Vår, sommer og høstsesongen 2014 Tirsdagstrening/treningsløp Fast klubbtrening i ulike terreng tirsdager fra april til september. Her er det løyper i ulike.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
MIF Toppfotball Elitelag 2014
Advertisements

Styret har bestått av: Leder: Geir Maldal Nestleder: Gry Wiik Sekretær: Simon Pedersen Kasserer: Espen Andersen Medlem: Alexander Skoland Medlem: Inger.
Bergen Golfklubb Juniortrening Utfordringer • Lav rekruttering av juniorer som ønsker å spille mye golf, spille turneringer, trene golf hele året.
ARRANGEMENT 3 mål •Sportslig interessant og rettferdig •Sosialt trygt og trivelig •Økonomisk noe givende.
Krabbe sesongen høsten 2011 Havbris jr
Agenda • Velkommen! • Om Holmen Langrenn • Status 2006 • Informasjon om trening • Skirenn • Utstyr • Skap skiglede! • Vi trenger foreldre som vil bidra!
TILDELES : NN FOR FLOTT INNSATS PÅ ART-TRENINGENE I PERIODEN MND-MND 200? Du har vært…… og vist at…… Lykke til!! _______________ Johannes Finne ART-trener.
På disse sidene finner du litt informasjon om opplegget vårt!
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN DESEMBER 2013 Gruppe: år Trenere: Andreas, Trond, Helge, Kjell og Ingeborg Endelig på snø – fantastiske forhold 
Kongsberg Orienteringslag Presentasjon for Kongsberg Kommunes kulturavdeling 13. Februar 2004.
Velkommen til foreldremøte Barn i alderen 7-12 år.
Melhus Fotballakademi VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE G
Løper og trener utviklingsplan for Agder og Rogaland Skikrets Alpin komiteen 2009/2010.
Til dere som bor i nærheten av Styrimarka Kartet på innsiden av folderen er en gave til dere fra Styri Vel - som har bekostet utgivelsen av kartet.
HOMELINKERKALENDERKURSWORKSHOPREPORTASJER HVA SKJER? I dag ( ): 18.30: Nybegynner Boogie Woogie 19.00: Nybegynner Lindy Hop 20.00: Sosialdans I.
 Ett klubb til klubb utvekslingsprogram  Distrikt/multidistrikt er sentrale støttespillere og koordinatorer  Se
Hva skal vi gå gjennom Trenere, grupper, hvor skal de ulik gruppene trene og når. Handlekveld og smørekurs. Skisamling på Gomobu. Terminliste og regler.
BSK 2005 Sammen mot nye mål. Støtteapparat (ansvar) Sportslig leder Erik Paulsrud Trener Hanne Staff/Bjørnar Valstad Sportslig motivator/organisator Erik.
Velkommen til konfirmasjon i Røa og Sørkedalen
VELKOMMEN Karrierveiledning på LAV Russetid Eksamen VITNEMÅL.
Månedsbrev Smørblomst
HVITVEIS.
SAMLING PÅ GOMOBU 20. – 22. NOVEMBER 2009 Gruppe 7-10 år: Endelig er det tid for Gomobu-samling og på med skiene! Vi skal trene både skøyting og klassisk.
SAMLING PÅ NORDSETER 25. – 27. NOVEMBER 2011 Gruppe år Dessverre lite snø – men vi skal ha det moro likevel.
ARRANGEMENT 3 mål Sportslig interessant og rettferdig Sosialt trygt og trivelig Økonomisk noe givende.
Velkommen til informasjonsmøte
Camping Card Scandinavia
KLUBB- OG MEDLEMSUTVIKLING KLUBB- OG MEDLEMSUTVIKLING Per-Arne Davidson.
HØSTSAMLING FOR HELE ALLSPORTGRUPPEN
KATTEGATCUP 2015 Onsdag 29 juli-søndag 2 august STAG Gutter 2003.
