Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Dyrebeskyttelsen Jeg drømmer om å jobbe med å hjelpe dyr som ikke har det bra Jeg vil gjøre en forskjell.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Dyrebeskyttelsen Jeg drømmer om å jobbe med å hjelpe dyr som ikke har det bra Jeg vil gjøre en forskjell."— Utskrift av presentasjonen:

1 Dyrebeskyttelsen Jeg drømmer om å jobbe med å hjelpe dyr som ikke har det bra Jeg vil gjøre en forskjell

2 Hjelp dyrene!  Det er mange dyr i verden som ikke har det bra!  Pelsindustrien  Dyr blir kastet  Dyr i sirkus  Dyre testing  Kastrering og sterilisering  Angora kaninene  Dyrene burde ha rettigheter akkurat som mennesker!

3 Pelsindustrien  Pelsindustrien  Kina – null lover for dyreplageri  Canada Goose  Norge – dyreplageri forbudt, men fortsatt.  Bruk fuskepels!! Akkurat like fint!

4 Nå kommer det noen sterke bilder! Jeg viser dere bildene for at dere skal få et innblikk i alt det forferdelige som skjer med dyr her i verden, og hvor grusomme monstere mennesker kan være!

5 Pelsindustrien

6 Sirkus

7 Testing på dyr

8 Jeg har lyst til å hjelpe disse dyrene! Det er noe jeg drømmer om.

9 Kilder:  http://www.dyrebeskyttelsen.no/ http://www.dyrebeskyttelsen.no/  http://www.peta.org/ http://www.peta.org/  Alle bildene er fra Google og disse to nettsidene  Det meste jeg har fortalt og sakt nå er fra hodet mitt. Jeg har lest veldig mye om dette temaet før og vet en del om det.


Laste ned ppt "Dyrebeskyttelsen Jeg drømmer om å jobbe med å hjelpe dyr som ikke har det bra Jeg vil gjøre en forskjell."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google