1 Bergen Seil AS 2 Melgescup Bergen 2008 3 Båten – Melges 24 4 Deltagerne – en god miks av unge og erfarne 5 Schedule 6 Samarbeidspartnere Agenda.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Markedsføring, rekruttering og lojalitet
Advertisements

SeilSport - i vinden Nyhetsbrev 2 fra Norges Seilforbund desember 08 2 manns jolle prosjektet Norges Seilforbund, i samarbeid med Havfonn, RS Racing, og.
Norges speiderforbund
Ventilasjons og Blikkenslagerbedriftenes Landsforbund og VBL Hordaland VBLs Fagtreff.
Sponsordugnad Sandar IL – mars Våre utfordringer •Vanskelige økonomiske situasjon •Dugnadsbasert klubb fra 2009 •Cupene krever mye ressurser •Forventer.
Regattaforberedelser Norsk 40,7 Klubb v/ Jørn-Erik Ruud
Nytt fra IF Innhold • Justeringer på • Messer • Aftenposten-bilag • Studentum • Studiestart • Folkehøgskolekatalogen.
Det handler om byen vår Bergen har et problem • Luftforurensingen i Bergen er helseskadelig. Det er påvist at folk blir syke • Hver dag står folk i lange.
Ue.no Gründercamp 2013 XX vgs. XX bedrift Ungt Entreprenørskap XX (fylke) FRAMTID - SAMSPILL - SKAPERGLEDE.
TILLITSVALGTE LIONSMEDLEMMER EVALUERING AV PILOTKURS Gunnar Malmin Januar 2013.
KITING SOM EN DEL AV NSF. BÅT OG SAMFUNN: NSF arbeider mot myndighetene for å sikre områder/vannspeil å seile i. På lik linje vil vi kunne jobbe for områdene.
Norges Seilforbund Fra nybegynner til OL-vinner. Norges Seilforbund Seilsporten skal engasjere mennesker i alle aldre til en livslang og sunn livsstil.
Ventilasjons og Blikkenslagerbedriftenes Landsforbund og VBL Hordaland VBLs Fagtreff.
1 Påtur og Sjøkurs Event- & Sjøferdighetsprogram Presentasjon til Bedriftskunder.
WACS – 6. JULI Wacs 2014 i Norge og Stavanger •2 – 6 juli er det Wacs kongress i Stavanger •Vi ønsker alle hjertelig velkommen til spennende.
Samarbeid om europapolitisk deltakelse Gunn Marit Helgesen Leder i internasjonalt fagpolitisk utvalg Oslo,
Styret har bestått av: Leder: Geir Maldal Nestleder: Gry Wiik Sekretær: Simon Pedersen Kasserer: Espen Andersen Medlem: Alexander Skoland Medlem: Inger.
Slipp oss til - ungdom inn i landbruket - Presentasjon for (din kommune/temamøte)
Fotballen.eu Her følger en detaljert oversikt over muligheter for annonsering på fotballen.eu Du får også oversikt over statistikk samt historikk.
Velkommen til Butikkråd. Bakgrunn •Bakgrunnen for at Coop har valgt å opprette Butikkråd er for å bidra til å øke butikkens lokale konkurransekraft og.
Velkommen til foreldremøte Håndball Jenter 2005
Offentlige anskaffelser og interkommunalt samarbeid
King 40 Vinner av: Eurocard Gotland Runt 2009 Sandhamn Race Week 2009
Til alle lag og foreninger i Hedmark Gymnastikk- og turnkrets Kongsvinger, 2.mars 2013 Invitasjon til årets Barnekretsturnstevne, juni Kongsvinger.
1 Medlemmsmøte NOK NC2 – Bergen 12. mai Agenda 1. Velkommen 2. NOK Spørsmål fra medlemmene 4. Om mesterskapene.
Nidarvoll skolemusikkorps
NM SPONSOR 2007 Alvøen Rideklubb har i 2007 fått tildelt Norgesmester skapet i dressur ridning. BLI MED PÅ LAGET OG HJELP OSS MED Å LAGE TIDENES MESTERSKAP!!
Løpstur til Barcelona oktober 2011 INVITASJON FRIIDRETTSGRUPPEN HAUGESUND.
FIRST LEGO LEAGUE 2014.
Til dere som bor i nærheten av Styrimarka Kartet på innsiden av folderen er en gave til dere fra Styri Vel - som har bekostet utgivelsen av kartet.
Sør-Afrika KFUM Tensing
Skråblikk på seilsesongen 2008
Felles profilering av ”Det marine Hordaland” Tanja K. Hoel Fiskeriforum Vest og Norsk Sjømatsenter
