Mobile trender Per Olav Borgsø Regional Manager Sales 2. Oktober 2013.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
vi presenterer SLIDEPLAYER.NO
Advertisements

Vi ser hverandre og erfarer at i Guds rike hører vi sammen
Fastpris Suveren mobildekning til konkurransedyktige priser
Strategisk plan for pasient- og pårørendeopplæring i Helse Nord
Forvandle livet ditt på 90 dager
Olje- og energidepartementet | regjeringen.no/oed Norsk mal: Startside Tips for engelsk mal Klikk på utformingsfanen og velg DEPMAL – engelsk Eller velg.
Oppdatere innstillinger for profil og personvern Trykk deretter F5, eller klikk Lysbildefremvisning > Fra begynnelsen for å starte kurset. Klikk Aktiver.
Markedsinfo fra Bergen kommune – vann- og avløpsetaten
Implementering av et evidensbasert familietilbud
#ksindeks Header: Relation 1 Internal/Identier/File name
BankID i Vital Forsikring ASA
Business Intelligence og Big Data i FINN.no
PRESIDENT ELECT TRAINING SEMINAR | 1 STYRKE ROTARY – VI ER HVA VI GJØR Inger-Britt Zeiner, Rotary Public Image Coordinator sone 16.
”KOMPETANSE SOM REGIONAL UTVIKLINGSFAKTOR” Kystnæringssenteret, Sortland Onsdag 12. desember kl – NÆRINGSLIVETS KOMPETANSEBEHOV v/ Marit Liberg,
Det gode Det rette Det rettferdige
Omstilling uten nedbemanning
Gemensamt beslutsfattande Individ og system Gøteborg 4. februar 2005 Michael de Vibe Stiftelsen gruppe for kvalitetsutvikling i sosial og helsetjenesten.
Generelt om Randaberg Kommunen
VI VET HVA DU TRENGER I MORGEN.
Om smidig brukerkommunikasjon Smidig 2011 Johannes Brodwall Steria Norway.
PRESENTASJON. IFØLGE DISSE MÅLINGENE BRUKTE JEG MEST DATA OG TV, MEN DE BLE IKKE ELT NØYAKTIGE OG HELGEN VAR IKKE HELT VANLIG SIDEN JEG HADDE BURSDAG,
E-forvaltningskonferansen Randi Flesland
Behovet for voksenboliger Hva kan kommune og helsevesenet spare på private løsninger? Vestlandske Bygg- og anleggsdag, 31. oktober 2013 Hilde Onarheim.
Vår andre mulighet til å forandre historien Jodmangelrelaterte sykdommer (IDD) •I 1994, Kiwanis startet et partnerskap med UNICEF og samlet inn nesten.
NATUR, KOMPETANSE OG EN STADIG SØKEN. Ungdomsprosjektet.
Intranettløsning for små og store organisasjoner.
Kompetanse og rekruttering. Likeverdig og høy kvalitet i alle barnehager Stortingsmelding om barnehagen i fremtiden, legges frem vår Gi tydelig.
D2275 Samfunnsprosjekter – Stjørdal 2. Februar Samfunnsprosjekter Distrikt 2275 Arne Markussen Knut Sletten.
Fremtidens byer - Bergens plass i lavutslippssamfunnet
Hva vil du? Hva tror du? Har du ideer?. Hva tenker du ? Det er en utfordring til daglig for styret å få tak i hva meningmann egentlig ønsker seg Forumet.
Norturas satsing på spesialiteter og regionmat
1 Trådløst Campus Patrick Mostad Trådløst Campus – Patrick Mostad.
UNINETT-konferansen 1. – 3. oktober 2013
Bruk av telefon/mobil På hvilke av følgende måter bruker du telefonen/mobilen i forhold til banken? (Prosent av befolkningen 15 år +) 11 Dagligbankundersøkelsen.
ELIN-k, og hva nå? Kirsti Blomli PRO-leder. Vi har vært med i samspillkommune-prosjektet fra januar –juni 2008 NÅ har vi startet med innstalleringen 28.
Smilende roboter... Japan satser stort på at roboter skal avlaste behov for selskap og hjelp i huset for en aldrende befolkning.
Overføring av avløp til Holmestrand Etter mindre enn 20 år, kan det siste av i alt 7 renseanlegg i Sande bli nedlagt.
”Vann på avveier – en bransjeutfordring” Hvordan kan rørleggerbedriften redusere forekomsten av vannskader? Resultater fra FoU - bedriftene Hobøl 8. oktober.
Internt handlingsrom (IHR) Presentasjon på USITs allmøte 23. juni 2011 Universitetsdirektør Gunn-Elin Aa. Bjørneboe.
Tidlig ute med elektronisk meldingsutveksling.  Informasjonsutveksling mellom sykehus og kommune angående pasienter som innlegges på sykehus eller skrives.
Fastlegereformen - forbedringspotensiale
Produktavdelingen Nicholas Robertson Program Manager.
Basis IT Hva nå? Arne Fjerdrumsmoen, prosjektleder
 en reorientering  et fokusskifte Vi vil doble Misjonsforbundet innen 2020.
For at denne skal virke må den brukes som fremvisning Klikk her.
FRI BRUK frem til 1. mai Gjelder ved kjøp av all in 1 med 12. mnd avtale før all in 1 inkluderer 500 ringeminutter, 500 SMS og 500 MB for kun.
 Blestølen og Omegn Tursti Forening Årsberetning 2012  Blestølen og Omegn Tursti Forening har igjen hatt et veldig aktivt år.  Vi startet lørdag 11.
Blestølen og Omegn Tursti Forening Årsberetning 2013
Oppmerksomhet og nærvær (ON)
Møte med det norske arbeidsmarkedet.
Kosthold og Livsstil v/Jorunn E. Hauso
Slik lykkes dere med verving i lokalforeningene NORGES JEGER- OG FISKERFORBUND.
Bjørnar og Kjerstin.  Jobbet med helsesøstersaken i 15 år!  Hatt ulike innspill - stykkprisfinansiering  Ulike kartlegginger - hvor mange minutter.
Kort om Bysiden Norges største byguide på nett (52 byer) ‏ Aktuell informasjon om arrangementer. Hva skjer, hvor og når? Brukeren kan selv legge ut informasjon.
42 år med fellesskap om fysisk aktivitet på arbeidsplassen
EN LITEN IDE SOM VOKSTE SEG STOR Som så ble til en aldri så liten kalender med jenter og kvinner... ”Pikekalenderen”
Lansering av nytt tilbud! Kartleggingsstøtte til eksisterende bygg Kundeseminar 28. januar 2015 Håvard Solem, Programansvarlig.
Velkommen til foreldremøte 1. trinn.
Finans Norge 17.november Elisabeth Haug, Adm.dir SpareBank 1 Mobilbetaling/mCASH.
Hva er dekning? En lyspære sender ut lys. En basestasjon sender og mottar mikrobølger. Mikrobølger stråler.
Vi får Vestfold til å gro
Østre Agder.
Studiebarometeret: Si hva du mener om studieprogrammet ditt!
Studiebarometeret: Si hva du mener om studieprogrammet ditt!
أعداد القاضي / حاتم جعفر رئيس المكتب الفني بمركز المعلومات القضائي
HVORDAN KAN FREMTIDEN SE UT?
Velkommen til TimeZero v4
Studiebarometeret: Si hva du mener om studieprogrammet ditt!
Studiebarometeret: Si hva du mener om studieprogrammet ditt!
Utskrift av presentasjonen:

Mobile trender Per Olav Borgsø Regional Manager Sales 2. Oktober 2013

Trender Kravet til god dekning, hastighet og kvalitet øker!! Mobilen brukes 150 ganger pr dag > hvert 6. minutt i våken tilstand Vi ønsker å bruke mobilen til betalingstjenester Mengden data i mobilnettet dobles hver 9. mnd Kravet til god dekning, hastighet og kvalitet øker!!

Graphical Guideline for PPT 04 April 2017 Hvordan møter vi fremtiden? For bedrifter er forskjellen sannsynligvis enda større. Gjennom kontakten vi har med næringslivet, vet vi at den mobile nettbruken i bedrifter utvikler seg fra måned til måned. Derfor er det også stadig etterspørsel etter nye muligheter for å ligge i forkant. 4G gir bedrifter mulighet til å kunne utføre de vanlige gjøremålene på nett uten forsinkelser, samtidig som de får mulighet til å bruke forskjellige deler av forretningssystemene sine utenfor kontoret. Et annet og svært interessant potensielt bruksområde for 4G er såkalt maskin-til-maskin-kommunikasjon (M2M). I løpet av de nærmeste årene vil to av tre mobile oppkoblinger brukes av maskiner som kommuniserer med andre maskiner. Det er dobbelt så mange kommuniserende maskiner som det er mennesker. Menneskers behov for båndbredde synes å være umettelig – 4G vil være svært nyttig etter hvert som flere og flere maskiner begynner å kommunisere med hverandre. Allerede i dag gir 4G nye muligheter på en rekke områder, blant annet effektivisering av virksomhetsprosesser, automatisk avlesning av strømmålere samt overvåking og styring av kritiske installasjoner som for eksempel industrimaskiner og heiser. I tillegg kan 4G-nettet øke sikkerheten ved alarmanlegg, for eksempel i trafikken, og forbedre helsevesenet, for eksempel gjennom overføring av livsviktige pasientdata fra ambulansen. Hvilke bruksområder M2M vil omfatte i fremtiden, kan man enn så lenge bare spekulere i.

Graphical Guideline for PPT 04 April 2017 Fremtidens mobilnett Vi bygger: 100% nytt mobilnett Basestasjoner som støtter både 2G, 3G og 4G Hva betyr dette for deg? Forbedret 2G-dekning Fantastisk 3G-dekning i alle byer kommunesentre tettsteder hyttefelt Meget god 4G-dekning i store hyttefelt 42 Mbit/s 150 Mbit/s Vi gjør tidenes dekningsløft for våre kunder. Vi skal dekke Norge med 95% 3G-dekning og 89% 4G-dekning, i tillegg til at vi også forbedrer 2G-dekningen. Innen 2012 skal vi nå dette målet og vi er i gang allerede, vi har 4G i de fire største byene, vi har begynt oppgradering av 3G-nettet til teoretisk 21 Mb/s hastighet(i praksis vil en kunde oppleve mellom 2 Mb/s- 14 Mb/s avhengig av trafikk og hvor langt kunden er fra senderen).

Takk for oppmerksomheten. Besøk oss gjerne på stand! 2011-05-31 Niscayah proposal presentation