Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Beboermøte – 1 Juli Bjørnefaret Borettslag. Vedlikehold har vært misligholdt i mange år. Bjørnefaret borettslag har: Ikke vasket fasade på 15 år Ikke.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Beboermøte – 1 Juli Bjørnefaret Borettslag. Vedlikehold har vært misligholdt i mange år. Bjørnefaret borettslag har: Ikke vasket fasade på 15 år Ikke."— Utskrift av presentasjonen:

1 Beboermøte – 1 Juli Bjørnefaret Borettslag

2 Vedlikehold har vært misligholdt i mange år. Bjørnefaret borettslag har: Ikke vasket fasade på 15 år Ikke malt vinduene på 15 år Ikke utbedret små skader på fasaden Ikke gjort noe med frostspreng på galvveggene Konsekvens: Det blir en større jobb å få fasaden opp på akseptabelt nivå igjen. Styret er pliktig til å sørge for at bygninger er i forsvarlig stand, noe den ikke er. Vi løper en stor risiko at forsikringsselskapet ikke dekker skader på inngangssiden eller leiligheter pga at vi ikke har vedlikeholdt fasaden de siste 15 årene.

3

4

5

6 Vedlikeholde av inngangsfasade Det er derfor fattet styrevedtak om å sette i gang vedlikehold av alle inngangsfasadene 20 juli 2015. Dette for å bli ferdig med dette før balkongssiden skal startes på (planlagt vår 2016) Vi har valgt fasadeeksperten som får oppdraget med å vedlikeholde inngangsfasaden. Det koster borettslaget ca 3,1 mill å vedlikeholde alle blokkene. Fasadeeksperten er her i dag for å fortelle litt om fremgangsmåte og svare på spørsmål om jobben som skal gjennomføres. Blokkene endrer farge fra gul til grå, som er en tidløs og moderne farge og slik at vi passer bedre inn med skolen og rekkehusene. (lignende farge som skolen.) Hva med teglstein eller andre valg? Vedlikeholdet vi nå gjennomfører er en konsekvens av at det ikke er blitt vedlikeholdt før. Arbeidet som utføres er garantert i 10 år og bør holde i mange år til etter dette, men dette åpner for at borettslaget kan ta opp valg av fasadeløsning når vi er ferdig med balkongssiden og vi har spart opp penger til å f.eks bytte til teglestein.

7 Skisse av ny fasade & vinduer

8 Fredensborgveien 22 – utført 2010, bilder tatt i 2015 Fasadeeksperten.


Laste ned ppt "Beboermøte – 1 Juli Bjørnefaret Borettslag. Vedlikehold har vært misligholdt i mange år. Bjørnefaret borettslag har: Ikke vasket fasade på 15 år Ikke."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google