Halvårsrapport for kløverhumlene Her kommer et sammendrag av det som vi har gjort her på kløverhumlene fra januar til juni.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Film om prosjekt Lebab Liknes skole i Kvinesdal, skoleåret
Advertisements

M ÅNEDSEVALUERING JUNI Da er sommerferien her. Håper dere har det fint! I juni har vi feiret Sakada 5 år, Simen 4 år og Sebastian 5 år. HURRA! Det var.
UkeAktivitetTema/ InnholdMål Aug/sept UkeUke 34-35Bli kjent (bruk av data) Innhold: Ulike pedagogiske spill som inneholder tall, mengder, begreper m.m.
SIN BOK Barnehageåret Bilder av de som bor hjemme hos meg :
44 Hector om skikk og bruk I Norge
M ÅNEDSEVALUERING MAI Sommeren er kommet! Håper den varer lenge! Vi nyter dagene ute med vannlek, leting etter insekter og lek og moro. I mai har vi vært.
MÅNEDSEVALUERING FEBRUAR
KARIUS OG BAKTUS PÅ PIRATEN
REV.
JØDEDOMMEN HØYTIDER ROSH HASHANA JOM KIPPUR SUKKOT HANUKKA PURIM
Månedsbrev fra Sjøsprøyt April 2011
HVOR MANGE ER KLOKKA?.
M ÅNEDSEVALUERING MARS I mars har vi gjort mye spennende. Studenten Tonje har vært hos oss. Hun har hatt fokus på fysisk fostring og RLE. Hun har hatt.
Månedsevaluering januar Denne måneden har vi feiret Edis 3 år, Emma 5 år og Evan 5år. Vi har også lekt masse ute i den etterlengta snøen. Ellers holder.
Månedsevaluering Januar 2012 Barna utfolder seg i snøen, er kreative og skaper. (Kunst, kultur og kreativitet) Gjennom dramatisering av Eventyr ute tar.
EN STOR, FIN SEI VI MÅTTE BRUKE HÅVEN, SÅ IKKE FISKEN SLET AV SNØRET. UNGENE FULGTE NØYE MED NÅR HANNA BLØGGET FISKEN.
Oppgave 12 side 117 – 121 i arbeidsboken
Oktober på Rumpetrollet. Huska på Geitekillingen er et perfekt sted å slappe av for både voksne og barn.
Månedsbrev for Froskene – Mars 2015
KARNEVAL
Blåbærtua MÅNEDSRAPPORT FOR FEBRUAR HVA HAR VI GJORT I FEBRUAR? Telefon: Mobil: Den store begivenheten i februar var vel.
Felles Blåbukk Da er den første måneden i 2015 ferdig alt. Vi har opplevd mye moro med barna deres, kong vinter kom på besøk, hvilket gjorde at vi fikk.
Avdeling: Gul Tema: Luft og påske.
Månedsplan for Froskene – Februar 2015
Månedsplan for Froskene Mai 2015
SKRIVEDANS Skrivedans er en metode for å utvikle skriftsspråket. Her trenes skriveforberedende bevegelser gjennom lek og musikk. MAIKEN MAASBACH- Gruppeleder,
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i april og hva vi skal gjøre i mai.
Særlig fokus på vår avdeling Tilvenning og tilknytning – Trygghet, omsorg og nærhet Relasjoner – Mellom barn-voksne og barn-barn Lek, begynnende samspill/rollelek.
August 2012UKEMandagTirsdagOnsdagTorsdagFredagLørdagSøndag Sunniva 1år 3 Ha med dag Barna kan ha med seg en liten leke hver Ha med.
LitteraturNøkkelordRim og reglerSanger Skinnvotten Enkel versjon av juleevangeliet til adventsamlingene Mus Rev Villsvin/gris Hare Frosk Bjørn Ride, ride.
Her kommer litt om det vi har gjort på i juni og juli, og hva vi skal gjøre i august.
April brev for små og store blå: «Kom Mai du skjønne milde» Då er april allerede forbi. Me har i april hatt «Matematikk» som tema med telling og former.
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i mars og hva vi skal gjøre i april.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS MARS 2016 Så er vårmåneden endelig her! Det er godt å vite at vi går lysere, og forhåpentligvis varmere tider i møte. Dersom man.
FASTE FASTELAVN KARNEVAL Gruppe 3. Faste Kristendommen har faste i 40 dager før påske Ikke spise feit mat eller kjøtt Tenke over livet sitt I protestantiske.
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i februar og skal gjøre i mars.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i november og skal gjøre i desember.
Månedsplan for september Temaet for denne måneden: Meg selv Målet for denne perioden er å gi barna kjennskap kroppen 1 Gruppe 1: tema inne Gruppe 2 og.
Halvårsrapport for kløverhumlene Her kommer et sammendrag av det som vi har gjort her på kløverhumlene fra august til desember.
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i september og skal gjøre i oktober Som dere ser på bildet var noe av det mest spennende.
LitteraturNøkkelordRim og reglerSanger De tre Bukkene Bruse Bukk/Geit Stor, mellomst, liten Troll Bro Gress Elv En, to, tre Gutten og bukken Bukkene Bruse.
Mainytt! Dinglebein Hva gjorde vi i April: Vistestølen barnehage
Juninytt HURRA!! Månedens jubilanter: Thomas blir 27 år 12.juni
Aprilnytt! Hva gjorde vi i Mars: Månedens Jubilanter:
Blåbærtua MÅNEDSRAPPORT FOR APRIL Hva har vi gjort i mai?
Månedsbrev Småtroll Januar.
Juni på Neglespretten Avd: Kontor:
Marsnytt Vi tar farvel med vinteren og ønsker våren velkommen!
Oktober Uke/ frukt Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 40
Oppsummering av januar Spesielt denne måneden
Tonsenhagen barnehage Årshjul 2015/2016
Skoleruta 2016 – 2017 Elever - Mindre grupper
Sidene for 1935 fra bestefars første dagbok,
Mai på Neglespretten Mob:
Skoleruta mindre grupper
Museklubb onsdag 6.februar 2013.
MARS I februar har vi startet opp med en time i gymsalen for 3 og 4 åringene. Dette er noe vi opplever at barna synes er veldig kjekt og vi ser at barna.
Skoleruta mindre grupper
SIN BOK Barnehageåret
MAI MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Juliusklubb klokken 09.30
Juni Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Uke/ frukt 4.
Periodeplan for Januar 2019
Periodeplan for mai MANDAG (matboks) TIRSDAG ONSDAG
DKS (den kultruelle skolesekken)
Gjennom samarbeid blir vi bedre!
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS mai 2019
AKTIVITETSUKER Juni og juli
Månedsbrev Oktober Småtroll Husk Månedens mål Isak 26. Oktober
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV APRIL PÅSKEFROKOST
Utskrift av presentasjonen:

Halvårsrapport for kløverhumlene Her kommer et sammendrag av det som vi har gjort her på kløverhumlene fra januar til juni

TEMAER I januar og februar hadde vi Bukkene Bruse som tema. Noe som slo veldig ann hos barna.De lærte seg sangen og eventyret veldig godt. Mange kunne det utenatt da vi avsluttet dette temaet Vi øvde oss på nøkkelordene: Bukkene Bruse, troll, bro, elv/vann, gress, stor, mellomst og liten. I mars og april hadde vi Larven Aldrimett og påske som tema I mai hadde vi om farger, vår og 17.mai I juni startet vi me temaet om livet i fjæra og vann

LITTERATUR I januar og februar leste vi om Bukkene Bruse. Vi brukte konkreter vedsiden av boken som var 3 bukker, troll, bro og gress I mars og april leste vi om Larven Aldrimett som spiser seg gjennom ukedager, epler, plommer, jordbær og faktisk også sidene i boka, inntil den en dag er blitt helt mett og blir en sommerfugl I mai leste vi om Billy Bie som maler skolen sin og får hilse på de ulike insektvennene hans I juni leste vi om Nora som leker i regnet og blir klissvår

MUSIKK I januar og februar sang vi om Alle Killebukkene, Å jeg vet en seter og Bukkene Bruse sangen. I tillegg øvde vi på karnevalsanger i februar I mars og april sang vi sanger om tall og påske I mai sang vi 17.mai sanger og sanger om vår I juni sang vi sanger om fisker og vann

FORMING I januar og februar laget vi stilige steintroll og geitebukker av fotavtrykk. Vi ble overrasket over hvor godt barna likte å bli malt under beina I mars laget vi påskekyllinger av glass, silkepapir og fjær. Barna syntes det var veldig gøy å krølle og stappe papiret oppi glasset I april startet vi med å lage larver og sommerfugler fra temaet om Larven I mai laget vi 17. mai pynt av sirkler i ulike størrelser som barna malte og limte glitter på I juni laget vi fisker og andre skapninger som lever i sjøen

TURER I januar og februar gikk vi mye på tur i nærområdet og hadde med oss Bukkene Bruse boken I mars var turer til sykehjemmet vært veldig populært, barna syns det er kjempegøy å se på hønene som bor i hønsehuset utforbi I mai gikk vi i 17.mai tog til Rosendal og sang sanger for de som bor der. Men det var ikke så lett for alle å forstå at vi ikke skulle om bord på et ekte tog