Brasil – Rio de Janeiro ”Rio de Janeiro er en av verdens mest berusende storbyer. Her bader og soler du deg midt i en by med flere millioner innbyggere,

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
FRIIDRETTSGRUPPEN HAUGESUND Invitasjon løpstur til Amsterdam oktober 2013.
Advertisements

Nasjonal dugnadskampanje 2012 – En veskeholder som gleder.
Verdens største motionscykelløb kun for kvinder
Costa Blanca Senior Resort BALLESOL. REISEMÅL/ BOSTED: Bo - type.: Antall Dager: Pris pr. Person Fra Kr.: Villajoyosa/ Ballesol/ Hotell: Hotell full forpleiningEnkelt.
”Tour de Sens” En helt unik reise gjennom sansene…
ISHOCKEYTUR TIL UNGARN OG BUDAPEST! VM Ishockey 14. – 20. april Norges Ishockyforbund arrangerer i samarbeid med Event Travel tur til Ungarn i april.
…for deg som liker nye og spennende reisemål…
Altevatn rundt - nesten
Forretningsdriften – strategi og muligheter
BEIJING. KINA  Stort og folksomt sted.  Bare i Beijing bor nesten 20 millioner.  De bruker Yuan som er omtrent samme valuta som Norge.
Arendal - Aust-Agder Mars Tema  Ledelse  Etikk  Internasjonalt samarbeid.
Guide til Spania.
Dubrovnik har alt man kan ønske seg av et reisemål;
Tur/Treningsleier 2008 Høstferien (uke 40) ROS 96 Midtbygda.
Innspill DFDS Seaways Dagens og fremtidens aktiviteter !
Månedsevaluering Juni I mai og Juni har barna vært på tur til gimle museum. De har kjørt buss, og for noen var det en ny opplevelse. De så mange forskjellige.
Utveksling ved Universität Stuttgart. Søknadsprosessen Internasjonal seksjons Wolfgang Lachset stiller med skjemaer som du fyller ut: • Søknad om studieplass.
Innbyggerundersøkelsen. Formål Mer kunnskap om..innbyggernes inntrykk av sin kommune..brukeres tilfredshet med tjenester og myndighetsorganer Utvikling.
BJØRKELANGEN VIDEREGÅENDE SKOLE
Japan Teknologiens høyborg. Eventuelle bedriftsbesøk (1) Fast Sony Google Sun Casio Yamaha/Suzuki/Mazda/Toyota/Honda/Nissan Hitachi Canon Nikon TDK.
Heriot-Watt University
Reise til USA? Noen stikkord.
UNIVERSITY OF SOUTHAMPTON (UoS) & NATIONAL OCEANOGRAPHY CENTRE SOUTHAMPTON (NOCS)
Skisamling i Hintertux Periode 25 september til 2. oktober 2009.
DU HAR VUNNET REISE FOR 7000 EURO!!

