FORELDREMØTE 2012 Barnefotball 6 – 12 år

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
CSK Fotball G04 Foreldremøte
Advertisements

CSK Håndball J-2000 Foreldremøte kl
DFI fotball gutter 2000 Spillermøte 30. oktober 2013
Velkommen til foreldremøte Håndball Jenter 2005
Vind-kurs Et kurs av og for OSS rundt fotballen i Vind.
Frigg OFK Laglederkurs 2011 Som trener og lagleder støter man på mange spennende utfordringer i løpet av en sesong. De fleste takler man med sunn fornuft,
Grei - så mange som mulig så lenge som mulig Utdanning og kompetanse i SF Grei GREI HVOR DET ER GODT Å VÆRE HVOR DET ER GODT Å LÆRE.
Dommerens oppgaver ved barnefotball
Foreldremøte 10 oktober 2011 Hauger 99.
 Fair Play Emblem. Hva gjør Emblem I.L  Foreldrevett regler deles ut på alle hjemmekamper.  Fair Play hilsen før og etter kamp.  Mot Klubb fra Våren.
Lørenskog Idrettsforening
Informasjonsmøte for lagledere i barnefotballen 2013-sesongen
Vår aktivitet bygger på vårt verdigrunnlag  Idrettsglede  Samhold  Samarbeid  Dugnadsvilje.
Fair Play Fokusområde 2: 5.juni Fair Play Fokusområde 2: Fair Play.
FOTBALL – GUTTER ÅSVANG FORELDREMØTE Sportslig status : Treninger vinteren 2009 Spillersamtaler Holdninger Treningsplan etter påske.
Spillermøte Junior des. 2012
Fair Play i Barnefotballen
Kvalitetsklubb – NFF regi
NORDSTRAND IF G2004 Visjon til NIF: Flest mulig, lengst mulig best mulig Tilleggsvisjon G2004: Skape en stor kameratgjeng og et godt lokalmiljø!
FAIR PLAY CHARLOTTENLUND SPORTSKLUBB. FAIR PLAY – HVA ER DET? Fair play dreier seg om mer enn å unngå gule og røde kort! FAIR PLAY HANLDER OM HVORDAN.
Fair Play Nytt i sesongen 2014: Fair play møte før kampen
Spiller-/foreldremøte høst -14 Med blikk for de beste og rom for alle.
KIL modellen i praksis Innhold Verdigrunnlag og visjon
Foreldremøte Gutter ’99 Mandag Agenda / Saker: Spillere og foreldre Kort oppsummering fra trenermøte / sesongen ’08 Spiller / foreldres feedback.
Foreldremøte J04 høst 2014 Agenda for møte Presentasjon av trenerteam
FAIR PLAY og holdningsskapende arbeid i vår klubb
Velkommen til foreldremøte for jenter 9 år
Velkommen til foreldremøte Håndball Jenter 2005
Foreldremøte HJ01 november Hva skjer a? Treninger Ungdomsidrett Alle får spille, men noen får spille mer (innsats, holdninger, prestasjon) Det kreves.
Stag Gutter 2004 Visjon – samhold til 20…. Barnefotballen i Stag Lengst mulig, flest mulig, best mulig! Alle er like mye verdt! Alle skal oppleve mestring.
HK Trøgstad 97 Strategiplan.
KICK OFF 2010 Trondalen 8/4. Fair Play – Hva er det? …respekt for motstandere, dommere og alle andre i fotballfamilien …og hva gjør vi for å etterleve.
F ORELDREMØTE H ÅNDBALL CSK G2002 Torsdag kl. 21.
FAIR PLAY ogholdningsskapende arbeid hos oss FAIR PLAY ogholdningsskapende arbeid hos oss.
Stjørdals-Blink Fotball Informasjon Krav og forventninger.
