Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Spillermøte Junior des. 2012

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Spillermøte Junior des. 2012"— Utskrift av presentasjonen:

1 Spillermøte Junior - 07. des. 2012
Hauger fotballklubb

2 Hvem er HFK? Hauger FK er en breddeidrettsklubb for barn, ungdom og voksne fotballspillere i Vestre Bærum. Hjemmebane: Rud Motto: Idrett, Samhold og Sosial profil Dannet i 1969 – og har bare vokst seg sterkere siden 700 aktive – ca 50 lag A-lag har de siste år spilt i 3 og 4 div. Blir en av hovedaktørene i den nye Bærum Idrettspark. Ny innendørs fotballhall i 2012

3 Luke – vår nye trener Luke Thorjussen 27 år
England – spilt i Portmouth Pedagogisk og trenerfaglig bakgrunn Trener i 2 år i USA Hovedtrener i 2 år for Vålerenga – Junior 2 og for 2000 Ambisjoner som trener

4 Junior 2012 Hovedtrener: Luke Torjussen Lagleder: Yngve M. Krogdahl Web: Karen Danbolt Sosial/Event: Maj H. Krogdahl Joker: Pål Kristian Holte Material: N.N. Visjon: Gjennomføre gode og seriøse treninger og kamper, med godt miljø og god disiplin. Stille med motiverte spillere til alle kamper. Samarbeide med G-16 og A-lag Godt samarbeid med Sportslig Utvalg og Styret i HFK.

5 Målsettinger 2012 for HFK Junior
Bli blant topp 4 i 2. divisjon. Tilby spillerne 3 fellestreninger i uken. Å ha et Juniorlag som er attraktivt å spille på for spillere fra egen klubb og lokalmiljø. Å ha et Juniorlag som dermed også rekrutterer fra andre klubber spillere som ønsker å bidra sportslig og sosialt. Å ha et Juniorlag hvor spillerne har positive holdninger og oppførsel, og hvor de er forbilder for yngre lag/spillere.

6 Forventninger til Junior fra SU
Vi skal ha sportslig opptreden, og vise respekt for både dommeravgjørelser og motstandere. Også på ”benken” skal man opptre respektfullt. Kun de spillerne som er aktuelle for kamp (kun registrerte spillere) skal sitte på benk – venner/skadede spillere skal stå et annet sted! Spillere og lagapparat på Junior blir sett opp til av spillere på klubbens yngre lag. Vi må vise oss verdig! Materiell – baller/vester skal tas vare på. Drakter skal innleveres hvis man slutter på laget.

7 Hvordan skal vi få til dette?!
Spillere i alle aldersgrupper bidrar med årskontingent, og spillere bidrar med ca kr 3 900,- i 2012. Alle spillere lover bl.a. Å forplikte seg til å bidra til godt miljø under trening og kamp deltagelse på treninger ansvar for å melde uteblivelse fra kamp/trening respektere dommeravgjørelser HFK bidrar med nye og stabile trenerkrefter opp til 3 fellestreninger i uken avvikling av nødvendige treningskamper HFK bidrar med anlegg og støtteapparat.

8 Hauger FK Junior 2012 Takk for oppmøte!
Ledelsen i HFK og SU håper vi klarer å stille et godt og inspirerende Juniorlag i sesongen 2012! Takk for oppmøte!


Laste ned ppt "Spillermøte Junior des. 2012"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google