O PPGAVE 20 Side Å KJENNE ( SEG ) IGJEN 1. Tror du de vil kjenne meg igjen etter at jeg har farget håret? 2. Han hadde gått seg vill. Han kjente.
Evaluering av november på Blå avdeling:
Arrangør: Hunn/Gjøvik Rotary Klubb
Hvorfor San Diego? Sol!! Fantastiske strender Surfing Perfekt beliggenhet: Kjøreavstander som gir mulighet for langhelger til L.A, Mexico, Las Vegas,
OPPLEVELSER FOR LIVET… Kina er det 3 største landet i verden etter Russland og Canada Kina har de høyeste fjellene, de dypeste dalene og noen av de lengste.
OPPLEVELSER FOR LIVET…. Dubrovnik - Kroatia ”Den som søker paradiset på jorden, bør absolutt dra til Dubrovnik,” skrev George Bernard Shaw en gang. Dubrovnik.
KLIKK REISE Brukerundersøkelse gjennomført av Innsikt v/ Marta Holstein-Beck Mars 2009.
E u r o p a Hellas Frankrike Spania.
AKAN PRISEN 2005 AKAN I LARVIK KOMMUNE Larvik kommune Ca innbyggere Ca ansatte (2.200 årsverk) AKAN siden 1993 Vitalisert 2004/2005.
VERDENSROMMET VI HAR NÅ JOBBET MED VERDENSROMMET I HELE NOVEMBER, OG DET HAR VÆRT KJEMPE VELLYKKET. DET HELE BEGYNTE MED AT TO GUTTER HADDE FUNNET BØKER.
Camping Card Scandinavia
Takk for din nåde, Gud. Takk for din nåde, Gud.
KATTEGATCUP 2015 Onsdag 29 juli-søndag 2 august STAG Gutter 2003.
Hellas 2007 En tur du aldri vil glemme!. På to ukes seiltur blir det å gå fra Lavrion og rett ut i Kykladene! Hvilke øyer eller steder vi stopper på kan.
Lørenskog skolekorps Korpstur 2012 og 2013
Oppgaven Alle får utdelt hvert sitt land i Sør Amerika
Neste års PETS og Distriktskonferanse:
انتہائی کشش اور حوصلہ افزائی تعلیمی پروگرام Undervisningsopplegg for 4. klasse Årstid :Høst Hva : samfunnsfag Tid: ca 5 timer Tema: avfall og avfallsbehandling.
Tilbud seiling Mat og drikke om bord. Middag Restaurant Onda.
20 minutter Fremtidens boligutvikling - effektive kollektive knutepunkter – vi må bo tettere og høyre? Petter Eiken 19 mars 2015 Bedre byrom der mennesker.
NJFF HORDALAND: PÅ SKOLEN Sporløs ferdsel Fiskestanga. Fot – cm Snella Rigging av stang/ snelle Fastsitting Bremsefunksjon Backlash Slukknute Sikkerhet.
ROTARY’s UNGDOMSPROGRAM
Levanger kommune, kommunedelplan Sundet - Havna.
Brasil.
Den miste verdensdelen
Regnskog og klima.
TILTAKSFORUM 15. OG 16. SEPT 2010 TØRVIS HOTELL Erfaring frå satsing i reiselivet i Sogn Rolf Wikborg.
VELKOMMEN TIL RIMINI 27. JUNI – 2. JULI Hotell Cortina er der vi skal bo.
DUBAI  En av de sju emiratene i UAE på den arabiske halvøya i Vest-Asia ved Persiabukta.  Den nest største byen etter Abu- dhabi.  En vakker, stor.
SØR AMERIKA.  Sør Amerika er 7000 km langt fra Colombia til Chile.  Sør Amerika grenser mot Stillehavet i vest og Atlanterhavet i øst.  Mesteparten.
Kapittel 20 Å reise kollektivt Kjører du kollektivt?
Berikelse og ny energi Beskrivelse. Viktigste differensierende faktorer: Personlighetstrekk: Eventyrlysten Utforskende Unik Aktiv Emosjonelle gevinster:
OMDURMAN Av Sara. OMDURMAN Omdurman er en by som ligger ved bredden av Nilen i Sudan,den er en av tre byer som danner hovedstaden i Sudan.
 Oslo er Norges hovedstad og en stor by  Den ligger i Sør- Norge på Østlandet  Oslo er både en kommune, et fylke og en by  Den har litt over
Frankrike.  Fargene til Frankrike er blått, hvitt og rødt  Landet har over 66 millioner innbyggere  Styreformen er demokratisk republikk  Valutaen.
Opplevelse – Budskap - Medlemmer. Hvorfor arrangere konsert? Tre hovedmål o Skape gode opplevelser o Formidle FIVHs budskap på en positiv måte - synliggjøre.
JAMBOREE 2007 One World One promise Speidernes Fellesorganisasjon.
LITT AV BRASILIANSK KULTUR SAMBA Bruno Skrivegruppe 2014
Årshjul rødbasen
Neptun Polar Amsterdam 05 – 07 Mai 26 – 28 mai 2017.
Utenlandsturnering LFH
Utveksling Av lise eriksen
MÅLET Finne ut om dette er en skole vi kan få til et samarbeid med, et opplegg lignende det vi har fått til med Forst i Tyskland Forprosjektet: Irene.
Utskrift av presentasjonen:

Brasil – Rio de Janeiro ”Rio de Janeiro er en av verdens mest berusende storbyer. Her bader og soler du deg midt i en by med flere millioner innbyggere, og nyter godt av et uendelig tilbud av shopping, restauranter, severdigheter og fornøyelser” – Apollo

Brasil – Rio de Janeiro Bedrifter som befinner seg i Rio er blant annet disse…

Brasil – Rio de Janeiro Klima: Tropisk, ca 30 grader i mars-april, så er det gode bademuligheter Kultur: Brasil kjent for samba, karneval og glade mennesker Visum: Nei Reiseutgifter: ca betalte indøk som var der i fjor. Reiseselskapet kan arrangere hele turen, også etter bedriftsbesøk. Har fast opplegg som har vært svært vellykket fra før. Har veldig gode kontakter der. Vaksiner: Hepatitt A-vaksine, stivkrampe, poliomyelitt og Difteri-og tetanusvaksine dersom det er gått mer enn 10 år siden siste dose, er det som er anbefalt.

Brasil – Rio de Janeiro Levevilkår og priser i forhold til Norge: - Det desidert billigste av alle reisemålene -Ca. 7kr for en øl, under 100kr for en 3-retters middag med drikke til maten -Billig å bo – derfor vil standard på bosted være av høyere kvalitet enn de andre reisemålene.

Brasil – Rio de Janeiro Reise ut i regnskogen Gå på fotballkamp med tilskuere. Se Christ the Redeemer statuen Besøke en av verdens tre vakreste strender Besøke sukkertoppen Dra på sommerfest på en av øyene som ligger utenfor byen. Hva kan gjøres på egenhånd, etter at bedriftsbesøkene er over?

Brasil – Rio de Janeiro Christ the Redeemer

Brasil – Rio de Janeiro Oppleve stemningen på en forballkamp i Brasil

Brasil – Rio de Janeiro Rio de Janeiro med sukkertoppen i bakgrunnen

Spørsmål ?

Oppsummering -Billigst -Varmest -Mye å se -Mange spennende bedrifter