 2013 Catrine Hellstrøm og Lise Pedersen, barnefamilieveiledere.
Turminner.
Dagsrytme og rutiner ved Skjold SFO
VM Fotballen.eu har foran VM i fotball 2010 fått på plass et VM-studio utenom det vanlige. Det du ikke finner om VM her er ikke verdt.
Dette er Lesobircha spesialskole for barn med lærevansker. ¾ deler av de ca 150 elevene reiser hjem i helgene. Resten av barna er foreldreløse. Dette er.
Nasjonal dugnadskampanje 2012 – En veskeholder som gleder.
Styret har bestått av: Leder: Geir Maldal Nestleder: Gry Wiik Sekretær: Simon Pedersen Kasserer: Espen Andersen Medlem: Alexander Skoland Medlem: Inger.
OSLO JAZZFESTIVAL Sponsormuligheter 2012 – ) Jazzfestival sponsor 2) Hovedsponsorer 3) Enkeltkonserter 4) Annonsering i festivalmagasin –
Velkommen som spiller i aksjespillet.
© Fairtrade 2010 Project Title sits here Fairtrade-ukene 2013 © Fairtrade 2010.
Aktivitetsdagen for ditt nærområde
Fotballen.eu Her følger en detaljert oversikt over muligheter for annonsering på fotballen.eu Du får også oversikt over statistikk samt historikk.
Skogselskapet i Østfold Hvem er vi? Informasjon til flyvere av skogbrannflyet den 4. og 13. februar 2014 av Ole Brække.
Salgsteknikker & Sosial media
Krabbe sesongen høsten 2011 Havbris jr
I dette shoppingcenteret hadde kvinner en unik mulighet til å velge seg ut en passende make blant forskjellige menn.....
SMS * MLM * FORRETNING SMSKLUBBEN Viktig før vi går i gang med presentasjonen. Bruk kun denne koden når du skal melde deg inn Skriv mld mxm send.
1.mai-aksjonen er Norsk Folkehjelp, Arbeiderpartiet og hele fagbevegelsens årlige innsamlingsaksjon Tema for 2011 er: PALESTINSKE FLYKTNINGER I MIDT- ØSTEN.
Kvinne Fotballen Klepp Elite Utarbeidet av: 2008 Klubblisensen: -Ett godt verktøy -Stiller krav -Setter press på klubb -Gir muligheter for utvikling -Generer.
Velg sjøveien - medieomtale og annonsering Informasjonssjef Anne Kristin Hjukse Oslo Havn KF.
Rita Lucia Endresen. Medlem NFU´s Landsstyre Den første person med utviklingshemming som er medlem i Landsstyret i egen organisasjon.
Fredagsforum Februar Forretningsmuligheter i sentral- og øst Europa Møte med: Eksportsatsing Trøndelag, Næringsforeningen i Trondheim og Innovasjon Norge.
Månedsbrev fra Blåklokka
Brasil bilde 1 Presentasjon:
Svømmingens Dag Lørdag 8.mai 2010 Svømmingens Dag Aktivitetsdagen for ditt nærområde.
NM SPONSOR 2007 Alvøen Rideklubb har i 2007 fått tildelt Norgesmester skapet i dressur ridning. BLI MED PÅ LAGET OG HJELP OSS MED Å LAGE TIDENES MESTERSKAP!!
Enkel forklaring av hvordan bygge nettverk i euroSMART!
TV-aksjonen Med TV-aksjon får vi... Verdens største dugnad for mennesker med demens Nrks hjelp til å spre kunnskap og fjerne tabu Penger til informasjon,
Brukerundersøkelse aV Nov 2012 (utvalg) Nov 2012 (utvalg)
Vi håper og tror det kommer 4-5
Høst: Presentasjoner Weekend Temasamling: Innføringskurs Gruppene startet opp Temasamling: Sorg og savn.
Månedsbrev fra Blåklokka
Månedsbrev fra Blåklokka
23. MAI GRATULERER MED DAGEN, ULF!.
”Klubben Online” Vurdering av Webløsning for gruppene i Snåsa IL.
