Fossum Idrettsskole - Fotball

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
MIF Toppfotball Elitelag 2014
Advertisements

”Spillerutvikling i fokus”
Retningslinjer for klubben – og foreldrevettregler
Ungdomstrinnet VBK.
Bestemmelser om barneidrett og Idrettens barnerettigheter
Rammeplan for Aktivitetsskolen (AKS)
Velkommen til foreldremøte Håndball Jenter 2005
VELKOMMEN TIL VIK SKOLE
VERDIER OG HOLDNINGER Hvilke verdier er grunnleggende i idrettsmiljøet vårt? Voksne som rollemodell Hva er ”Fair Play”? Hvilke tiltak gjør vi fra neste.
BSK Alpint sitt treningstilbud BSK Alpint forventer ikke at utøvere stiller på alle treninger eller samlinger, men at de i samråd med foreldre (og ev.
SAMLING PÅ GOMOBU 20. – 22. NOVEMBER 2009 Gruppe år Trenere: Anette, Ole Kristian, Lars, Christopher, Caroline og Eirik Endelig kan vi bytte ut rulleskiene.
Bli medlem i ”Nordstrand Håndball”
Kvalitetsklubb – NFF regi
Tilbud om fotball i Øvrevoll Hosle Junior 2008 Ansvarlig/oppmann: Ole Mangor-Jensen Trener: Øyvind Skoglunn.
Nordstrand G2004 Sesongen som har gått To treninger i uken
Nordstrand Gutter 90 Gutter 92 Sesongen 2008/09. BAKGRUNN FOR SATSNINGEN Begge årskullene har prestert gode resultater over mange år Vinnere av PW – cup.
Stag Gutter 2004 Visjon – samhold til 20…. Barnefotballen i Stag Lengst mulig, flest mulig, best mulig! Alle er like mye verdt! Alle skal oppleve mestring.
Lyshovden Oppveksttun!
Der alle har glede av å være Referat Trenerforum 3. november November 2012.
Velkommen til informasjonsmøte om Eikeli VGS’ tilrettelegging for Fossums langrennsløpere og skiskyttere !
Første spillermøte fotball jenter 2001 om sesongen januar 2015.
KIL - UNGDOMSAVDELINGEN TURNERINGS CUPOVERSIKT U-styret innfører en styrt modell for hvilke turneringer/ cuper lag i den enkelte årsklasse skal/ bør delta.
Velkommen til foreldremøte for
BSK Alpint treningstilbud sesongen : Alpint 2006 BSK Alpint Sesongen 2013/14 har BSK Alpint en egen gruppe for barn født i 2006 eller tidligere.
VELKOMMEN TIL MADLAMARK SF
Foreldremøte for foreldre som har 5-åringer i barnehagen
Sosial kompetanse Barn som fungerer i lek og lærer sammen med andre barn tilegner seg verdier som respekt og toleranse for ulike mennesker. Vi snakker.
Oppsartsmøte Byåsen IL. ALLSIDIG TRENING, HVA ER DET? Finnes ingen regler Treningen i seg selv er lite forutsigbar Må være motiverende og utfordrende.
Fossum Fotball jenter 2001 Sesongen Fossum Fotballs Føringer Sportsplan Retningslinjer for barnefotball Hospitering.
 Foreldremøte Trolldalen 2003 Onsdag 21.august 2013.
Skolestart ”Da klokka klang” Foreldremøte for foreldre/foresatte til nybegynnere høsten mai mai 2010.
HORDALAND FOTBALLKRETS Fair Play i Barnefotballen.
Skolestart ”Da klokka klang” Foreldremøte for foreldre/foresatte til nybegynnere høsten mai mai 2011.
Kick Off VASK 2000 Evaluering av 2011 sesongen Status Mål for 2012 sesongen Cuper 2012 Pizza og brus!!
Foreldremøte for foreldre som har 5-åringer i barnehagen
Follo HK Damer inviterer til håndballakademi for jenter født 2004, 2003, 2002 og Lever og drømmer du håndball? Da er dette tilbudet noe for deg.
Sportslig Plan Fossum Fotball 7er fotball. Sportslige mål Gi tilbud om om å spille og lære i et godt miljø Skape interesse for fotballspillet og la spillerne.
DBK Gutter 2005 Sesong Tema Avklaringer foreldre Trening Cup og Serie Økonomi Sosialt Informasjon.
READY FOTBALL Damelaget Spillermøte mandag 2. november Kl. 19:30.
 Fra 1. august starter vi innskolering av de nye barna på SFO.  Alle vil få mail om oppstart på SFO.  Der er to valg av SFO plass.  Dersom barnet.
KLUBBEN FOR ALLE. VÅR VISJON FL Fart – «klubben for alle på og utenfor banen» Fart jobber bevisst med holdningsskapende arbeid, og tenker Fair Play på.
Velkommen til nytt barnehageår her på Titt i hålå! Velkommen til Mikkel, Tirill, Eva, Leah, Isak, Edvin, Othilie, Niclas og Sven. For en flott gjeng med.
Oppstartsmøte National ballskole
Foreldremøte for foreldre som har 5-åringer i barnehagen
Sportslig Plan og retningslinjer ØHIL Fotball
Aktivitetsleder barneidrettskurs
Sportslig Plan Fossum Fotball 11er fotball.
Periodeplan for Sommerly Uke Høst, Skoguke og brannvern .
VELKOMMEN TILVENNING I SOMMERLY BARNEHAGE
Klubben for alle.
Foreldremøte i Viking F.K Tema: Overgangen til 11er fotball
Mestring for alle – fordi vi våger!
Halden Alliansen
Presentasjon for spillere og foreldre
Velkommen til Fossum IF Langrenn
Kretssamling Bogstad Skole lørdag 21. oktober kl
CSK Jenter 12 Fotball 2017 Lag og foreldremøte 01 oktober.
KOLLMYR SKOLE NETTAVIS Desember 2013.
LANGHUS IL FOTBALL Trenerforum 26. oktober 2017
Oppstartsmøte National ballskole
STALSBERG skole Foreldremøte 2. juni 2015.
VELKOMMEN TILVENNING I SOMMERLY BARNEHAGE
Foreldremøte G nov.
Mestring for alle – fordi vi våger!
Tur-uke på Lekestua, vår 2018.
VELKOMMEN TILVENNING I SOMMERLY BARNEHAGE
Strategi Vedtatt av årsmøtet 2019.
Sosialt årshjul HØST - rutiner og sosiale mål
Foreldremøte SFO høsten 2019
Velkommen til Foreldremøte – 7.trinn
Utskrift av presentasjonen:

