Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Laget av Egil Lind  Alle tannimplantater og komponenter vi benytter her på klinikken er produsert av dette svenske firmaet.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Laget av Egil Lind  Alle tannimplantater og komponenter vi benytter her på klinikken er produsert av dette svenske firmaet."— Utskrift av presentasjonen:

1 Laget av Egil Lind  Alle tannimplantater og komponenter vi benytter her på klinikken er produsert av dette svenske firmaet.

2 Laget av Egil Lind Installasjon av tannimplantat  Her ser du et snitt av underkjeven til venstre. Et snitt lages ned til benoverflaten, deretter løftes slimhinnen opp slik at tilgang til denne oppnås.

3 Laget av Egil Lind Installasjon av tannimplantat  En plastskinne plasseres oppå gjenstående tenner slik at vi kan beregne hvor det nye tannimplantatet kan bores ned.

4 Laget av Egil Lind Installasjon av tannimplantat  Her kan du se en tannløs side av en overkjeve før noe snitt er laget

5 Laget av Egil Lind Installasjon av tannimplantat  Det blir alltid tatt et bilde av hele begge kjevene før operasjonen gjennomføres. Her ser du det mangler tenner på venstre side

6 Laget av Egil Lind Installasjon av tannimplantat  Her mangler det bare to tenner. Dette er også en situasjon som passer fint for tannimplantater.

7 Laget av Egil Lind Installasjon av tannimplantat  Her er det gjort et snitt gjennom slimhinnen klart til å løfte på denne for å få tilgang til benoverflaten.

8 Laget av Egil Lind Installasjon av tannimplantat  På dette bildet ser du hvordan vi borer i benoverflaten for å lage et merke der tannimplantatet skal stå

9 Laget av Egil Lind Installasjon av tannimplantat  Her ser du et tannimplantat inne i kjevebenet som sett på røntgenbilde tatt etter operasjonen.

10 Laget av Egil Lind Installasjon av tannimplantat  Når vi har merket hvor tannimplantatet skal stå, borer vi et hull i den dybden vi har planlagt på forhånd.

11 Laget av Egil Lind Installasjon av tannimplantat  I overkjeven må vi ta hensyn til at kjevebenet har hulrom som bihuler etc.

12 Laget av Egil Lind Installasjon av tannimplantat  Når vi er ferdige med å bore gjør vi klar til å sette inn tannimplantatet.

13 Laget av Egil Lind Installasjon av tannimplantat  Lengden og retningen har vi målt med dette instrumentet.

14 Laget av Egil Lind Installasjon av tannimplantat  Her ser du hvordan tannimplantatet kommer forpakket i steril forpakning klar til installasjon.

15 Laget av Egil Lind Installasjon av tannimplantat  Når installasjonen pågår må vi kjøle ned benoverflaten med store mengder saltvann.

16 Laget av Egil Lind Installasjon av tannimplantat  Tilslutt ettertrekker vi tannimplantatet slik at det sitter godt fast før tilhelingen starter.

17 Laget av Egil Lind Installasjon av tannimplantat  Vi beskytter gjengene inne i tannimplantatet med en lite toppskrue.

18 Laget av Egil Lind Installasjon av tannimplantat  Her etterfestes toppskruen.

19 Laget av Egil Lind Installasjon av tannimplantat  Slik ser det da ut når vi er klar til å sy sammen slimhinnen igjen.

20 Laget av Egil Lind Installasjon av tannimplantat  Her er også forbindelsesskruen gjennom slimhinnen satt på plass. Vanligvis må man vente 6 måneder før det kan gjøres.

21 Laget av Egil Lind Installasjon av tannimplantat  Her er et annet eksempel på dette, bare her ser du to tannimplantater.

22 Laget av Egil Lind Installasjon av tannimplantat  Her er også slimhinnen sydd sammen igjen.

23 Laget av Egil Lind Installasjon av tannimplantat  Slimhinnen sys tilslutt tilbake og slik ser det da ut.

24 Laget av Egil Lind Glade aktører endelig ferdige


Laste ned ppt "Laget av Egil Lind  Alle tannimplantater og komponenter vi benytter her på klinikken er produsert av dette svenske firmaet."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google