Våre studier Fakultet for veterinærmedisin og biovitenskap
ÅPEN DAG 14. MARS årige Bachelorstudier: Kjemi Bioteknologi Matvitenskap og ernæring 2-årige Masterstudier: Kjemi Mikrobiologi Bioteknologi Matvitenskap Bioinformatikk og anvendt statistikk 5-årig Master i teknologi (Siv.ing.) Kjemi og bioteknologi Institutt for kjemi, bioteknologi og matvitenskap tilbyr mange spennende studier
ÅPEN DAG 14. MARS 2013 Innhold, bachelorstudier ( 180 sp) Matematikk, Ex. phil., Fysikk, Generell kjemi, Organisk kjemi, Statistikk, Biokjemi 70 sp fellesfag Kjemi Organisk kjemi Fysikalsk kjemi Analytisk kjemi Miljøkjemi Bioteknologi Genetikk Mikrobiologi Molekylærbiologi Bioinformatikk Matvitenskap og ernæring Prosessteknologi, Ernæring, Råvarekunnskap og Teknologi
Du må trives på lab! ÅPEN DAG 14. MARS 2013
Bachelor i Matvitenskap og ernæring Cellebiologi, genetikk, generell kjemi, mikrobiologi, organisk kjemi, biokjemi, eksperimentell og anvendt biokjemi, prosessteknologi og tre råvare og teknologikurs. Støttefag i matematikk (R2), statistikk, ex.phil. To retninger: –Produksjon og utvikling Hygiene, næringsmiddelmikrobiologi og varme og kulde teknikk –Ernæring Anatom og fysiologi, ernæring, immunologi og kosthold og helse Norges miljø- og biovitenskapelige universitetÅpen dag 13. mars5
Hvor jobber kandidatene våre? Kandidater utdannet innen matvitenskap finnes i ganske mange posisjoner i industri, offentlig forvaltning og på ulike læresteder: Produktutvikler Laboratorieleder Kvalitetssystemer Innenfor prosess Meierisjef Prosjektledelse (Animalia, Nofima osv) Forskning Marketing I offentlig forvaltning –Departementene –Mattilsynet Institutt for kjemi, bioteknologi og matvitenskap