Velkommen til Årsmøte i EL & IT Klubben Fabricom
Sponsor og Annonser.
Bilder fra Hviterussland - den gamle og den nye tid møtes.
Krasnogorodsk internatskole og barnehjem ligger i Pskov fylke i vest-Russland. Der bor 200 barn/unge i alderen 7-18 år. Alle barna har et handikap. De.
morild.org en interaktiv nettjeneste i ti år Mer enn 1000 spørsmål
VI INVITERER deg/ditt firma til Søve som UTSTILLER PÅ MINIDYRSKU’N Sted: SØVE VIDEREGÅENDE SKOLE ULEFOSS Lørdag 1. juni 2013 Søve kan feire 120 år som.
Laget av Bjørnar Salvesen. Ideen bak LANèt  At det ikke bare skulle være et data party men en plass der folk kunne komme innom å slappe av, og rett og.
KLUBB- OG MEDLEMSUTVIKLING KLUBB- OG MEDLEMSUTVIKLING Per-Arne Davidson.
Levanger FK startet høsten 2008 arbeidet med å forbedre treningskulturen. Det trenes for lite - vi ser en klar sammenheng mellom trening og resultater.
VISJON OG VIRKELIGHET RUNDT ”LEKENDE BARN I GUDS VERDEN”
1.1 /// Klikk her for å høre Magnus 1.2 /// Klikk her for å høre Thea 1.2.
Presentasjon av ny visning for fører og ombordpersonale i FIDO.
Vår, sommer og høstsesongen 2014 Tirsdagstrening/treningsløp Fast klubbtrening i ulike terreng tirsdager fra april til september. Her er det løyper i ulike.
Trivselsundersøkelse - 08 Trivselsundersøkelse utført 8. desember leverte For alle utsagnene betyr score 1 at personen er totalt uenig og score.
QUIZ- (AS) BJØRNS KIWANISQUIZ Du treffer en person som ser du bærer Kiwanisnåla, og som spør hva det er. Du svarer: ”Jeg er medlem av Kiwanis! ” 1.Hva.
Så hva skal man gjøre?.
Og.
Manglerud skole ga aksjonspengene oktober 2014 til
Ull/Kisa En positiv klubb for alle Fotball – Friidrett - Håndball – Idrettsskole VisjonVerdigrunnlag.
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
Flest mulig - lengst mulig - best mulig
Lys til verden 2014/2015 Årets tema: Misjon og demokrati  7 misjonsorganisasjoner sammen om felles prosjekt i Nidaros  Vi har feiret grunnlovsjubileet.
HK Trøgstad 97 Strategiplan.
Norges Turistbarometer Vintersesongen 2015 Prognose for norsk og utenlandsk ferie- og fritidstrafikk i Norge Norges Turistbarometer.
Rotary støtter Zulufadder Et felles serviceprosjekt fra klubbene i Region 1 Distrikt 2310 til foreldreløse barn i Zululand, Sør-Afrika.
Gry Nørstenget Fylkesleder
Sosial innsats på Antsirabe - Madagaskar SANDEFJORD MENIGHET MISJONSPROSJEKT Ved å gi til dette prosjektet bidrar du til at de aller fattigste får en bedre.
Månedsplan for Froskene Mai 2015
Møte med klubbens utøvere SPONSORAVTALER - MULIGHETER OG BEGRENSNINGER Vadsø
Mai på Pytten Da har vi alt kommet til mai- måned, og vi legger bak oss en tid med mye aktiviteter i barnehagen. Vi har feiret påske i barnehagen, med.
Juninytt Da har vi sagt farvel til mai og ønsket juni velkommen! Mai har vært preget av mange gode fellesopplevelser, og mye kjekk lek inne og ute. Vi.
Juninytt HURRA!! Månedens jubilanter: Thomas blir 27 år 12.juni
under- og undredag! Kom og bli med på Undring Jesu under Natursti
Utskrift av presentasjonen:

TofteFestivalen 2015 En kort presentasjon Tema for festivalen er BARN I BALTIKUM!

For å klare å gjenomføre TofteFestivalen med gratis inngang år etter år, og for 8. gang i 2015 trenger vi Dere som sponsorer. Vi er glade for alt vi får inn av sponsormidler, men er også ute etter en mer langsiktig sponsoravtale med et eller flere firmaer. Se igjenom denne presentasjonen så kan De vurdere om det er noe for Deres firma å bli med på. Som sagt er vi glade for alt vi får inn av støtte, men for å være mer sikre på at vi klarer å gjenomføre TofteFestivalen hvert år, TRENGER VI DERES HJELP!

Det vi kan tilby tilbake foruten gleden det er å hjelpe mennesker og barn i nød er: Deres logo på alle plakater og reklamemateriell som vi trykker til hver festival. Vi har annonser i riksdekkende og lokale aviser og tidskrifter. De får også en presentasjon av Deres firma på vår hjemmeside: toftefestivalen.no samt TV kanalen Visjon Norge.

Wiggo Roksvåg og Reino Normann Fra Toftefestivalen 2008 „ MORS BESTE BARN“ Wiggo Roksvåg og Reino Normann

Tofte – en godt gjemt og glemt hemmelighet! Siden festivalen ble etablert i 2008 har oppslutningen vært økende. Ole Bjørn Saltnes i arrangementskomiteen påpeker at Tofte er et ideelt sted for en slik festival med sin unike beliggenhet lengst sør på Hurumlandet. Tofte kan skryte av å ha landets høyeste middeltemperaturer og er blant stedene med flest soltimer i løpet av året. Handelsstedet Tofte har et rikt utvalg av forretninger med mange gode tilbud i sommertiden. På festivalområdet vil det bli solgt grillmat, is, brus, kaffe og vafler.

Felleskristen satsing. Mange av menighetene på Hurumlandet står bak festivalen. Det er en felleskristen familiegudstjeneste på Tofte menighetshus søndag siste dag i festivalen, og deretter blir det konsert i båthavna. Fokus på hjelp til nødlidende i Baltikum. Hjelpeorganisasjonen Misjon Europa er hovedarrangør av festivalen. Som alltid vil overskuddet av alt salg og inntekte gå til Misjon Europas arbeid. Som i 2015 vil være barn i Balitikum. Den Hurumbaserte organisasjonen har arbeidet blant de fattigste i Estland og Latvia i femten år. Også i 2015 skal mer enn tusen barn få hjelp til å være med på sommerleir. Her får de mat, klær og tilbud positive aktiviteter. Gratis adgang! På tross av kostnadene med arrangementet er det gratis adgang til alle konsertene. Det blir samlet inn kollekt og salg av grillmat mm. Vi takker våre sponsorer, for uten dem ville det ikke vært gratis inngang.

På bildet ser du barna fra Mercy Center, Narva, Estland lager muffins fra MØLLERENS

På de neste sidene kan De se noe av Misjon Europa`s arbeid på Baltikum. Bildet under: Dagsentret „Lighthouse“ i Tallinn, Estland. Daglig bespises ca 30 barn her. De får leksehjelp, undervisning i sang og musikk. Klær blir også delt ut.

JULEGAVEAKSJONEN Hvert år samles inn flere tusen julepakker til barn i Estland, Russland og Hviterussland. Bildet under: Utdeling i Kohtla-Järve, Estland.

STØTTE TIL BARNELEIRE. Hver sommer sørger Misjon Europa for at mange barn kan få gratis opphold på barneleire i Estland og Latvia. Bildet under: Barneleir i Daugavpils, Latvia.

BESPISNING AV FATTIGE. Misjon Europa bekoster daglig matutdeling til mange hundre barn og voksne i Estland og Latvia. Bildet under: Daugavpils, Latvia.

Derfor håper vi at De kan bli med på laget i de neste TofteFestivaler. Våre sponsorer i 2014 Vi trenger flere sponsorer for da kan TofteFestivalen forsatt ha GRATIS inngang. Derfor håper vi at De kan bli med på laget i de neste TofteFestivaler. Røyken & Hurum Trafikkskole A/S trafikkskole.no Tlf : 32 791400/97583580 Torstvedt Werner VVS Rørlegger`n på Tofte 3482 Tofte Tlf. 90687899 Børsandveien 1 3475 Sætre, Norway http://www.eple.no/ HauCon Norge AS Hovedkontor: Johan Follestads vei 3 3474 Åros

Håper at De etter å ha sett igjenom denne presentasjonen av TofteFestivalen og arbeidet til Misjon Europa, ser at dette er noe De vil bli med på. De kan også øremerke Deres gave til et spesilt prosjekt slik at da har De selv oversikt over hva pengene har gått til. Mvh TofteFestivalen Kåre Lippert Martinsen Tlf. 90746329 Misjon Europa Ole Bjørn Saltnes Tlf. 41646581