VELKOMMEN TIL ROGNAN BARNEHAGE StorsiaSmåsia.  Blå:  Rød:  Gul:  Grønn:  Felles PERSONALET Gretha Lise Lisbeth Brit Oddrun Kristine Hilde Nina Si.
FORELDREMØTE STALSBERG SKOLE
Handlingsplan 2008 Første halvår. Hva har skjedd så langt?  13 februar: Bardu Hund ble stiftet!  februar: Bardu Hunds første kurs gjennomført.
VELKOMMEN Karriereveiledning på LAV Vitnemål Samordna opptak Eksamen
Foreldremøte Apalløkka skole høsten 2014
Flest mulig - lengst mulig - best mulig
SPILLER- OG FORELDREMØTE
TRENER ROLLEN I LSK - ALPIN!
Velkommen til Løperkveld HINT 30/ Program Evaluering av o-sesongen 2003 Treninger i vinter O-sesongen 2004 Pizza Lysbilder fra o-sesongen 2003.
1Dykkeklubb.no 132 MEDLEMMER FRA BERGEN OG OMLAND 2014.
Landevei 2015 Soon CK Agenda  Velkommen til møte  Klubbinfo  Son BikeDays  Landevei 2015 men Soon CK og treninger  Enebakk Rundt.
Månedsbrev Februar Hovedtema: -Karneval Sentrale datoer: 07.02: Adrian 6 år 11.02: Tore Gustavo 5 år 13.02: KARNEVAL 25.02: Abdurrahman 6 år Nyttige opplysninger:
Første spillermøte fotball jenter 2001 om sesongen januar 2015.
KIL - UNGDOMSAVDELINGEN TURNERINGS CUPOVERSIKT U-styret innfører en styrt modell for hvilke turneringer/ cuper lag i den enkelte årsklasse skal/ bør delta.
Informasjonsmøte i HSK 9. November 2010 Vidar A.T. Thorsen Leder Haugesund Svømmeklubb Haugesund Svømmeklubb.
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN DESEMBER 2013 Gruppe: år Trenere: Ingeborg Ø, Espen, Helge og Svein. Endelig på snø.
Informasjonsmøte Skigruppa Heistadmoen 20/
Plan for uke 25 og 26 – 2. kl. Konsentrasjon om tegning av hus.
RGSK Lillehammer – Oslo 2016 NM Lagtempo Sykkelmøte 25/11 kl 2000 på Strand Hotell Gjøvik.
O-trening og aktiviteter 2016 Foreldremøte 4. april Veståsen skole.
Løper og trener utviklingsplan for Agder og Rogaland Skikrets Alpin komiteen 2010/2011.
 Velkommen til Skiskytterskolen!
Heming Fotball – Infomøte for 2009 Heming Fotball – En breddeklubb i verdensklasse! kullet!
 Fra 1. august starter vi innskolering av de nye barna på SFO.  Alle vil få mail om oppstart på SFO.  Der er to valg av SFO plass.  Dersom barnet.
Her kommer litt om det vi har gjort på i august, og hva vi skal gjøre i september.
Juninytt Da har vi sagt farvel til mai og ønsket juni velkommen! Mai har vært preget av mange gode fellesopplevelser, og mye kjekk lek inne og ute. Vi.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS februar 2017
Mestring for alle – fordi vi våger!
Halden Alliansen
Evaluering Midt-Norsk Mesterskap 2007
August UKE Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
Uke: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Frukt:
KLUBBKVELD & BURSDAGSFEIRING ASKER CK
FORELDREMØTE LANGRENN 2017/2018
Foreldremøte Vestbyen Jenter 2010
Foreldremøte G nov.
Mestring for alle – fordi vi våger!
Veien videre etter introkurs
Velkommen til foreldremøte
Lørdag 22. oktober. Hytteplanmila med after run!
