Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

1. Byuniversitet På Universitetet i Bergen er det for tiden 14 500 studenter. Det er et mellomstort universitet i europeisk forstand og er inndelt i 6.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "1. Byuniversitet På Universitetet i Bergen er det for tiden 14 500 studenter. Det er et mellomstort universitet i europeisk forstand og er inndelt i 6."— Utskrift av presentasjonen:

1 1. Byuniversitet På Universitetet i Bergen er det for tiden 14 500 studenter. Det er et mellomstort universitet i europeisk forstand og er inndelt i 6 fakultet. Vi har ett fakultet for samfunnsvitenskapelige fag, ett for matematiske og naturvitenskapelige fag, ett for humanistiske fag, som for eksempel språk eller estetiske fag, ett for psykologiske fag, ett for jus og ett for medisinske og odontologiske fag.

2 Byuniversitet Universitetet i Bergen ligger midt i sentrum. Og det betyr ikke fem minutter utenfor sentrum med bil eller ti minutter å gå, men midt i bykjernen. Dette gir et nært forhold til bylivet – til kulturaktiviteter, utesteder og folkeliv i Bergen. Det er gode transportmuligheter til og fra sentrum, og korte gåavstander mellom forelesningsrom, lesesal, treningssentre, kafeer, butikker og for eksempel studenthuset Det Akademiske Kvarter.

3 Forskningsuniversitet
Ved UiB vil du studere ved et forskningsuniversitet. Det betyr at du får nærkontakt med forskingen frå første studiedag og gjennom heile studiet. På alle studieprogram er foreleserne og veilederne aktive forskare, en del av de heilt i verdenstoppen innen sine fag. Forskningsuniversitet

4 Internasjonalt universitet
Vi liker å se på Bergen som en internasjonal by med en lang tradisjon av internasjonale relasjoner som sjøfart og handel. I denne ånd satser også UiB sterkt på å være et internasjonalt universitet. Universitetet i Bergen er også del av et globalt nettverk av studenter, forskere og kunnskapsinstitusjoner. Satsing på internasjonalisering siden midten av 1980-årene har gitt Universitetet i Bergen profil som et internasjonalt universitet i Norge, i tråd med Bergens tradisjoner. Vi har over 400 samarbeids-universitet over hele verden % av studenten hos oss er fra andre land og de kommer fra 70 forskjellige land verden over. Internasjonalt universitet

5 Breddeuniversitet Rikt fagtilbud/fleksibilitet
Alt i alt er Universitetet i Bergen kanskje først og fremst et klassisk breddeuniversitet. Det betyr blant annet at vi har et rikt fagtilbud innen for mange ulike områder og driver selv forskning innenfor alle. Ved Universitetet i Bergen er det mye å velge mellom dersom du ønsker å ta en høyere utdanning. Det kan virke skummelt å ta avgjørelsen om å følgje en retning, men ikke vær urolig for å velge feil. Det er ikke nødvendig å ta alle valgene i dag. Mange av bachelor- programmene våre har et helt år med det vi kaller «frie emne», der du selv avgjør hvilke fag du vil fylle opp studiet med.

6 Utdanningsmuligheter
6. Utdanningsmuligheter (UiB - 1) Fagområder: Naturvitenskapelige og teknologiske fag Biologi og molekylærbiologi Fysikk, kjemi, teknologi Geofag Informasjons- og datateknologi Matematikk og statistikk Medisin, odontologi og helsefag Farmasi Helsefag Medisin Psykologi Lærerutdanninger og utdanninger i pedagogikk

7 Fagtilbud (UiB 1) Juridiske fag Samfunnsvitenskapelige fag Humanistiske fag Lærerutdanninger

8 Fagtilbud (UiB 2) Naturvitenskaplige og teknologiske fag Medisin, odontologi og helsefag Psykologiske fag og pedagogikk Lærerutdanninger

9 Studere ved UiB? Kom og hør mer om oss! 8. Studere ved UiB!
I tillegg vil dere finne mye informasjon om UiB på nettet og i denne brosjyren, Studere-katalogen. Dere kan finne informasjon om oss på UiB.no, YouTube, Blogg, Facebook, Twitter og Flickr. Men først av alt bør dere komme og høre mer om de fagene dere er nysgjerrig på. Husk at dette er sjansen til å spørre en student om det dere lurer på! Kom og hør mer om oss!


Laste ned ppt "1. Byuniversitet På Universitetet i Bergen er det for tiden 14 500 studenter. Det er et mellomstort universitet i europeisk forstand og er inndelt i 6."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google