KOLLMYR SKOLE NETTAVIS Desember 2013.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Dagsrytme og rutiner ved Skjold SFO
Advertisements

HVORFOR VELGER ELEVEN Å DELTA NÅ?
Foreldremøte 3b – våren 2013 Oppmøte:
Bli en bedre fisker ! Av Ulf Skauli
Ringeriksbadet - orientering og status drift
FRITIDSAKTIVITETER SPORT.
Min Møtebok Navn: ____________________________________
Velkommen til Minde skole
Trivselsledere legger til rette for lek
VELKOMMEN TIL STØVER SKOLE
Illustrasjoner: Ingrid Brennhagen
Velkommen til Aktivitetsskolen Rosenholm 2013
23. MAI GRATULERER MED DAGEN, ULF!.
Velkommen til Varden skole
M ÅNEDSEVALUERING MARS I mars har vi gjort mye spennende. Studenten Tonje har vært hos oss. Hun har hatt fokus på fysisk fostring og RLE. Hun har hatt.
ELEFANTKLUBBEN (De eldste barna)
FORELDREMØTE 1. KLASSE 23. SEPTEMBER 2014.
Foreldremøte Delt kontaktlæreransvar
VELKOMMEN TIL MADLAMARK SF
8C Skoleåret
Dugnad Erfaring med dugnad Jobb i grupper. Spør hverandre og finn ut hvilke oppgaver de fleste har gjort. Finn også ut om det er noe ingen har vært med.
Uke desember Merry Christmas. MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag Advendt- samling Stasjoner Lunsj Engelsk/ Naturfag Advendt -samling Jule- verksted.
Foreldremøte SFO høsten 2015 Onsdag den 2.september 2015.
Uke nov.- 27.nov. Uke nov.- 27.nov. Ord å forklare: Tro Ord å forklare: Tro NOVEMBERPROSJEKTE T Fylket vårt, Rogaland.
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE!. KLASSEMILJØ God arbeidsro i timene Der det er barn, er det utfordringer. Veldig fin klasse som helhet og bare skjønne unger,
Uke Norsk: Jeg kan bruke dobbel konsonant etter kort å-lyd. Matte: Jeg kan 6,7,8,9- gangen på rams. Engelsk: Jeg kan bruke a og an.
DAGSREISEN Barn fra Zambia og Norge viser med bilder tatt med engangskameraer, hvordan deres hverdag er.
Ungdomskoleprosjekt Meldal Skolen ser lenger enn klasserommet Entreprenørskap i skolen. Elevbedrifter Byggeprosjekter Arbeidslivserfaring Samarbeid med.
Plan for 1.klasse Uke november Fylket vårt Rogaland.
Kapittel 35 Hans forteller om jobben som sosionom Hans ønsker å hjelpe andre mennesker.
Mål for perioden: Sos: Lytte etter beskjeder. Rydd etter deg. No:. Oppsett i et brev. Ma: Lære at 10 cm = 1 dm, 100 cm = 1 m, 10 dm = 1 m Eng: Christmas.
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i september og skal gjøre i oktober Som dere ser på bildet var noe av det mest spennende.
UKEPLAN FOR 4. KLASSE UKE aug.-11.sept
Foreldremøte 2. trinn 14. September Presentasjon av lærere på 2. trinn:
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE TORSDAG 22. SEPTEMBER 2016.
Uke nov.- 4.des. Uke nov.- 4.des. Ord å forklare: Håp Ord å forklare: Håp.
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE!. PROGRAM Quiz Info om klassemiljø, lekser, leksehjelp, foreldreundersøkelsen, lesediplom, utviklingssamtaler, kontakt med.
Åndalsnes barneskole SFO Åndalsnes barneskole
NYHETSBREV fra «Blåbærtua» Januar 2017

UNICEF-RUNDEN UNICEF-runden er en kjempedugnad som skoleelever over hele Norge og mange andre land er med på. I 2016 var det ca påmeldte i Norge.
Månedsbrev Småtroll Desember.
AKTIVITETSSKOLEN MØLLERGATA UKE 14 G-AKS
Forestilling halv gruppe.
Velkommen til Foreldremøte 7. trinn
Ohg’s INNSAMLINGsaksjon med impande
Ukeplan uke 43 Mål: Timeplan: Lekser: 23. oktober– 27.oktober
Roller og forventninger
Kapittel 2- Tid og tall I dette kapittelet skal du lære
Kapittel 5 Hjemme hos oss.
Verb Presens – forteller om noe som skjer nå eller noe som pleier å skje Preteritum – Forteller om noe som skjedde i fortid.
DESEMBER November Desember
Vi koser oss, har juleavslutning i kirka eller på skolen.
Fysisk aktivitet i gymsalen.
Tegne geometriske mønster. Fysisk aktivitet m/ Manjeet Utedag
VI ØNSKER STORE OG SMÅ EN RIKTIG GOD HELG!! 
Praktisk i 1.klasse
Kapittel 16 På fotballtrening.
Periodeplan for Januar 2019
Velkommen til foreldremøte
Base 1 sine kurs på Aks Uke
Base 1 sine kurs på Aks Uke
Periodeplan for februar 2019
Base 1 sine kurs på Aks Uke og 7.
Samarbeider med Kløver fra uke 26.
Foreldremøte SFO høsten 2019
Velkommen til 6C Jeg er ny og noen foresatte/foreldre er ny. Kort presentasjon om hvem vi foreldre/foresatte til.
Velkommen til Foreldremøte – 7.trinn
Base 1 sine kurs på Aks Uke og 46.
Base 2 sine kurs på Aks Uke og 46.
Utskrift av presentasjonen:

KOLLMYR SKOLE NETTAVIS Desember 2013

FRIMINUTT

Her er noen forslag til aktiviteter i friminuttene Hoppe paradis Firkantsisten Sisten Gjemsel Frisbee Fotball Leke i skogen Basket Dumple Bordtennis Når det er satt i stand igjen kan vi også: Leke i klatrestativet Huske Volleyball På vinteren: Ake Skøyte på isen Ski

Freerunning! Du har vel sett gutta nede ved sanda? Som hopper og tar triks? Men hva driver de egentlig med? Her er svaret! Freerunning er en ekstremsport som kan være mye forskjellig. Man hopper, man trikser, og kommer seg til steder lettere. Det er litt farlig, men når du først har lært det er det råtøft! Hvis du synes det er gøy å se på? Spør gutta som driver med det da! De svarer sikkert på spørsmål fra nettopp deg!

Frisbeegolf er… Frisbee golf er en individuell sport du kaster en disk og skal treffe en kurv. Du skal stå på en bestemt plass når du kaster.

Disse bildene er hentet fra frisbeeløypa på Kollmyr Disse bildene er hentet fra frisbeeløypa på Kollmyr. Frisbee løypa er for alle og er i skogen bak Gulsethallen. Den kan brukes når som helst.

Midttimeaktiviteter Det er vakter med gul vest som går og Her på Kollmyr har vi et tilbud i storefri på mandager og torsdager, til å gjøre forskjellige aktiviteter som fysisk aktivitet i Gulsethallen, dansing, lekser, data, lese og tegne. Det er vakter med gul vest som går og passer på elevene.

Romania-Aksjon Kafé Man selger kaker bøker og saft/kaffe

Vi fikk inn 8192 kr, dette sendes til Romania for å hjelp. Alle hadde med gaver på Romania-Aksjonen og penger til å kjøpe kaker saft bøker og kaffe. Det kom mange folk for å støtte Romania med penger. Vi fikk inn 8192 kr, dette sendes til Romania for å hjelp.

Det kom mange foreldre og besteforeldre til kaféen Det kom mange foreldre og besteforeldre til kaféen. Og elevene var villige til å bruke opp alle pengene de hadde fått med hjemme fra.

Lesevake 5 trinn Torsdag 14 november

Torsdag 14. november hadde vi Lesevake på skolen. Vi kom til skolen kl Torsdag 14. november hadde vi Lesevake på skolen. Vi kom til skolen kl.18,00 så ble vi tildelt rom. Så spiste vi pizza som de voksene hadde laget. Etterpå var vi delt opp i grupper og hadde poster. Så hadde vi gjemsel og vi gjemte oss over alt. Så så vi på film, jentene så på Mathilda. Guttene i A- klassen så Hulken og Superman. Guttene i B-klassen så MIB 2. Til slutt spilte vi litt kort og noen leste. Så måtte vi sove.

Tilbud til elever på 5.-7. trinn G-Hallen   Bli med i Gulsethallen etter skolen på mandager sammen med Chris og hans gjeng. Her kan du få litt mat, gjøre lekser, være med på aktiviteter eller bare slappe av. Det er kiosksalg her og av og til er det konkurranser. Mandager fra klokken 14.00-17.00 Tilbud til elever på 5.-7. trinn Starter opp igjen uke 3 Hjemmeside

Etterskoletid Går du i 5.,6. eller 7. klasse har du mulighet til å bli med på Etterskoletid på tirsdager fra klokka 14.00-16.00 i Gulset kirke. Her får du mat, mulighet for å gjøre lekser, være sammen med voksne og gjøre mye gøy.

God jul! Vi fra skoleavisa ønsker elever og voksne en god jul! Jula er en tid for å spise god mat å kose seg. Har du lagt noen spesielle planer for jula? Har du tenkt på gaver og god mat? Mange elsker jul, og det er jo den beste høytiden synes vi. Vi ønsker dere en god jul og godt nytt år! Kos dere 

Skoleavisa er laget av: Kristoffer - 5B Mathias - 5A Thomas - 6B André - 6B Britt Elin - Miljøterapeut