Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

EPONA RYTTERSENTER Epona Ryttersenter ligger i Sørlandsparken like øst for Sørlandets Travpark med innkjørsel mellom Travparken og Sørlandshallen. Infrastrukturen.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "EPONA RYTTERSENTER Epona Ryttersenter ligger i Sørlandsparken like øst for Sørlandets Travpark med innkjørsel mellom Travparken og Sørlandshallen. Infrastrukturen."— Utskrift av presentasjonen:

1 EPONA RYTTERSENTER Epona Ryttersenter ligger i Sørlandsparken like øst for Sørlandets Travpark med innkjørsel mellom Travparken og Sørlandshallen. Infrastrukturen er nær ideell med gode hotellfasiliteter i umiddelbar nærhet, Travparken som nærmeste nabo, Dyre- og Fritidsparken som mulig ekstraopplevelse for våre gjester og hele regionens handelstilbud i umiddelbar nærhet. Epona Ryttersenter ble åpnet i 2005 og er allerede solid etablert blant landets fremste rideanlegg. Fasilitetene er moderne. Anlegget har ca kvm under tak med to innendørs ridehaller, en utendørs dressurbane og en stor sprangbane. Banene tilfredsstiller de krav som settes for konkurranser på elitenivå. Senteret har 50 stallplasser i hovedstall, samt 68 stallplasser av enklere standard primært beregnet for gjesteoppstalling ved stevner. Pr. dags dato er 65 hester fast oppstaller på senteret. Ved de store stevnene tas i bruk ekstra teltoppstalling samt leie av stallplass på Travbanen. Det er ikke uvanlig med godt over 200 gjestende hester. Epona er primært et treningssenter for de klassiske ridedisiplinene dressur og sprang. Rideskolen, med nærmere 200 elever til ukentlig undervisning, inkluderer både barn, ungdom samt voksne helt inn i pensjonistenes rekker. Det er egne grupper for handikap- og terapiridning. Det holdes jevnlig kurs med profilerte ryttere fra Norge og Danmark. Epona Ryttersenter er blitt en attraktiv stevnearena. Sammen med Sørlandsparken Rideklubb som har sitt faste tilhold på senteret, ble Epona, av Norges Rytterforbund tildelt prisen ”Årets Stevnearrangør 2009”. Samme år ble EM for handikappede, ”The FEI European & Open Para Equestrian Championship” arrangert i samarbeid med Norges Rytterforbund, Norges Idrettsforbund og Olympiatoppen. Dette er det største idrettsarrangement for handikappede som noen gang er holdt i Norge, uansett idrettsgren. Det samlet deltakere fra 22 land. For 2011 er Epona Ryttersenter tildelt Baltic Cup med deltakere fra alle de nordiske land, NM i dressur og NM i ponni. I tillegg arrangeres flere elite- og landsstevner samt en rekke klubb- og regionale stevner. Epona Ryttersenter er privat finansiert. Eier har vist et stort engasjement for å fremme ridesporten og for å øke den allmenne kunnskap om hestehold og trening av hest. En sponsorstøtte til Epona er en støtte til sporten og til meningsfylt fritid for barn, ungdom og voksne. Hestesport er i rask vekst. Norges Rytterforbund teller i dag medlemmer. Det tilsvarer mer enn en tredobling de siste 10 årene. For bl.a. jenter i tenårene er ryttersporten rangert blant idretter med størst oppslutning. Epona er en moderne ridesportsarena. Om det er den første ridetime for minstemann på ponni, mosjonerende pensjonister til hest, handikapridning, ungdom, norgeseliten i dressur med flosshatt, sjakett og stevnepyntet hest mener vi at firmaprofilering i Eponas fasiliteter vil være positivt for bedrifter i regionen.

2 Sponsorsamarbeid ved Epona Ryttersenter for Nedenfor finner du flere mulige elementer vi kan tilby ved et samarbeid. Her er flere muligheter og en dialog er nødvendig for å finne gode løsninger for begge parter. Priser: Profileringssponsor fra 5 000,- pr år Hovedsponsor fra kr ,- pr år. Det er kun 5 bedrifter som har mulighet for å være hovedsponsor. For å skape gode relasjoner til våre samarbeidspartnere er det ønskelig med minimum 3-års kontrakter. Elementer i et sponsorsamarbeid: - Profilering i forbindelse med et spesifikt prosjekt - Skiltprofilering på innendørs og/eller utendørs ridebane - Logoprofilering på hindermateriell - Spesialdesignet hindermateriell - Klassesponsing på stevner - Profileringsplass til reklamebanner på arena under alle stevner - Standplass under stevner og/eller arrangementer - Profilering av firma logo på Eponas hjemmeside - Profilering av logo i forb. med markedsføring av Epona - Logoprofilering på mannskapsklær benyttet under stevner/arrangementer - Logoprofilering på trykksaker som flyers, kalendere m.m. Dette kan vi tilby våre samarbeidspartnere: - En eksepsjonell arena for profilering av ditt firma - En markedsføringsarena som når bredt ut til potensielle kunder - Mulighet for å benytte seg av Eponas anlegg til egne arrangement etter avtale - Gratisbilletter til Eponas årlige juleshow i desember - Gratisbilletter til andre arrangementer/show i regi av Epona - Gratisbilletter til lørdagsponniridning for de minste - Rabaterte ridekurs/rideundervisning for firmaets ansatte og deres barn - Gavekort som kan benyttes til våre faste aktiviteter - Eget arrangement med hest for ansatte i ditt firma Alle priser er eks. moms. Sponsor koster selv produksjon og montering av reklamemateriell. All bruk av Epona Ryttersenters navn og logo skal godkjennes av oss.


Laste ned ppt "EPONA RYTTERSENTER Epona Ryttersenter ligger i Sørlandsparken like øst for Sørlandets Travpark med innkjørsel mellom Travparken og Sørlandshallen. Infrastrukturen."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google