Hva er Etikk? Interessekonflikt. Du skal nå få en utfordring som handler om interessekonflikter. Tenk deg godt om før du svarer. Det finnes alltid flere.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Jobbsøking.
Advertisements

Spørsmålene er ikke så vanskelige, så ikke jukse ved å bla videre!.
Demens - Test.
System i sysakene Få skoesken inn i datamaskinen.
Support, nye funksjoner og tjenester fra Uni Pluss
Hva slags spørsmål skal man stille på hvilke nivåer?
Medlemsnettet Foreløpig må dere taste inn hele adressen. Direkte link kommer snart.
Er datasikkerhet viktig for deres firma ? Hva ville dere gjøre hvis alle data plutselig ble borte ved: •Tyveri ? •Brann ? •Datahavari ? •Menneskelig svikt.
Brukerveiledning for gruppeledere
Veien mot arbeidslivet Jobbsøking
HVORDAN SLETTER DU DIN FACEBOOKKONTO ?
Her kan du lese om: Hvor finner du de ledige jobbene?
Veien mot arbeidslivet
1 Slektsforum Et nettbasert forum hvor man kan få hjelp til slektsforsking.
Kapittel 6 Data Backup Service. Tradisjonell arkitektur •Mange klienter •En server (evt. et cluster) •Klientene tar backup m jevne mellomrom •Inkrementell.
Poteten – kjærlighet og glede!
- Fast tilbud om brukertester som støtte til smidig – prosessen!
Grunnkurs gesisPLAN - Del 8
Forsiden til som du møter førstwww.pssi.no.
: Elektronisk post Hva er elektronisk post
Gå inn på denne internettadressen:
Rett og galt Kapittel 8 – Horisonter 8.
Lab–utkurv og Lab-innkurv Høyreklikk på post-ikonet og velg fra listen Lab-utkurv gir en samlet oversikt over avdelingens Planlagte rekvisisjoner Lab-innkurv.
En beskrivelse av IKT i skolen Sett fra en lærers ståsted
Lage og sende SMS 1a Lage SMS
Høgskolen i Oslo Bli kjent med tekstbehandlingsverktøyet Word 2002 IT-seksjonen ved Avdeling for lærerutdanning 2003/2004 Grunnleggende tekstbehandling.
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
10 regler for å skrive for web
Visste du at de som fremstår som virkelige sterke , i virkeligheten er de mest svake og følsomme? Visste du at de som bruker sin tid på at beskytte andre,
Detta er en automatisk lønnsforhandling. Vær vennlig å svare på de neste spørsmålene. Dine svar vil danne grunnlag for til neste lønnsjustering. Neste>>
Jæger: Robuste og sikre systemer INF150 Programmering Kapittel 2: Problemløsning Kapittel 3.1 og 3.2.
Vedlegg 1 kompetanseveileder
RETNINGSLINJER FOR PRESENTASJONEN Denne presentasjonen er tenkt brukt for å rekruttere nye medlemmer Hensikten med å lage en standardisert rekrutteringspresentasjon.
Drop-In metoden i skolen
:58 Ullensaker1 Svarlogg.
Vibeke IT-seksjonen LU - LUVIT brukere våren PUS Luvit undervisning våren 2002 Hvordan lære opp studentene i LUVIT?
Vibeke IT-seksjonen LU - LUVIT brukere våren PUS Luvit undervisning våren 2001 Hvordan lære opp studentene i LUVIT?
​Spam 4. trinn ​Kommunikasjon Interaktiv presentasjon - spam.
Utarbeidet av Sissel Vestre
Enkelte momenter i forbindelse med å søke jobb - Bedriftskontakt.
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
Innkomne meldinger: Lese og kvittere innkomne meldinger: Innleggelsesrapport og Forespørsel/Svar på forespørsel. Følges opp fortløpende, det vil si minst.
Rutine: Godkjenning av dokumenter i ephorte To metoder for godkjenning: 1.Send til godkjenning til 1 person – enkel godkjenning 2. Send til godkjenning.
Politiattest Alvdal Idrettslag Elektronisk søknad.
SKAL BIDRA TIL Å ØKE KVALITET OG AKTIVITETEN I KLUBBENE I TRØNDELAG FOTBALLKRETS.
PLASSER FRIMERKE HER Obs! Denne brosjyren er utformet for utskrift. Du bør prøve utskriften på vanlig papir for å sikre riktig plassering før utskrift.
Hvordan skrive ut og hente utskrifter med kortløsning
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
VELKOMMEN TIL INFORMASJONSMØTE - Videregående opplæring
Lag flytskjema Oppgave
BRUKERMANUAL FOR AUTOSØK
Hva gjør du nå? Interaktiv presentasjon
Detta er en automatisk lønnsforhandling
Interaktiv presentasjon - spam
Salgsledelse.
Idretten er så stor del av identiteten min.
MinJobbCV.no PRESENTASJON FOR FIA.
Overvåking/Oppfølging
PRESENTASJON FOR ARRANGØRER
Oppfølgingsmøte for ITALIENSK
Intervju.
NAVNET DITT Kontakt meg : Her skriver du selve søknaden på jobben.
Med en direkteservicekontofår din bedrift en unik webkonto for registrering av service på mobiltelefoner, nettbrett og tilbehør.   DS+ swap gir deg markedets.
Med en direkteservicekonto får din bedrift en unik webkonto for registrering av service på mobiltelefoner, nettbrett og tilbehør.   DS+ swap gir deg markedets.
Din firmabrosjyre Dette er et fint sted å sette formåls-paragrafen
Brukerundersøkelsen 2018 Har du deltatt?
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
50 tidsbesparende hurtigtaster i Outlook
IN3030 – Effektiv parallellprogrammering Uke 1 2. del, våren 2019
Utskrift av presentasjonen:

Hva er Etikk? Interessekonflikt

Du skal nå få en utfordring som handler om interessekonflikter. Tenk deg godt om før du svarer. Det finnes alltid flere løsninger på det samme dilemmaet. Her kan du teste ut dine egne meninger. Les gjennom problemstillingen og velg deretter ett av alternativene blant knappene. IKT-servicemedarbeider

Spørsmål 1 Tenk deg at du arbeider som IKT-medarbeider i en mellomstor bedrift. I forbindelse med at du oppgraderer et program på maskinene i salgsavdelingen, oppdager du at en av selgerne nylig har brukt maskinen til å skrive en jobbsøknad til et konkurrerende firma. Du vet at bedriften har investert mye i form av kurs og videreutdanning for denne selgeren, og at han blant annet skal på et to ukers sertifiseringskurs til bedriftens hovedleverandør i Japan om ganske kort tid. Hva gjør du? Neste side vil gi deg 3 alternativer. Velg et av dem.

Spørsmål 1 Svaralternativer

Spørsmål 2 Anta at du har ansvaret for sikkerhetskopiering av bedriftens e-postserver. En dag kommer sjefen for økonomiavdelingen inn til deg og ber om å få en utskrift av all e-post som en av de kvinnelige ansatte i avdelingen hans har sendt og mottatt de siste ukene. Han vil ikke si hvorfor han vil ha disse, men understreker at det er svært viktig. Hva gjør du?

Spørsmål 3 Du må gjenopprette noen filer som personalansvarlig har fått slettet ved et uhell. Mens du gjør dette, ser du deler av et dokument som tyder på at den best kvalifiserte søkeren til en nylig utlyst stilling i salgsavdelingen ikke fikk jobben fordi vedkommende hadde et unorsk utseende. Hva gjør du?

Spørsmål 3