1 Mix 7 år Tirsdag 10.februar Djerv 1919 AGENDA:  Hvem er jeg?  Barnefotball – hva er det? - verdier…….  Klubben Djerv 1919  Foreldrerollen.
Stiftet 3. Mars 1920 En aktiv samfunnsdeltaker og samfunnsbygger i over 90 år Fana IL Fotball Holdnings kampanje 2013.
Sportslig Aktivitet FD Cup Hammerfest (november) Alder 6-12 år H/S deltar med ca. 150 unger Mega Cup Lakselv (februar) Alder 6-12 år H/S deltar med ca.
FAIR PLAY I BARNEFOTBALLEN ASKØY FOTBALLKLUBB 2016.
Stiftet 3. Mars 1920 En aktiv samfunnsdeltaker og samfunnsbygger i over 90 år Utdrag av presentasjon Trener- og lagledermøte Barnefotballen som.
HORDALAND FOTBALLKRETS Fair Play i Barnefotballen.
FAIR PLAY. Fair Play - et ansvar for hele fotballfamilien - spillere, trenere, ledere, foreldre, publikum og media Troms Fotballkrets er blant Nord-Norges.
Foreldremøte G8 og J8 1) FFO Sven 2)Presentasjon av trenere 3) Årshjul 4) Info 5) Forventninger/holdninger til foreldre, ledere og spillere 6) Kampavvikling.
Foreldremøte G2000 Sesongen Hva vil vi?
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE FOR G2006. Agenda  Introduksjon av lagledelsen  Utleira´s visjon og verdier  Sportslige og sosiale mål  Fair play  Foreldrevettregler.
Viking Jenter 2002 ”Foreldremøte” Vikinghuset, 18.april 2012.
Valg av verdier bilde. Våren 2015 SSK fotball ønsket å bli mer bevisst på hva vi vil og hvordan vi vil ha det. Alle lag ble bedt om å diskutere verdier.
KLUBBEN FOR ALLE. VÅR VISJON FL Fart – «klubben for alle på og utenfor banen» Fart jobber bevisst med holdningsskapende arbeid, og tenker Fair Play på.
Sportslig plan 2016 – KIL G14 år Treningsgruppe 3 Presentasjon på foreldremøte onsdag 11. november 2015.
Infomøte Agenda Kick-off Amfi - medlemskort Dugnader Kamp- og dommeroppsett Mottak av andre lag Sport og organisering barnefotball Prøving av tøy.
Flest mulig - lengst mulig - best mulig Foreldremøte J07 høst 2016 Agenda for møte Presentasjon av trenerteam Mål for sesongen sportslig og sosialt Treningstider.
VESTRE AKER FOTBALL 2005 Plan for sesongen 2016 og videre Vestre Aker Fotball.
Verdt å Vite For barnefotballen 2017.
Vestre Aker Fotball VESTRE AKER FOTBALL G2010 Plan for 2017.
Informasjonsmøte X.mai 201X
Foreldremøte J07 Vår 2017 Agenda for møte
Torsdag 30. mars kl Nordhuset
Klubben for alle.
Foreldremøte i Viking F.K Tema: Overgangen til 11er fotball
Foreldremøte 29. sept 2016 Team J-2003.
Spiller-/foreldremøte høst
Velkommen og agenda.
Velkommen og agenda.
Foreldrevettregler Som foresatte og foreldre kan du bidra til å gjøre barnefotballen til en opplevelse for barna. Her er noen huskeregler: Møt opp til.
Trygge Rammer Kvalitetsklubb
Med fokus på barnas beste…
Spiller-/foreldremøte høst
R A U S H E T Gjennomføring av workshop (1)
Holdninger og verdier Kampen i fokus.
Fair play ABC Viktige elementer og tiltak vi kan sette i gang
Utskrift av presentasjonen:

FORELDREMØTE 2012 Barnefotball 6 – 12 år STAAL JENTER 2002 FORELDREMØTE 2012 Barnefotball 6 – 12 år

Planer for 2012 sesongen : Trenere/oppmenn: Hovedtrener Rita H Hinna fortsetter og Linda Janet Fosse går inn som trener dette året. Asle Hjelmen er ny trener. Kathrine Veland og Martin Bang går inn som oppmenn for hver sitt lag. Treningsopplegget: Laget vil fortsette med samme treningsopplegg, med fokus på ferdighetsutvikling. Vi ønsker også å samarbeide med andre lag dersom det viser seg at vi blir en liten gruppe, med tanke på at vi neste år skal starte med 7-er fotball. Vi startet et godt samarbeid om keepertrening for jenter som vi ønsker å opprettholde.

Planer for 2012 sesongen : prøve å få flere jenter aktive for dette årskullet. Vi treng en Støttegruppe/foreldregruppe. Nye regler Kamper Innbyttere Keeper

Verdier Staals visjon: Vi skaper idrettsglede og begeistring. Handlekraft, Respekt og Engasjement

Staal’s Mål Gi et bredt aktivitetstilbud for barn og ungdom Gi trygge rammer for utvikling av gode holdninger og sosiale ferdigheter og følelse av mestring. Være en viktig møteplass Være en sportslig spydspiss i Ryfylke

Foreldrevett reglene Møt til kamp og trening – barna ønsker det. Gi oppmuntring til alle spillerne under kamp. Oppmuntre i medgang og motgang – ikke gi kritikk. Respekter lagleders bruk av spillere. Se på dommeren som en veileder – ikke kritiser avgjørelser. Stimuler og oppmuntre ditt barn til å delta – ikke press det. Spør om kampen var morsom og spennende – ikke bare om resultatet. Sørg for riktig og fornuftig utstyr (sko, leggbeskyttere vann og klær etter vær) Vis respekt for klubbens arbeid møter og dugnad – ta initiativ til årlige foreldremøter angående holdninger og ambisjoner. Tenk på at det er ditt barn som spiller fotball – ikke du. Dere har lov å rope, men ikke gi instruksjoner. Prøv å ikke bestemme hva spillene skal gjøre under kamp. Gi oppmuntring, det er barna som spiller fotball ikke du, ikke spill for dem.

Treningsøktene Koordnasjon Styrke Bevegelighet Skade forebygging Spill i små lag - nivådeling Kondisjon egentrening

Treningsplan

Kamper og cuper Vi er avhengig av foreldres hjelp til å kjøre når vi skal spille bortekamper. Lager en oversikt over kampene og fordeler kjøringen mellom foreldre. Hvis en ikke kan kjøre er en ansvarlig for å skaffer en stedfortreder. Ha med matpakke, drikke og eventuelt skiftetøy. Det ble enighet på foreldremøte om at spillere ikke kjøper snop etter bortekamper. Spilletid har sammenheng med oppmøte på trening.

Dugnad i Staal Hvem kan stille i dugnadsgjeng for: Kiosksalg: (Staaltun mand.- torsd. kl. 17-20, ca. to ganger pr. sesong, vår/høst). Dugnad: (Cupkamper, vedlikeholdsarbeid, utvask av klubbhus, forefallende).

Forsikring Medlemmer av klubben/lag tilsluttet Norges Fotballforbund er forsikret tom. Det året de fyller 12 år gjennom Norges Idrettsforbunds barneidrettsforsikring. Les mer om forsikring på www.fotball.no

NFF`s Teknikkmerke Alle mellom 6 – 16 år kan ta disse. Det kan gi motivasjon og trening i å forbedre egne fotballferdigheter. Du kan lese mer om det på www.fotball.no .

Regler Fair play Gjensidig respekt Hilse på motstanderen før kamp Takke for kampen Dommeren og trenerne bestemmer Skryte av medspillerne og gjøre hverandre gode.

Ved brudd på regler konsekvens pedagogikk – ved uro kan det være at vi gir spillere 5 min på sidelinjen eller at de ikke får være med å spille på slutten av treningen. Hvis spillerne bryter regler kan det være at de ikke får så mye spilletid neste gang.