Fossum Idrettsskole - Fotball VISJON Fossum Idrettsskole – Fotball skal være en viktig bidragsyter i vårt nærmiljø for å gi barn mestring, allsidig læring, respekt og vennskap. Barna skal ikke nødvendigvis skapes til toppidrettsutøvere, men til folk!

Fossum Idrettsskole - Fotball MÅL Allsidig fysisk og motorisk læring Gode vennskap Respekt på tvers av sosiale skillelinjer, etnisitet og kjønn Godt gjort er bedre enn godt sagt Det er ikke nødvendigvis hastigheten som er viktig, men retningen!

Fossum Idrettsskole - Fotball Fossum IF Fotball har gleden av å tilby et ekstra fotballtilbud for gutter og jenter i årskullene 2007-2011 fra høsten 2019. Tilbudet gjelder fra medio august (skolestart) og ut november, pause desember og januar for så å starte opp igjen primo februar - ultimo mai (det jobbes med annet tilbud i desember og januar). To økter pr uke, tirsdag/torsdag for 5.kl., 6.kl. og 7.kl. og mandag/onsdag for 3. og 4. kl. Tidspunkt: 14.30-16.00 (kan bli noe justert ihht skoleplan) Pris: 1200.- pr mnd (1600 fra oppstart – ut september), transport kommer ev i tillegg.

Fossum Idrettsskole Fotball Årgangene 2010 og 2011 trener sammen, men i minimum to grupper/på sitt nivå. 2007-2009 sammen, også her i minimum to grupper, men gjerne flere Jenter og gutter vil også tidvis trene sammen, der det er formålstjenlig eller kvalitativt riktig Det vil vektlegges sekvensering slik at flest mulig får utfordringer på sitt nivå – dvs si at man i de ulike gruppene gjerne har samme økt men på sitt nvå Etter hvert vil vi forsøke å danne homogene grupper på tvers av trinn noe som vil gi best mulig mestringsfølelse for alle Hospitering krever god dialog med spiller, foreldre og årgangstrenere – vi vil ikke gjøre noe mot foreldres og spillers ønsker Treningsøktene vil i hovedtrekk følge NFFs skoleringsplan – dialog med årgangstrenere vil også vektlegges

Fossum Idrettsskole Fotball Semiproffe trenere, voksne trenere eller voksen ungdom med lyst til å lære bort Kursing av trenere skal vektlegges Hver trening skal være nøye planlagt Noe lekbetont på de fleste økter, spes for de yngste Innslag fra andre idretter kan forekomme som variasjon, eks løpeteknikk Styrkeøvelser innlagt i hver økt Tøyeøvelser etter hver økt Hente impulser fra andre i nærområdet, og søke støtte fra eks Stabæk prioritert oppgave (vi er samarbeidsklubb, så her ligger et ansvar hos dem også)

Fossum Idrettsskole Fotball Barna kommer fra Eiksmarka m buss (tillegg i pris), eller de eldste for egen maskin Etter ankomst Fossum spiser de medbragt matpakke, skifter og gjør seg klare til trening. Det vil tilrettelegges for at skift/ekstra tøy ved at de som ønsker kan ha sin egen plastboks i garderobe til dette Etter endt trening kan barna være på Fossum klubbhus, forutsatt at de pusler med lekser, til de blir hentet; senest kl 17:00 – subs: de som har avtalt det kommer seg hjem på egen hånd Det kan være mulig vi tilrettelegger for noe leksehjelp hvis ønskelig For at alle skal få best mulig utbytte ønsker vi at man går begge dager, men kan åpne for én dag pr uke hvis plass

Fossum Idrettsskole Fotball Det stilles ingen krav til de som skal delta unntatt en lyst og driv til å spille mer fotball. NB! Dette er ikke fritidsklubb, så man må være forberedt på å yte og være opptatt av å trene Månedlig betaling, men man binder seg for en hel periode (eks høst) ved påmelding. Dette er et tilbud i tillegg til, ikke erstatning for, lagstrening Det kan v/behov søkes administrasjonen om betalingsutsettelse eller fritak for avgift. Dette gjøres ved å ta direkte kontakt med administrasjonen (tone@fossumif.no)     Vi har foreløpig lite erfaring med dette, vi er i en læringsfase og tar gjerne innspill underveis; sendes på mail Påmelding: https://www.fossumif.no/ajax/event/signup/index.php?event_id=374&date =2019-08-19&eid=&minical_id=780&calid=&page_id=17