Boligsosial utvikling – Boligbyggelagenes rolle
1 RYLA - et program for fremtidens ledere. 2 Historikk RYLA: Rotary Youth Leadership Award Offisielt Rotaryprogram siden 1971 Første RYLA-seminar i Norge,
Vi håper og tror det kommer 4-5
Utført av: Jeppe Flensted HiST Vår 2009
Sentrale markedselementer
1Medlemsmøte OOBBF 26.mai 2010 Status for rekrutteringsarbeidet Status for arbeidet med rekrutteringsfilm for bilbransjen Status rekruttering til bilbransjen.
Lær bridge med Mo Bridgeklubb
ENERGI ØKONOMISERING T R O M S Ø 6 – 7. O K T O B E R F I S K E I N D U S T R I S E T T E F I S K F I S K E F Ô R S I L D E M E L F H L I N V I T E R E.
Juniororganisering 2007/2008. Agenda Velkommen og bakgrunn for møtet Arbeidsgruppen Juniororganisering 2007/2008 Junioropplegget for sesongen 2007/08.
ALEPH brukermøte 2007 Status fra ALEPH Plus Team.
UL stølen og dansebutikken swing it I samarbeid med first hotel marin.
E-post: FIRM Norge FIRM, Forum for forebyggende infeksjonsmedisin og reisemedisin ble opprettet i 1993.
Tour de Frøya Velkommen til ”Tour de Frøya” – Frøya rundt på sykkel.
Undersøkelse om undervisningsmateriell for psykisk helse
Forsker og bedrift- et lykkelig ekteskap? Sven Samuelsen P2005 konferansen 9./10. februar 2006.
Presentasjon av TV2s sommersatsing på Fredriksten Festning i Halden Sommeren 2007.
NFA nytt april 2006 Hei på dere! Da er vi i det nye styret i gang for fullt. Vi har nå gjennomført 2 styremøter etter at flere av de mest erfarne medlemmene.
Presentasjon av sporten.  Sandbryting ble lansert av FILA (International Federation of Associated WrestlingStyles) som en gren av brytingen for å øke.
Forberedelser til regatta/trening/mesterskap
ETABLERING AV LOKALT SN-FORUM/GRUPPE. Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening Mål for første møte Bli enig om: Å sammen ta initiativ til lokal SN-forum.
Bli medlem i ”Nordstrand Håndball”
REGIONSSEKRETÆR SØR-VEST PRESENTASJON BERGEN 30.OKTOBER 2014 RICHARD EKHAUGEN.
Lillehammer 26. januar 2009 Annette Kollungstad. Rotaract i dag  Verden: medlemmer fordelt på klubber i 150 land  Norge: ca.140 medlemmer.
2004 Representert av: ABSOLUTT Golf AS. VELKOMMEN til en ny runde på golfbanen.. Golfpegs, golfknapper, golfblyanter - det er - et produkt der passer.
Et samarbeidsprosjekt mellom: Norges Basketballforbund Norges Svømmeforbund Norges Rugbyforbund.
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
Tilbud seiling Mat og drikke om bord. Middag Restaurant Onda.
Stavanger Turnforening Hvorfor samarbeide med STF i merkevarebyggingen? Stavangers desidert største idrettslag –Pr. dato medlemmer. Disponerer.
INTERNATIONAL MULTIHULL MEETING 2007 I FREDRIKSTAD Fra torsdag 19. til og med søndag 22. juli Stavern 1989 Horten 1997 Sandefjord.
Hvem er Aksjon helsefagarbeider? Hvorfor? Hva gjør vi?
VM i Sportsdrill 2010 Bergen 31. juli - 9. august.
Velkommen til informasjonsmøte om Eikeli VGS’ tilrettelegging for Fossums langrennsløpere og skiskyttere !
KIL - UNGDOMSAVDELINGEN TURNERINGS CUPOVERSIKT U-styret innfører en styrt modell for hvilke turneringer/ cuper lag i den enkelte årsklasse skal/ bør delta.
Åsane Rotary Klubb Velkommen til informasjon om
Case 2 Jordan GO! Det norske selskapet Jordan, som har merkevarer som selger over hele verden, lanserte i Norge en helt ny type tannbørste i mai 2006.
Bli samarbeidspartner med Charlottenlund sportsklubb Junior
Bli samarbeidspartner med Charlottenlund sportsklubb Junior
Utskrift av presentasjonen:

1 Bergen Seil AS 2 Melgescup Bergen Båten – Melges 24 4 Deltagerne – en god miks av unge og erfarne 5 Schedule 6 Samarbeidspartnere Agenda

Bergen Seil AS Bergen Seil AS ble dannet i 2005 av ivrige seilere fra seilteamene Too Obnoxious og Party Girl. Bergen Seil forhandler i dag seilbåtmerkene, Melges 24 og Melges 32 og Grand Soleil. På utstyrsfronten er vi forhandlere av Quantum Sails på Vestlandet, samt GPS tracking systemet Kattack og den robuste båt-pcen Thoughbook. Vi driver i tillegg til vår hjemmeside nyhetsportalen Bergen Seil arrangerer kurs innen seiling og leier ut seilbåter og RIB til blåturer, regattaer og seilferier. Vi i Bergen Seil ønsker i tillegg til å drive forretningsmessig også å skape økt glød og seilglede, for seilere og nye potensielle seilere på Vestlandet. Erfaring fra seiling på høyt nivå, nasjonalt og internasjonalt, med Too Obnoxious, IMS Racer 46, og Party Girl, Melges 24, har gitt oss bra innblikk i hva som skal til for å arrangere gode seil arrangement. I tillegg har vi blitt stilt overfor utfordringer og problemstillinger som seilsporten sliter med. Dette ønsker vi å gjøre noe med gjennom prosjektet Melgescup 2008.

Utfordringer Seilsporten er absolutt ikke en sportsgren i krise. Men som i andre idretter stilles vi overfor utfordringer. Nasjonalt kan vi definere følgende klare utfordringer: • Rekruttering • Sikre overgang fra jolleklassene til storbåt/ kjølbåt seiling • Samling om klasse/ samling om en båttype • Publisitet • Begrensning av kostnader Regionalt har vi noen tilleggsutfordringer: • Mangel på en moderne sportslig båt for å få frem unge dyktige seilere og som samtidig kan gi klare utfordringer til erfarne seilere • Trailbar båt som muliggjør konkurranse regionalt, nasjonalt og internasjonalt • Samling om en en- type båt med klart sportslig preg

Løsningen ligger i Melges 24 Melges 24 er den sprekeste one design båten, som i dag seiles aktivt over hele verden. Båttypen har et svært aktivt miljø på Østlandet, der det seiler omlag 30 båter. Melges 24 seiles av 4- 5 personer. En har hånd om roret og storseiltrim, en tar seg av fokken, en på den store genakeren og en har ansvaret for fordekk og luke. Båten har en toppfart på 25 knop, og planer lett av gårde i 10 knops vind. Det ekstreme fartspotensialet, gjør båten svært publikumsvennlig og morsom for tilskuere å se på under regattaene. NM i Melges avholdes vært år, med ca 30 båter på linjen. Under EM og VM stiller det henholdsvis 75 og 100 båter. Melges 24 klassen er den eneste kjølbåtklassen der det deles ut kongepokal! For å kickstarte klassen i vest har Bergen Seil AS gått til anskaffelse av fem nye Melges 24!

