Slåstad Vannskiklubb Stiftet i 1969

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Studier i Tyskland.
Advertisements

Betingelser for motorsykkelkjøring for barn
Norges Vannskiforbund og If Skadeforsikring AB
EPONA RYTTERSENTER Epona Ryttersenter ligger i Sørlandsparken like øst for Sørlandets Travpark med innkjørsel mellom Travparken og Sørlandshallen. Infrastrukturen.
KITING SOM EN DEL AV NSF. BÅT OG SAMFUNN: NSF arbeider mot myndighetene for å sikre områder/vannspeil å seile i. På lik linje vil vi kunne jobbe for områdene.
Norges Seilforbund Fra nybegynner til OL-vinner. Norges Seilforbund Seilsporten skal engasjere mennesker i alle aldre til en livslang og sunn livsstil.
BASISHALL som grunnlag for rekruttering v/Paal-Mogens Furuseth
”Laget med størst aktivitet på Nordmøre”. Strategi Styrker (Strength)Svakheter (Weakness) Muligheter (Opportunities)Trusler (Threats) 1.Engasjement.
Snowball Rjukan 26. oktober 2010 Ove Gjesdal og Stein B Olsen.
Oslo Software Developer House et prosjekt i regi av Stiftelsen for fremme av programvareutvikling i Norge.
FRITIDSAKTIVITETER SPORT.
Presentasjon Kolstad Håndball
3.14 X AXIS 6.65 BASE MARGIN 5.95 TOP MARGIN 4.52 CHART TOP LEFT MARGIN RIGHT MARGIN Bruk av streaming og social TV ANFO Knut-Arne.
Orientering fra Langrennstyret
Oppsummering fra 4. mai Drømmen! Hva skriver lokalavisen om Eidsvoll Svømmeklubb om 2/5/10 år?
Daglig leder program Samling 2, Hensikt Program samling 2 – 2013 Onsdag 16.oktober Velkommen, intro og 5.min presentasjon av fremdriftsplan.
Kongsberg Orienteringslag Presentasjon for Kongsberg Kommunes kulturavdeling 13. Februar 2004.
Ålvik Idrettslag Stiftet 2. april 1929 Mer enn 80 års fartstid i Ålvik
Golf i skolen/SFO Oppstartmøte for Pilotprosjekt Arendal, Asker, Aurskog & Finstadbru, Bærum, Eiker, Gjerdrum, Losby, Molde, Mørk og Norsjø.
VMs VISJON Hundekjøring rekrutterer, inkluderer, begeistrer og inspirerer!
Verveaksjon mars starter verveaksjonen i morgenrushet på Oslo S • Øke medlemstallet med 1% årlig • 8. – 24. mars ekstra innsats • Filmsnutter.
Større idrettsarrangement til Nord-Norge
Gruppe ikke helt ufarlig å konkurrere heller...
Hendelser og nøtter Dommerseminaret 2012.
Bakgrunn:  Planer om samarbeid mellom, krets, skole og Bø Skiskytterlag i  I fylkestinget i desember 2010 ble dette tilbudet endelig vedtatt.
Presentasjon av Studieforbundet Funkis. Studieforbund Studieforbundene i Norge bygger på en 150 år gammel tradisjon for opplysningsarbeid gjennom frivillige.
HKØ AS OG / ELLER Motorsenter.
HKØ. Bakgrunn: - Anleggssituasjonen for motorsport – i Holtålen spesielt, men i regionen generelt. - Finne et egnet område for motorsport i distriktet.
Rotary Distriktssamling Langesund 29.mars 2008 Niels Jørgen Andersen.
Vi håper og tror det kommer 4-5
Diskusjonsforum for utredning om grunnlag for sammenslåing av Veldre Ski, Brumund IF og Brumunddal Ski Felles dokumentasjon fra møter Veldre Sag, 29. november.
Visjon Enklere, sikrere og artigere seilflyging For å nå vår visjon legger vi følgende til grunn: Seilflyging skal være en utfordrende aktivitet som utøves.
FJELL SKOLE 570 elever 30 forskjellige land 77 % to- språklige barn.
Idrettsarrangement som næringsutvikling
Daglig leder program Samling 1, mars.
Oppdateringsseminar 5. – 6. februar 2011 Nytt luftrom på Østlandet i Oslo og Farris TMA ASAP * Roger Holm * Advanced Sectorization and Automation Project.
Juniororganisering 2007/2008. Agenda Velkommen og bakgrunn for møtet Arbeidsgruppen Juniororganisering 2007/2008 Junioropplegget for sesongen 2007/08.
Pets 2300 Lars Jørgen Kielland Haug
Er funkiser en glemt gruppe i volleyballen? Eller kan vi være en ressurs? Oslo Vigdis Mørdre Fagkonsulent NIF.
BREDDE-,UTDANNING- OG UTVIKLINGSPLAN FOR REGION MØRE OG ROMSDAL UTKAST.
Hva er NBU?. Av og for ungdom Levende bygder Alle muligheter NBU er et sosialt nettverk av og for bygdeungdom, som jobber for levende bygder og for å.
Presentasjon av Studieforbundet Funkis. Hva er et studieforbund? Studieforbundene i Norge bygger på en 150 år gammel tradisjon for opplysningsarbeid gjennom.
Handlingsplan for Oslostudentenes idrettsklubb 2013.
NOKUT evaluering 2008 Ingeniørdidaktisk kurs Marte Bratseth Johansen Seksjon for universitetspedagogikk Program for lærerutdanning
”Frivillig engasjement, kultur og idrett”. Idrett og noen fakta: 56 idrettslag i Hamar Herav også hovedlag (HIL største) –Totalt med undergrupper: Ca.
Noen ord om Fart Ca. 700 medlemmer Ca. 450 spillere fordelt på 27 lag Damelag i 2. og 3. divisjon (1. div. til 2006) Herrelag.
DEL 2: Praktisk treningsøkt - 2 timer
SESONGEN MÅL FOR KLUBBEN HBBKs hovedmål for sesongen og for årene fremover, er rekruttering. Vi ønsker at enda flere unge skal oppdage gleden.
TALENTUTVIKLING UNGE UTØVERE NKF - PROGRAM
Norges idrettsforbund
SKOLEKONKURRANSER SOM PEDAGOGISK METODE Forprosjekt 2014/15 Nettverkssamling Espen Lynne Amundsen.
Partnerskapsavtale mellom Strinda vgs, Brundalen vgs og Rosenborg IHK Y RIHK Y har ansvaret for den praktiske tilretteleggingen. RIHK Y og skolene sammen.
B&OI orientering 50 år 2014 Hvor i all verden??. B&OI orientering sitt første o-kart.
Stavanger Turnforening Hvorfor samarbeide med STF i merkevarebyggingen? Stavangers desidert største idrettslag –Pr. dato medlemmer. Disponerer.
VM i Sportsdrill 2010 Bergen 31. juli - 9. august.
1 Stavanger Tennisklubb Et av Rogalands største og sterkest voksende idrettslag Sportslig utvikling 2008.
Status TV-kamper – og framtidige muligheter Knut Kristvang, Direktør TV & Media NFF 10. Mars 2007.
Evaluering av sesongen 2009/2010 Holeværingen langrenn For styret: Ida Rosenvinge, mai 2010.
FRILUFTSLIV FRA Naturopplevelser for livet.
Litt om oss Vi er en gjeng som brenner for å gi ungdommene våre et variert og utfordrende fritidstilbud. Noen av oss er selv foreldre å noen av oss bruker.
Handlingsplan Plogen Skiklubb GØY PÅ SKI FOR ALLE!
FAKTA Topp kvalitet – Ren idrettsglede Etablert 1932 Vind IL er en av 3 fotballklubber i byen Vind IL er en av 2 skiklubber i byen BreddeidrettslagSki/fotball/mosjon.
Oppstartsmøte National ballskole
Hvordan står det til med…
Handlingsplan LK – Buskerud Skikrets
LIONS OSLO VBU “VANSKELIGSTILT BARN OG UNGDOM” STATUS JUNI 2017
Oslo kommune Byrådet Velkommen
Trening & mosjon Lillehammer skiklub.
IL SKJALG Virsomhetsplan.
Velkommen til BRV årsmøtet 2019.
Utskrift av presentasjonen:

Slåstad Vannskiklubb Stiftet i 1969

Fakta om Slåstad Vannskiklubb Slåstad Vannskiklubb ble stiftet i 1969 Klubben har 290 medlemmer (pr 2010) Klubben er en av de største i Norge Klubben er kjent i hele Norge, Europa samt USA Vi har nå et nytt anlegg ved Skarnes Det nye anlegget er godkjent for alle typer konkurranser NM - EM - VM Noen av klubbens medlemmer er ressurspersoner nasjonalt og internasjonalt.

Stier for tur, mosjon og rekreasjon Ski, skøyter, aking og ishockey Fakta om SIAP Vannski, bading Sandvolleyball Trampoline Stier for tur, mosjon og rekreasjon Ski, skøyter, aking og ishockey Paintball Kurs- og konferansemuligheter på sikt Flere aktiviteter er under etablering 3

Hva har Slåstad Vannskiklubb fått til? Klubben har nedlagt ca 13 000 dugnadstimer på det nye vannskiområdet SIAP i Sør-Odal. Det er satt opp 3 hus, sandvolleybane, stor trampoline, badesjø, mindre hus og parkanlegg Det arrangeres vannskiskoler og nybegynnerkurs opptil flere ganger i løpet av sesongen for å øke aktiviteten – spesielt for barn Klubben har eget opplegg for firmaer og private arrangement. Passert 10000 registrerte timer Hadde det ikke vært for slåstad folk hadde det ikke vært noe Drives av med folk fra slåstad i spissen fortsatt Er og blir slåstad vannskiklubb

SIAP: Det eneste “man made” vannskianlegget i Norge Sør - Odal Idretts- og Aktivitetspark, Skarnes, Sør - Odal. Under én time fra Oslo.

Hva er vannski? Klassisk Barfot Wakeboard/Wakeskate Funksjonshemmede Slalom Hopp Trick Barfot Wakeboard/Wakeskate Funksjonshemmede

Vannski for funksjonshemmede:

Europamesterskapet i vannski 17.-21. august 2011 SIAP- Sør-Odal idretts- og aktivitetspark, Skarnes HADDE OGSÅ EM U31 I2009

Blant andre aktiviteter nevnes: Europamesterskapet 17.-21.08.2011 Ca 100 deltakere fra mer enn 20 land i Europa Spektakulære vannskihopp over 60m 10 meter høy vannsprut I slalom Blant andre aktiviteter nevnes: Tett samarbeid med handelstand på Skarnes med salgsboder på SIAP og EM-tilbud Tivoli på SIAP

Og det skjedde mer på SIAP... Odalsmesterskapet i fotballtriksing for jenter og gutter Veteranbiltreff Sightseeingturer med helikopter TV-dekning fra NRK og TV2, samt avisoppslag VIP-område Næringslivsseminar med topp forelesere.

…Bilder sier mer enn ord …

www.vannski.info Daglig: Over 7000 treff i sesong Over 3000 treff utenfor sesong