Meldinger og Oppgaver gitt 5 Okt De jobbsøkere som ikke kan være tilstede på JobbTorget mandag 18 Okt. må skaffe seg en ansettelsesavtale på forhånd. (Undervisningsfri.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Jobbsøking.
Advertisements

Helgekurs Spill Bridge 1 på en helg Opplegg utviklet av: Sven-Olai Høyland.
Plan for markedssatsing: <sett inn navn på markedssatsing>
Brukerveiledning for gruppeledere
Del 2: Personlig økonomi.
Internship høsten Internship høsten 2014.
Bra mat kurs Lillehammer Bra mat kurs Erfaringer fra Modum kommune.
Veien mot arbeidslivet Jobbsøking
MEDLEM AV SKOLENS SAMARBEIDSUTVALG
STUDIEARBEID Hva er en studieplan?
Velkommen til Ungdomstinget i Oslo Bispedømme
Hvordan intervjue en forsker?
Her kan du lese om: Hvor finner du de ledige jobbene?
Veien mot arbeidslivet
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Engebråten skole 2008/09 Skrevet av Cathrine Juul
KURS I PRESENTASJONSTEKNIKK
Vi rekrutterer markedets fremste talenter.
CV Curriculum Vitae.
Del 2: Personlig økonomi.
Pedagogikk 102 Våren 2008 Arbeidskrav og vurdering.
”Vi vil bli flere". Vil vi bli flere?.....Hvorfor? …Hva vil vi ha de nye til?
Evaluering Kurs i utdanningsprogram våren 2013 Karriereenhetene i Oslo 4-5. juni 2013.
Mål og forventninger for Ehandel i Universitets- og høgskolesektoren Leverandørsamling – Pulje Mars 2008.
©TNS Norsk Finansbarometer 2013 Norsk Finansbarometer 2013 Det norske pensjons- og livsforsikringsmarkedet og dets bevegelser Grafikkrapport – Livsforsikring.
Om Norsk Finansbarometer 2014
Samarbeidsprosjekt Svømmeaksjonen..  GjensidigeStiftelsen er en uavhengig stiftelse, som har som formål å tildele midler som gagner Trygghet og Helse.
Lederen som coach Jeg kan ikke lære noen noe,
Skriv om slik at setningene betyr omtrent det samme
Gjennomføring av prosjektet Unge & Rus ved Skjervøy ungdomsskole
Rotary Youth Leadership Awards Lederseminar for ungdom fra 18/19 til 24 år. Distrikt – 21. mars 2010 Tyriheim ved Sundvollen Arrangør: KOLSÅS.
Et sjeldent kurs for mennesker med en sjelden sykdom
Vurdere deltidsstillinger omgjort til heltid
REKRUTTERE INTERNT/EKSTERNT: FORDELER/ULEMPER
- Og annet politisk påvirkning.
Mini- og småbasket arrangement Nora Hindar
Undersøkelse om undervisningsmateriell for psykisk helse
Hvordan kan foreldre bruke de vangligste funksjonene i Itslearning.com
SKYGGEREDAKSJONEN Prosjekt uke Oppgave Aktører: Aktører: –Elevene ved Gjøvik videregående skole – VK2 medier og kommunikasjon. Oppgave: Oppgave:
ETABLERING AV LOKALT SN-FORUM/GRUPPE. Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening Mål for første møte Bli enig om: Å sammen ta initiativ til lokal SN-forum.
Skolelederemøte ©Byrådsavdeling for oppvekst 1 Kunnskapsløftet – litt info Fag- og timefordelingen Forslag 5 uketimer Årstrinn. Tas opp.
TANKENS MAKT DET UMULIGE - MULIG KFL/04
1 Praksis i ingeniørutdanningen, NRT okt 2007 NITOs syn på praksis Bjørn Olsen, fagsjef Pål Espen Bondestad, leder NITO Studentene.
Foreldremøte Firebirds
UiO-kandidatenes jobbmuligheter: Hva slags informasjon trenger vi for å kunne svare godt på studentenes spørsmål? Kristin Midttun Nestleder og ansvarlig.
Monika S. Luktvasslimo 12. desember 2013
Gutter som lekeressurser HOSLE BARNEHAGE
Øving 1 - Forretningsideen
RETNINGSLINJER FOR PRESENTASJONEN Denne presentasjonen er tenkt brukt for å rekruttere nye medlemmer Hensikten med å lage en standardisert rekrutteringspresentasjon.
Invitasjon til samarbeid - om arbeidslivsrelevans i studieløpet.
FAU møte kl. 18:00 Årskalender Skolefester 2015 Sykkeldag for 4. klasse KFU Eventuelt Informasjon fra rektor.
ENT4000i – Balder Onarheim – 1 av 7 Øvelse “Frust” Presenteres samling 2 Fredag.
Gruppeøving 10.februar Agenda Presentasjon av markedsundersøkelser
Gruppeundervisning /
Sneak peek og svar på spørsmål Ulf Jarre Jerpseth & Gyda Kjekshus
Gruppeøving 8.februar Agenda Brainstorming –Hva og hvorfor? –Kriterier Studentpresentasjoner med brainstorming Alle fremfører sin FRUST, maks 2 min. 1.
Øving 2 – Markedsplanen I
Gruppeøving 1.mars Agenda “Endelige” kriterier for forretningsideene Presentasjon av hjemmeoppgaver Halveringsprosess Kort presentasjon av eksterne case.
Hvorfor skal vi lage den og hva skal den inneholde?
Utarbeidet av Sissel Vestre
Kunnsign TBH Forretningsplanen For å holde orden i sysakene - Forretningsplanen hjelper til med å strukturere, videreutvikle og planlegge din nye.
Gruppeøving 21.januar Agenda Hva er en FRUST og hva skal vi med den? Hjemmeoppgaver –Finn en FRUST, finn en løsning –Utfør en markedsundersøkelse.
Lillian Almaas 21. august 2007 VALPRAKS PRAKSISORDNINGEN En gjennomgang av –Opplegget –Frister –Informasjonskilder.
Unge & Rus IVERKSETTING OG GJENNOMFØRING. Tiltaket Unge & Rus i Oslo – en prosessevaluering En studie av iverksetting og gjennomføring av Unge & Rus i.
UNGE OG RUS - AUSK. ALTA UNGDOMSSKOLE Alta ungdomsskole har pr. dato ca. 475 elever og ca. 70 ansatte Skolen består av 17 klasser (inneværende år 6 klasser.
Unge & Rus IVERKSETTING OG GJENNOMFØRING. Tiltaket Unge & Rus i Oslo – en prosessevaluering En studie av iverksetting og gjennomføring av Unge & Rus i.
Besøk 9. klasse Rødberg/Veggli Service og samferdsel 12. og 13. mai 2016.
Gruppelederopplæring Nord-Troms oktober 2008
Lars Sletten Utdanningsetaten i Oslo
Intervju Vi skal se på tre varianter av intervju…
Utskrift av presentasjonen:

Meldinger og Oppgaver gitt 5 Okt De jobbsøkere som ikke kan være tilstede på JobbTorget mandag 18 Okt. må skaffe seg en ansettelsesavtale på forhånd. (Undervisningsfri uken som starter 11 Okt)

B-gruppeleder oppgave idag: Oppgave idag for B-gruppelederne: Velge seg et ”GruppeMotto” og holde en 3 min presentasjon på sparket om sin planlagte gruppe, –arbeidsform, verdibegreper for gruppen etc. –preferanser til forretningsplaner etc slik at de kan skille seg ut og være attraktive for jobbsøkere, både under forhåndskontakter og ikke minst på Jobb-og Rekrutteringstorget neste mandag

A-GruppeOppgaver til 25 Okt: ForretningsIdeeAuksjon A-Gruppe-oppgave: –1 Sette en minimumspris for sin Forretningsidee (Frust-Mappen) for auksjonen 25 Okt kl (Kommer prisen ikke over denne blir den ikke solgt, og A-gruppen får ingen inntekter) –2 Velge en salgsansvarlig for Forretningsideen som får ansvaret for å drive ”salgsarbeid” for Forretningsideen før auksjonen 25 Okt kl 1715 (Om dette ikke allerede er gjordt. Normalt kan dette være Salgsjef eller Markedsjef i A-gruppa) –3 Velge slagord for Forretningsideen (om det ikke er laget) –Lage en reklameplakat for Forretningsideen m. min. pris og salgsansvarlig, for oppslag i Auksjonlokalet og til bruk for Auksjonarius.

Alle utenom B-gruppelederne: Enkeltoppgaver til 18 Okt. Jobb søkere lager en meget kort jobbsøknad med vedlagt spesial-CV for kurset. dvs med kurs-erfaringer og resultater, interesser, rollekompetanse, og innsatsvilje. Søknaden kan innholde preferanse for en eller flere forretningsplaner, og en eller flere jobber. Legges på Blyant innen kl 17:15 og ta med mange eksemplarer for fordeling til aktuelle B-gruppelederne før intervju Ta gjerne forhåndskontakter før Rekrutteringstorget, som B-gruppeleder og jobbsøker, men lag ingen endelige avtaler før JobbTorget (=Rekrutteringstorget) Forbered deg på et jobb-intervju Etter JobbTorget skal du rapportere antall intervjuer du fikk komme på. S-gruppelederne er ”sekretærer” for B-gruppelederne og henter inn folk til intervju etter hvert som de vil ha nye intervjuobjekter fra ”venterummet”. De kan også fordele søknadene til de aktuelle B-gruppeledere etter ditt valg

Oppgaver spesielt for B- gruppeledere til 18 Okt. Lag en kort Ansettelsesavtale som dekker: Lønn, Aksjeandel, Oppsigelse, Adgang til å gjøre konsulentarbeid for andre grupper, Taushetsplikt, Bonus (Tips: Finn en standard fra Akelius, Adekvat forlag, web) Velger et ”GruppeMotto” som skal være betegnende for gruppen og dets arbeid Lager en Bordplakat som viser GruppeMotto og Ledernavn, og som blir godt synlig for de som går rundt. B-gruppelederne kan om de vil sikte seg inn på en av Forretningsideene for eventuelt å bruke den som ”lokkemiddel” (eventuelt flere i prioritetsrekkefølge) i rekrutteringen Lager eventuelt en kort og effektiv Spørsmålsliste for intervjuet S-gruppelederne fungerer som ”sekretærer” og henter de ønskede intervjuobjekter, og samler søknader til hver leder. Etter JobbTorget rapporteres antall intervjuer gjordt for hver jobb