CAKE session no. 10 Stille avvik og veien videre i CAKE.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Risiko Sannsynlighetsgradering:1 = Lite sannsynlig (kan inntreffe mindre enn én gang hvert 100. år) 2 = Mindre sannsynlig (kan inntreffe mellom én gang.
Advertisements

Av Reidar Kvalvaag Beerenberg
Etterlevelse - Arbeidstillatelse
Velkommen til Butikkråd. Bakgrunn •Bakgrunnen for at Coop har valgt å opprette Butikkråd er for å bidra til å øke butikkens lokale konkurransekraft og.
1 Stort elæringsprosjekt ved AITeL SELP. 2 SELP = 5 delprosjekt  Erfaringsbasert e-læring  Læring på arbeidsplassen  Lærestoff  Kvalitetsreformen.
CAKE session no. 11 Hva er storulykker?.
KOM MED. KOM MED – Status før prosjektet  Godt arbeidsmiljø (ref. MU)  Gode tilbakemeldinger fra gjester  Ingen umiddelbare områder utpeker seg som.
- Hovedrolle eller birolle
Hva skal vi gjøre med våre stille avvik? Stille avvik-serien # 3
Helseforum – 27. Januar 2004 Allan Andreassen Februar 2004.
SAMMEN OM Å UTVIKLE KIRKEN Samling 1 Stabsutvikling.
CAKE Session no. 2 Du kan delta i en ulykke – eller stoppe den.
Risiko Sannsynlighetsgradering:1 = Lite sannsynlig (kan inntreffe mindre enn én gang hvert 100. år) 2 = Mindre sannsynlig (kan inntreffe mellom én gang.
Fusjon HiO/HiAk - utfordringer og erfaringer
SiO-Læringsmiljøs lederkurs - Modul 3 Organisasjonskultur
1 ”Blandet drops” IKT og utfordringer for barnehagemyndighet i kommunen.
Flyktningkonferansen 2008
Evaluering ”Studentene har talt, men hva har de sagt?”
Hvordan forholder vi oss til stille avvik?
CAKE session no. 7 Skader på hender og fingrer. Siden sist … Vi har nylig avsluttet vår stille avvik-serie, og vi er fornøyde med både form og innhold.
Care, Awareness, Knowledge, Engagement CAKE Verdier Q1.
CAKE session no. 12 Hva er CAKE egentlig?. Sist CAKE session Den første i en serie på 3 som handler om storulykker Hvilke storulykkerisiko kjenner vi.
CAKE Q2 Awareness og etterlevelse Workshop: Denne gang ber vi om at resultet fra denne sendes onshore. Svarene fra denne workshop skal danne grunnlag for.
NVHs kvalitetssystem PhD NVH: 16. mars 2007.
Er det registrert Avvik til planen? Er det identifisert Risiko?
Til tjeneste Lions Norge Gode venner som hjelper andre.
CAKE session no. 4 Stille avvik. Siden sist … Forrige CAKE session handlet om læring og buddysystem Buddygruppen arbeider nå med å gå gjennom innspillene.
CAKE session no. 3 Læring og erfaring.
BUCS Utfordringer og valg av fokus Tor Stålhane. Rammebetingelser Første spørreundersøkelse viser at det vi gjør må kunne: Brukes sammen med UML Passe.
Cake Q3 Storulykke 1.
CAKE session no. 8 Do your worst. Så langt … Forrige CAKE session var et samarbeid med Hands On Safety- kampanjen Vi fikk mange gode innspill, og de sender.
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
Fagsamling Prosjekt barn og unge i Hedmark
CAKE session no. 9 SAFEtalk Vårt nye sikkerhetsverktøy.
Hva skal økonomis rolle være ? 1.Utfordrerroller/djevelens advokat 2.Rådgivende rolle, Sparringspartner 3.Pådriver rollen 4.Kontrollerende rolle.
CAKE En sterkere HMS-kultur
CAKE 2012, Q1. Revitalisering av CAKE: Vi ønsker å gjøre en revitalisering av CAKE i ”Nye” CAKE vil deles opp i 4 sessions per år, 1 for hvert kvartal:
Medlemsutvikling på klubbplan er en av våre viktigste oppgaver fremover! Kommunikasjon er en nødvendighet i dagens strabasiøse dagligliv! Omdømmet gjenspeiler.
Folkehelseplan (kommunedelplan) for Aurskog-Høland kommune
CAKE Q2 Awareness og etterlevelse. CAKE i praksis: Ny film sendes ut på minnepinne eller kan lastes ned fra Denne vises på sikkerhetsmøtet.
Veiledning Beslutningsprosess
Lederkurs - Studentliv1 Organisasjonskultur Lederkurs - Studentliv2 Populærdefinisjon ”Organisasjonskultur er den måten vi gjør tingene på her hos oss”
Ås kommune God samhandling til det beste for barn og unge i Ås kommune «Ansatte i ulike tjenester møter det samme barnet, hvordan gir vi da barnet et helhetlig.
Forebygging i skolen
Frittstående informasjon for kontrollkomitéen Økonomistyring og regnskap.
Dialogverktøy Et praktisk verktøy som egnes seg både til å utforske problemstillinger og finne konkrete løsninger.
Nytt i ny utgave av standarden for ledelsessystem for miljø: NS EN ISO 14001;2015 Resertifisering i 2017 av Kiwa TI AS Møte klinikkenes miljøkoordinatorer.
Cake q1 OVERHOLDELSE AV PROSEDYRER
Dialogkonfernse Ruter
Marte Holhjem Leder av koordineringsgruppen for AURA
Publisering på TIK: Et nytt Incentiv-system
Cake q2 BARRIerer I BARRIERS  .
Visjonen Intensjonen Musklene
Bredden av studentene Knut Mørken Ingrid Sand
Kurs i bruk av karrierevalgverktøyet Work Interest Explorer (WIE)
CAKE Q2 Dønn tilstede/ TOTAL Awareness
Skolens utviklingsplan B – Samarbeid
Fest & følelser Velkommen
Venner & valg Velkommen.
VERDENS BESTE VERTSKAP
Prosjekt «Styrket Medarbeiderskap»
Camilla Hall-Henriksen
Utviklingsredaktør Helen Vogt 4. november 2013
Dialogmøte Regional ordning kompetanseheving barnehage
Styringsgruppemøte Allforsk 20. Mai 2019
BOTT Økonomi og HR.
Utskrift av presentasjonen:

CAKE session no. 10 Stille avvik og veien videre i CAKE

Siden sist Implementeringen av SAFEtalk er godt i gang på nesten alle enhetene Vi trenger å etablere et rapporteringssystem. Dette blir forventet av våre kunder Vi er fornøyde med å bruke CAKE sessions som implementeringskanal Alle OIMer har deltatt på et lederseminar med fokus på CAKE CAKE hadde bursdag i mai, og begynner å bli en ettåring med helt spesielle behov

CAKE session no. 10 I dag skal vi kombinere to ting: 1.Informasjon om utviklingen av CAKE, samt et ønske om innspill 2.Fortsette med diskusjoner omkring stille avvik

CAKE news Basert på innspill fra våre OIMer og andre innser vi: 1.CAKE er et program som har store kvaliteter og et stort potensiale – og det er VÅRT program 2.CAKE sessions har blir en arena for alvorlige, åpne og ærlige diskusjoner og informasjonsutveksling 3.CAKE er en god plattform for alle typer forbedringsinitiativ 4.CAKE vil bestå 5.CAKE sessions vil bestå

CAKE news 2 Basert på de samme innspill innser vi: 1.CAKE trenger en boost 2.For mye av arbeidsbyrden er tillagt offshorepersonell og OIMer 3.Offshorepersonell får ikke tilstrekkelig feedback etter CAKE sessions 4.Onshorepersonell er ikke tilstrekkelig inkludert i – CAKE må bli et program for hele organisasjonen 5.Vi trenger andre og flere aktiviteter – det er ikke tilstrekkelig med CAKE sessions 6.Vi trenger hjelp …

Work shop om CAKE: Etter ett års drift trenger vi å styrke CAKE. Basert på det dere nå vet: 1.Hvilke andre aktiviteter kan vi arrangere (tenk C.A.K.E)? 2.Hva kan gjøre CAKE sessions enda mer engasjerende? 3.Hvordan kan vi skape et sterkere commitment?

Work shop stille avvik I stille avviksserien har vi registrert at følgende sikkerhetsverktøy ikke blir alltid blir brukt slik de skal: 1.SJA 2.TBT 3.WP 4.Isolasjonsprosedyrer Intensjonen med disse verktøyene er å identifisere og kontrollere risiko. Hva er det som gjør at vi ikke alltid bruker disse verktøyene? Hva kan dette lede til? Hvordan kan vi eventuelt identifisere og kontrollere risiko på andre måter?