Velkommen til Raudeknuten

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Festsalen Kurs- og konferanse
Advertisements

God Jul ? Du behøver ikke å vente til Jul….
Len deg tilbake, slapp av og nyt. Ha på lyd! Det enkle, men alikevel forunderlige Søndag 17. desember 2006 Ha en behagelig reise i min bilde verden.
Inspirerende omgivelser skaper nye tanker
Camp Killingen Ferieleir, sjøleir, kurs- og selskapslokaler
Lier Svømmeklubb arrangerer familieleir på Løkken Idrætscenter for alle svømmerne sine helgen 24. – 27. august Løkken Idrætscenter er beliggende.
Verdens største motionscykelløb kun for kvinder
Det er 6. November. Etter mye regn i det siste, har det klarnet opp i løpet av natten. Klokka er 9 – temperaturen er + 5, og banen er frostfri. Jeg er.
Hyttetun på Høvringen for salg.
BEIJING. KINA  Stort og folksomt sted.  Bare i Beijing bor nesten 20 millioner.  De bruker Yuan som er omtrent samme valuta som Norge.
Tekster til kapittel 3.
Hyttetun på Høvringen for salg.
Årets ungkar, leter etter en livsledsager !. Han søker en kvinne som kann ta hånd om både mann og hjem....
2005 – 57 leiligheter med ett nytt konsept i Norge 2009 – Frogner House Apartments ekspanderer 2011 – Storarta oppussing og økende antall adresser 2012.
Sensommerfest JCI BOOT CAMP | Tid&Sted | Praktiske Opplysninger | Påmelding | Kontakt.
Intervjuteknikk.
Mat, måltider og følelser
Lillehammer Skifestival er arrangør av WC Lillehammer 6-8 desember 2013 og vil ha tilsvarende arrangement også de neste 3 årene tom Lillehammer.
Globale mattrender 1.
Stavadalen.
Avslutningstur for 7.klasse – Gausdal Vestfjell, Kittilbu
K Promotion AS Postadresse: Bernhard Herres vei 48 c OSLO Telefon:
Løyper, gleder og utfordringer
SEPTEMBER 2010 Bråta KulturtorgSolberglia bo- og aktivitetssenter Torsdag 2. september kl Allsangskonsert med Tor Olsen. Har du lyst til å teste.
Barnelederkurs 06 i L 9 Liane 9 i Porsgrunn Onsdag 29. mars ( )
Onsdag 20. juni 2012.
Killingen – leirskole, ferietilbud og seminarlokaler
Kapittel 3 oppgave h Sett inn riktig stedsadverb
Leirskole i uke 18.  Alle har selv ansvar for å organisere denne delen.  Avgang fra Arna stasjon mandag 30. april kl  Vær ute i god tid!  Fredag.
R ETNINGSLINJER FOR KONTAKTFAMILIER : På sykehuset står det en perm fra oss med kontaktinfo om alle kontaktfamiliene, taushetsløfte, retningslinjer. Info.
En skole uten eksamen eller karakterer Faglig fordypning Internatliv Utstyr tilgjengelig døgnet rundt Mer enn 300 fag å velge i.
Faglig fordypning Utstyr tilgjengelig døgnet rundt Mer enn 300 fag å velge i En skole uten eksamen eller karakterer Internatliv.
Xcomfort gir deg komfortable løsninger:
Forretningsidè Matsafari har som mål å bygge samspill mellom mennesker, med maten i fokus og naturen som møteplass.
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
God Jul ? Vent ikke på at det skal komme et gaveregn herfra…
UKEPLAN 7.KLASSE UKE MÅL:
Medlemsmøte Informasjon om hyttene Søkeprosess og kriterier for tildeling Innspill fra medlemmer.
August 2012UKEMandagTirsdagOnsdagTorsdagFredagLørdagSøndag Sunniva 1år 3 Ha med dag Barna kan ha med seg en liten leke hver Ha med.
BESTILLING AV LOSJI Kristiansand Feriesenter: Ta kontakt på telefon: (man-fre kl ), Kristiansand Feriesenter, Dvergsnesveien 571, 4639.
Tilbudskonferanse Kjøp av bistand til åpningsmarkering Ring 3-prosjektet Rv. 150 Ring 3 Ulven–Sinsen «Rotunden» - åpen rundkjøring på Ulvenveien.
2012. Noen fakta om Geiloturene ● Skjer i tiden 9. januar til 20. januar ● To og to klasser reiser sammen ● Det benyttes 3 skoledager - 1. dag: Turen.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS september 2015 Velkommen til nytt barnehageår! Dette månedsbrevet kommer seint, men som man sier: Bedre seint enn aldri Først av.
Samseilas Dette er kun et forslag til mulige havner underveis. Skipperne avgjør selvsagt distanser og tidspunkt i forhold til værforhold og mannskap.
FORSØKSORDNING | TT- brukere med tunge funksjonshemminger.
2013. Noen fakta om Geiloturene ● Skjer i tiden 9. januar til 18. januar ● To og to klasser reiser sammen ● Det benyttes 3 skoledager - 1. dag: Turen.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS FEBRUAR 2016 Da er vi kommet til årets korteste måned, som dette året er 1 dag lenger siden det er skuddår i år. Hvorfor har vi.
Plan for 1.klasse Uke mai Verdiord for mai: Hensynsfull.
Skogsøya i Vesterålen Høst på Øksnes Oktober 2002 Bilder fra hyttas pipe 365 `
Velkommen til Lysgårdsbakkene !. Bilde av Lysgårdsbakken Bilde Lysgårdsbakken Lysgårdsbakkene Hoppanlegget består av HS 138 og HS 100, med en felles stolheis.
Velkommen til innskriving ved Isfjorden skole
OVERSIKT OVER BUSSER ROGALAND - TRAVEL Mercedes E Klasse
Annet du lurer på? Kontakt oss på
Juninytt Da har vi sagt farvel til mai og ønsket juni velkommen! Mai har vært preget av mange gode fellesopplevelser, og mye kjekk lek inne og ute. Vi.
Mon petit monde La maison. Les meubles et les prepositions
FØRDE 2017 Landsskytterstevnet
JUS 10. trinn Polen 2017 Informasjonsmøte
Januarnytt 2017 Månedens pedagogiske tips: Månedens jubilant:
Kjære LO medlem ! Velkommen til
HELSEFORETAK VESTFOLD Leiligheten på NoreFri
Januarnytt Desember: Vi har lagt bak oss en måned preget av daglige adventsamlinger der Ebenezer Scrooge hjalp oss å telle ned dagene til jul. Barna trakk.
UKEPLAN FOR KLASSE 1C UKE 39-40
HELSEFORETAK VESTFOLD Leiligheten på NoreFri
Super-helt!.
Bli med på den beste landsleiren noensinne, velkommen til fremtidsplaneten Futura!
UKEPLAN FOR KLASSE 1C UKE 50-51
Bli med på Lions tur i 2019 Ruten Fjellstue
Leiligheten til Melissa og Petter
Månedsbrev for januar og februar
Les litt i leseuniversboka hver skoledag
Utskrift av presentasjonen:

Velkommen til Raudeknuten Det er med den aller største glede å presentere et helt nytt velferdstilbud for alle medlemmer i Negotia. Raudeknuten er en nybygd hytte på 150m² på Donsen, Solheimsdalen i Sirdal. Vest Agder fylke. 750 m.o.h. Vil du la deg friste med en tur til et fortryllende og enestående fjellterreng både vinter og sommer. Da har du muligheten til å leie Raudeknuten hytte for en rimelig penge. Hytten består av fire soverom samt hems med til sammen 12-14 komfortable soveplasser, som tar deg inn i Lukkøye sin verden etter en flott dag med frisk fjelluft. Etter en oppfriskning på et av de to romslige flislagte baderommene, går turen til kjøkkenet som inneholder det meste av utstyr for å tilberede alt fra enkle retter til gourmetmat. Etter maten er det tid for avslapning i stuen, med bjørkeved i ovnen, dempet belysning og høy kosefaktor i gode stoler og en sofa man kan strekke seg ut i og nyte panoramautsikten til Raudevatnet og fjellheimen.

Vinterfjell……på vei til Kvinen? Utsikt fra stue Du vil ankomme til en komfortabel og oppvarmet hytte som er godt utstyrt, med høy kvalitet både på interiør og eksteriør. Vann fra egen brønn. To 40” flatskjermer, kombinert lydanlegg CD, DVD, radio (det er foreløpig ingen tv signaler tilgjengelig, men vil komme senere) Vaskemaskin, oppvaskmaskin, induksjonstopp, stekeovn, microovn, kjøl og frys. Et rikelig godt utstyrt kjøkken som innbyr til utfoldelse i gourmetverdenen. Det er fritt fiske i Raudevatnet, det er faktisk fin fisk å få der. Turterreng så langt øyet kan se, Oppkjørte skiløyper, gjerne med Kvinen turisthytte som mål både vinter og fotturer om sommeren.(7 km) Vinterfjell……på vei til Kvinen? Utsikt fra stue

Mange nyttige snarveier. Selv om det er soveplasser for mange, egner hytta seg like godt for færre eller om èn vil reise opp alene og nyte stillheten. Hytten gir en rolig atmosfære og mulighet for å dempe belysningen til en intim stemning. Mange nyttige snarveier. http://www.sirdal.no/ http://www.sirdal.kommune.no/ http://www.solheimsdalenvel.com/ http://kart.statkart.no/adaptive2/default.aspx?gui=1&lang=2 http://www.yr.no/sted/Norge/Vest-Agder/Sirdal/Tjørhom/

Kontaktinformasjon og priser: Bestilling gjøres til følgende adresse Kontaktinformasjon og priser: Bestilling gjøres til følgende adresse. Krystyna.moklev@telenor.com Priser for 2011 Helg kr 1500,- fredag-søndag kr 200,- pr påfølgende dag Uke kr 2000,- fredag-fredag Vinterferie, kr 3000 Påske; Leietid fredag før palmesøndag til ondag (byttedag) onsdag til 2. påskedag kr. 3500 pr.periode. Trekning blant interesserte. Priser for jul, nyttår, andre høytidsdager er ikke fastsatt ennå. Ordensregler utleveres sammen med leiekontrakten. Praktiske opplysninger vedr. oppholdet utleveres ved innbetalt leie. Hyttestyret gjør spesielt oppmerksom på at dyr og røyking ikke er tillatt inne i hytten. Velkommen til et flott opphold på Raudeknuten. Med hilsen hyttestyret.