​Opphavsrett 10. trinn ​Produsere og bearbeide Creative Commons.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
G-U-L Unternährer Modell-Bilder © Copyright by G-U-L Unternährer.
Advertisements

Elever og sosiale medier
Nedlasting av Adobe Reader Adobe Reader brukes bl.a. for å åpne vedlegg i en E-post. Åpne Internett og skriv, adobe.no i adressefeltet, klikk Enter. Rull.
GoOnline XP publisering Hvordan komme i gang med GoOnline XP. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline.
Internett for nybegynnere
Et hjelpemiddel for å lage litteraturlister/kildelister.
Nedlasting av Adobe Flash Player Adobe Flash Player brukes for å se video på Internett, YouTube, nett-TV osv. Åpne Internett og skriv, adobe.no i adressefeltet,
Posisjon/Produkt Liste
EVurdering Et webbasert system for elektronisk vurdering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av elektronisk system for vurdering av forskningssøknader.
Kreativ bruk av tankekart
Halvdagskurs – Voss Energi •Argo Administrator •Enkel bildebehandling.
1 Foredragstittel Tittel på foredraget Navn på foredragsholder.
Bilderedigering 6e Kopiere bilde
Last ned apper fra Google Play (Android) Åpne Internett på din enhet og søk deg inn på siden trykk på Play, som du finner på menylinjen.
Vurdering av nettstedet ”Paper online” Et midt på treet greit nettsted om resirkulering av papir!
Opphavsrett til åndsverk 12. mai 1961
Nettsamfunnsvaner i Norge
Oppdatering for Windows Update Windows Update er viktige oppdateringer for din PC. Disse skal i utgangspunktet komme første tirsdag i hver måned, men de.
Nyhetsstrømmer #02 RSS ( RDF Site Summary ) gjør at man kan abonnere på nyhetsstrømmer. Atom er en standardisering av RSS formatet. Kan abonnere v.h.a.
+ Wiki i klassen Tonje Hilde Giæver og Louise Mifsud TOS IKT1.
Bruk av iPad. Bruk av berøringsskjerm Det anbefales å bruke fingrene eller en digital penn, IKKE bruk skarpe gjenstander da det kan ødelegge skjermen.
Blogging med Google Blogger
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
«Navnet» ditt Eva Per «Navnet» på huset – adressen til huset (eks. Strandgata 3) Strandgata 3.
Sponsor og Annonser.
Opphavsrett Vibeke Bjarnø, Avdeling for lærerutdanning og internasjonale studier.
Creative Commons på norsk Gisle Hannemyr 6. juni 2008.
Sosiale medier (Web 2.0) – personvern – opphavsrett – nettvett…
Digital dag for språk- og samfunnsfaglærere
© Olav Torvund - SENTER FOR RETTSINFORMATIKK UNIVERSITETET I OSLO Open Access – opphavsrett, forretningsmodeller, lisenser Professor.
Sammensatte tekster ?.
Øving 1 - Forretningsideen
Foreldremøte 2. trinn
Tittel på foredraget Navn på foredragsholder. 2 Sted og tid Heading Tekst og innhold skal stå her Første underpunkt Andre underpunkt Med mulighet for.
Creative Commons Juridiske problemstillinger
Musikk er vernet som kunstnerisk verk.
23. Spillere For spillere i Postenligaen og 1.div.
Kapittel 7 Analyse Å analysere sammensatte tekster bilde – film -reklame SG- design/Fotolia.
​Kildekritikk 7. trinn ​Tilegne og behandle Rammeverket TONE.
Bildebruk i elevarbeider Behandling, komprimering og manipulering av digitale bilder Kildekritikk, personvern og regler om opphavsrett Hvordan sette sammen.
Registrering av testresultater fra mobiltelefon
Registrering av testresultater Trinnene i prosessen Logg deg inn på Admin-sidene Opprett en ny test Legg til testresultater Registrer.
Navnet på gruppe/artist Bilde av gruppe/artist. Biografi Fortelle mer utfyllende om artisten Hvor er de fra Alder Instrument de spiller Flere ting du.
Vårrengjøring med Fabrikam
Tittel på prosjektet Evt. undertittel/problemstilling
Opphavsrettens begrunnelse
Sett inn bilde av produktet her
Tittel på prosjektet Evt. undertittel/problemstilling
AUTORISASJON.
Visjonene er at alle barnehageansatte og lærere som jobber med samiske barn og elever med samisk i fagkretsen, skal kunne benytte seg av portalen og se.
Sett inn bilde av produktet her
Obs! Du kan skrive ut denne malen og bruke den som veggkalender. Du kan også kopiere lysbildet for en måned og legge den til i din egen presentasjon.
Makker oppgave Hjelpemidler som er tillat: Data, Word, skolebøker
Teksttype «I den reviderte læreplanen i engelsk finnes ikke lenger begrepet sjanger. I stedet brukes det videre begrepet «type tekst». […] Til eksamen.
Brukstips! Tekstfeltene i denne filen er vanlige tekstbokser. Du kan endre skrifttype, størrelse, flytte dem rundt og kopiere dem hvis du vil. Du kan legge.
Opphavsmannens beføyelser (opphavsrettens innold)
i PowerPoint 7 måter å arbeide sammen på Rediger med andre personer
Beskriv himmelen med tolv ord
Tegn røttene til mosene og skriv her: 3 Tegn her:
Hvordan bruke powerpoint? Og hva kan det brukes til?
Hvordan logge inn på OneNote
Brukstips! Tekstfeltene i denne filen er vanlige tekstbokser. Du kan endre skrifttype, størrelse, flytte dem rundt og kopiere dem hvis du vil. Skrifttypene.
Sitering, referering og plagiering
Brukstips! Tekstfeltene i denne filen er vanlige tekstbokser. Du kan endre skrifttype, størrelse, flytte dem rundt og kopiere dem hvis du vil. Skrifttypene.
Brukstips! Tekstfeltene i denne filen er vanlige tekstbokser. Du kan endre skrifttype, størrelse, flytte dem rundt og kopiere dem hvis du vil. Skrifttypene.
Brukstips! Tekstfeltene i denne filen er vanlige tekstbokser. Du kan endre skrifttype, størrelse, flytte dem rundt, slette dem eller kopiere dem hvis du.
Brukstips! Tekstfeltene i denne filen er vanlige tekstbokser. Du kan endre skrifttype, størrelse, flytte dem rundt og kopiere dem hvis du vil. Skrifttypene.
Brukstips! Tekstfeltene i denne filen er vanlige tekstbokser. Du kan endre skrifttype, størrelse, flytte dem rundt og kopiere dem hvis du vil. Skrifttypene.
Brukstips! Det blå tekstfeltet i denne filen er en tekstboks. Du kan endre skrifttype, størrelse, flytte det rundt og kopiere hvis du vil. Du kan endre.
Utskrift av presentasjonen:

​Opphavsrett 10. trinn ​Produsere og bearbeide Creative Commons

Lisenser Creative Commons

BY har et symbol som en person og betyr Navngivelse Du skal navngi opphavspersonen og/eller lisensgiveren på den måte som disse angir (men ikke på en måte som indikerer at disse har godkjent eller anbefaler deg eller din bruk av verket). Tilbake til hovedsiden

ND har symbolet «likhetstegn» og betyr Ingen Bearbeidelse Du kan ikke endre, bearbeide eller bygge videre på dette verket. Produktet må være akkurat som det opprinnelige. Du kan ikke beskjære, spille av deler, endre farger, endre tekst osv. Tilbake til hovedsiden

SA har en pil som går i sirkel og betyr at du skal dele på samme vilkår. Dersom du endrer, bearbeider eller bygger videre på et produkt kan du bare ha en lisens som er maken til den opprinnelige. Hvis den opprinnelige sier at du ikke kan tjene penger på produktet (NC), så kan ikke du tjene penger selv om du remixer produktet. Tilbake til hovedsiden

NC har et dollartegn med en strek over og betyr Ikke-kommersiell. Ikke-kommersiell betyr at du ikke har lov til å tjene penger på hele eller deler av dette produktet. Tilbake til hovedsiden

Du må: Navngi Du har lov til: å dele - å kopiere, distribuere og spre verket å remikse - å bearbeide verket (endre) å benytte verket kommersielt (tjene penger på det) Tilbake til hovedsiden

Du må: Navngi Ikke tjene penger på produktet (hele eller deler) Du har lov til: å dele - å kopiere, distribuere og spre verket å remikse - å bearbeide verket Tilbake til hovedsiden

Du må: Navngi Ikke tjene penger på produktet (hele eller deler) Dele på samme vilkår Du har lov til: å dele - å kopiere, distribuere og spre verket å remikse - å bearbeide verket Tilbake til hovedsiden Denne lisensen er brukt for denne presentasjonen

Du må: Navngi Ikke tjene penger på produktet (hele eller deler) Ikke endre (beskjære, spille av deler, bytte farger o.l) Du har lov til: å dele - å kopiere, distribuere og spre verket Tilbake til hovedside

Under bildet Navn på bilde og navn på opphavsperson Lenke til nettsiden hvor bildet ligger Skrive hva slags lisens bildet har og en lenke til lisensen Tre om høsten av EvabraTre om høsten av Evabra, tilgjengelig under CC BY-NC-SACC BY-NC-SA Tilbake til hovedside

Under bildet Navn på bilde og navn på opphavsperson Lenke til nettsiden hvor bildet ligger Skrive hva slags lisens bildet har og at du har fått tillatelse til å bruke det. Lyng med rimfrost av EvabraLyng med rimfrost av Evabra. © Copyright Eva Bratvold. Brukt med tillatelse. Tilbake til hovedside