Utskrift av presentasjonen:

Vår, sommer og høstsesongen 2014 Tirsdagstrening/treningsløp Fast klubbtrening i ulike terreng tirsdager fra april til september. Her er det løyper i ulike vanskelighetsgrader. Mer informasjon kommer. O-teknisk trening (onsdager) Lær mer om kart og kompass Åpen for alle fra 13 år Gulsetkarusellen For barn og nybegynnere 6 tirsdager fra slutten av april til begynnelsen av juni. Her er det to enkle nybegynnerløyper. Gulsetkarusellen og tirsdagstreningene er på samme sted Grenlandskarusellen (torsdager) Løp i samarbeid med de andre klubbene i Grenland. Løyper for alle uavhengig av alder og ferdighetsnivå- Hjalmarkarusellen September/oktober Her er det normalt to løyper; en for nybegynnere og en for de andre. Løypene er forholdsvis korte og legges til ulike nærområder i Skien. Orienteringsløp I helgene er det ofte orienteringsløp i Telemark og Vestfold. Dato: 25. august 2014 Sen høst og vinter 2014 – 2015 Fast klubbtrening for alle Skien Fritidspark, tirsdager ca. fra november Vi gir nærmere beskjed om tidspunkter Annet (ikke endelig avklart ennå, men det har tidligere vært…) Vi trener både ute og inne O-tekniske økter Løpeturer Lekpreget for de yngste Nattløp (dvs normalt start kl 18:00 når det er mørkt) i samarbeid med andre klubber i Grenland og søndre Vestfold. Det har så langt ikke vært løyper for de ferskeste nybegynnerne. Husk treningstøy til å være både ute og inne, hodelykt og kompass hvis du har Korte og lange løpeturer Det er trening for barn, ungdom og foreldre uavhengig av ferdighetsnivå. Vi deler oss i grupper Se for mer informasjonwww.skienok.no

Klubbturer I løpet av året arrangerer klubben flere klubbturer. Den mest omtalte er en langhelg i Danmark i mars der vi deltar på et stort orienteringsløp på Nord-Jylland. Vi bor på et feriesenter med badeland. Det finnes løyper og klasser for alle nivåer og alle aldre. Det er både voksne og barn som har debutert som orienteringsløper på Nord-Jylland. Det er mulig å ha med seg en erfaren orienteringsløper i løypa. To andre populære turer er pinseløpene på Kongsberg og norsk O-festival. Utstyr Du trenger gode løpssko. Ved løp i skogen trenger du klær som dekker beina og overkroppen. Du kan bruke kortermet. Regn med å bli våt og skitten. Vær klar over at sko slites raskt av stadig å bli våte. Det anbefales orienteringssko som i større grad tåler å bli våte og som tørker lett. Klubben har egen løpsdrakt som kan kjøpes (se nettsidene). Løpsdrakten er laget av et stoff som puster, tørker lett og er forholdsvis solid. I tillegg trenger du kompass. Ved løp med tidtaking (f.eks. Grenlandskarusellen og andre orienteringsløp), trenger du en spesiell brikke (EMIT-brikke). Nybegynnere kan låne brikke til Grenlandskarusell. Orienteringsløp I helgene drar flere av oss på orienteringsløp. De fleste løpene går i Telemark eller Vestfold. Det er klasser og løyper for de fleste. På disse løpene er det startkontingenter. Klubben dekker startkontingenter innenfor visse rammer. Bli medlem av klubben Ønsker du å bli medlem, finnes registreringsskjema på nettsidene. Du kan også ta kontakt med oss på treninger. Medlemskontingenter for 2014 er: Barn250,- Voksne400,- Familie800,- Alle medlemmer deltar gratis på løp og andre arrangementer i Telemark og Vestfold i Barn og ungdom under 21 år deltar gratis på alle løp unntatt såkalte «sommerløp» Medlemmer får kjøpt klubbtøy til subsidierte priser Hjemmesidene våre, oppdateres ukentlig (vanligvis søndag kveld)