Båten er ikke alt - vi lanserer Melgescup Bergen 2008! Melgescup Bergen 2008 vil bestå av 6 arrangement. Første arrangement og finale dagen vil foregå i Bergen sentrum. Vi vil så legge et arrangement til Askøy seilforening, et til Åsane seilforening, et til Ran Seilforening (Sotra) og et til Bergen Seilforening (Hjellestad). Melgescup Bergen 2008 vil bli seilt i 5 Melges 24 fra Bergen Seil AS. Deltakerne – en god miks av unge og mer erfarne seilere. Deltagerlagene skal bestå av det beste ungdomslaget i Hordaland seilkrets. Tatt ut etter egen ungdoms kvalifiseringsregatta 26 april. De øvrige lagene vil bestå av de beste, og mest erfarne lagene fra seilforeningene i Hordaland. I Melgescup Bergen 2008 ønsker vi å sette en ny standard for seilarrangement, gjennom å inkludere kommersielle og ikke kommersielle aktører. Prosjektet vil ha en 100% sportslig profil, og allikevel være et vitalt og verdifullt for alle våre samarbeidspartnere.

Schedule Ungdomskvalifisering - Kickoff 26 april Sted: Vågen i Bergen/ Byfjorden Fem ungdomslag fra seilforeningene i Bergen konkurrerer om deltagelse i Melgescup Bergen Beste lag går videre. Melgescup regatta no 1 – 4 mai Sted: Askøy Seilforening Melgescup regatta no 2 – 24 mai Sted: Ran Seilforening (Sotra). Melgescup regatta no 3 – 7 juni Sted: Bergen Seilforening (Hjellestad) Melgescup regatta no 4 – 21 juni Sted: Åsane Seilforening

Melgescup regatta no august - Finale Sted: Vågen i Bergen Beste lag vinner deltagelse i NM i Melges. Premien dekker: • Transport - båt og crew • Påmelding • Leie av båt • Overnatting - hotell Norgesmesterskap i Melges 24, 2008 – 7 september Sted: Moss Vinneren av Melgescup Bergen 2008 konkurrerer mot norgeseliten innen seiling i NM i Moss. Feltet vil bestå av opp mot 30 topptrimmede Melges 24, som kjemper om heder og ære – gull og glitter, i Norges desidert tøffeste klasse innen seiling!

”Short notice of race” Regattaene i Melgescup Bergen 2008, vil være underlagt reglene slik de er definert i Kappseilingsreglene, samt følge klassereglene for Melges 24. Melgescup Bergen 2008 vil bli seilt på pølsebane. Det vil, avhengig av forhold, bli arrangert tre race per regatta. Treningsprogram Vi legger opp til at det i tilknytning til hver regatta vil arrangeres en treningssamling. Lagene vil da nyte godt av norske og internasjonale coacher. Sosialt program Under og etter hver regatta vil det være servering av mat og drikke. Det vil bli visning på storskjerm av Kattack/ GPS sporing og analyse av hvert race. Tilskuer program Melgescup Bergen 2008 vil ha egne tilskuerbåter for publikum.

Kickoff for Melgescup Bergen april. Sted: Bergen Program:Presentasjon Melgescup 2008 Bergen Presentasjon av deltakerlag Visning av Kattack – GPS sporing Presentasjon av samarbeidspartnere Besøk av seiler legende Bespisning Finaleshow – 16 august Sted: Bergen Program:Premieutdeling Visning av film og foto på storskjerm Underholdning - standup artist Bespisning

Samarbeidspartnere Vårt hovedmål med Melgescup Bergen 2008 er å øke interessen for seiling og aktiviteter på sjøen. Samtidig ønsker vi å heve standarden på seilarrangementer i vest ved å inkludere kommersielle og ikke kommersielle aktører i vårt prosjekt. For å nå våre ambisiøse mål, er vi avhengige av å få med oss solide samarbeidspartnere. Vi søker aktører som kan ha en gjensidig nytte og glede av å være med å støtte opp om Melgescup Bergen I Melgescup Bergen 2008 legger vi opp til tre samarbeidspartner pakker: Tittelpartner Båtpartner Leverandørpartner

Tittelpartner Melgescup Bergen 2008 er en arbeidstittel, vi trenger mao. en tittelpartner. Tittelpartner får sitt navn i tittelen på cupen. I tillegg vil tittelpartner få følgende fordeler ved å ta del i et samarbeid: Profilering Logo profilering i all markedskommunikasjon. -Med dette menes, messer, banner på båter og følgebåt, s, web, prospekter - Web profilering med logo og redaksjonell omtale - Mulighet for promo stand og sampling under Melgescup - Start og rundingsbøyer vil ha tittelpartners logo - Logo i baugen på alle båter (25 % av dekor på båt) - Alle kommersielle rettigheter til bruk av film og bildemateriale produsert i forbindelse med Melgescup Bergen Link fra prosjekt web- side til egen web- side - Logo på seilklær og regatta- bannere Aktiviteter: - Partner seiling, 2 hele dager med seiling (5 båter). - Deltakelse kickoff og finalefest - Mulighet for å bli med i tilskuerbåt under regattaene Pris: X XXX Inkl. dekor

Båtpartner I Melgescup Bergen 2008 vil det seiles med 5 stk Melges 24. Hver av disse båtene skal ha en ”fadder” Profilering: • Logo profilering i all markedskommunikasjon. • Web profilering med logo og redaksjonell omtale • Mulighet for promo stand og sampling under alle våre arrangement i Melgescup • Logo på siden av båt (50 % av dekor på båt) • Alle kommersielle rettigheter til bruk av film og bildemateriale produsert i forbindelse med Melgescup Bergen 2008 • Link fra prosjekt web- side til egen web- side Aktiviteter: • Partner seiling, 1 hele dager med seiling (5 båter). • Deltakelse kickoff og finalefest • Mulighet for å bli med i tilskuerbåt under regattaene Pris:XX XX XXX Inkl. dekor

Leverandørpartner For å gjøre cupen til en suksess er vi avhengig av en del varer og tjenester. Leverandører som ønsker å inngå en samarbeid ønsker vi å profilere på følgende måte: Profilering: • Logo profilering i all markedskommunikasjon. • Web profilering med logo og redaksjonell omtale • Mulighet for promo stand og sampling under alle våre arrangement i Melgescup • Logo på siden av båt (5 % av dekor på båt) • Alle kommersielle rettigheter til bruk av film og bildemateriale produsert i forbindelse med Melgescup Bergen 2008 • Link fra prosjekt web- side til egen web- side Aktiviteter: • Partner seiling, avhengig av samarbeidets størrelse og art. • Deltakelse kickoff og finalefest • Mulighet for å bli med i tilskuerbåt under regattaene

Langsiktig satsning Vår satsning på Melgescup og et sportslig seilmiljø i Hordaland er langsiktig. Melgescup Bergen 2008 vil være en årlig serie. Ved å introdusere en vital og interessant klassebåt, som Melges 24, er vi sikre på at seilere i Hordaland kan markere seg både nasjonalt og internasjonalt i årene fremover! Melgescup Bergen 2008 skal være et sportslig supplement til seilmiljøet og de tradisjonelle regattaene i Hordaland. I samarbeid med seilkrets og seilforeninger, er vi sikre på at vi kan løfte seilingen i vest, ikke bare ett hakk, men kanskje to!! Vi i Bergen Seil vil gjerne høre deres mening om Melgescup Bergen For å skape et best mulig arrangement er vi avhengig av å høre din forenings tanker og ideer for sportslig seiling i Hordaland i årene fremover! Besøk oss på Ta gjerne kontakt med Christian Nærø i Bergen Seil Telefon: ,