Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Lopper i blodet 1.Urokråker, englebarn, kule og umulige Ingen her er like, alle er unike Gud har skapt meg, jeg er fin, han vil alltid være vennen min!

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Lopper i blodet 1.Urokråker, englebarn, kule og umulige Ingen her er like, alle er unike Gud har skapt meg, jeg er fin, han vil alltid være vennen min!"— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Lopper i blodet 1.Urokråker, englebarn, kule og umulige Ingen her er like, alle er unike Gud har skapt meg, jeg er fin, han vil alltid være vennen min! Refr: Lopper i blodet, å-å-å, lopper i blodet, å-å-å hopper opp og hopper ned Jeg får aldri være i fred! Lopper i blodet, å-å-å, lopper i blodet, å-å-å hopper opp og hopper ned Blir det veldig ille, kan jeg ikke sitte stille!

3 Josef 1. Det er natt og alt er stille i den lille byen Betlehem Alle dyr og mennesker sover trygt og godt i sine hjem Men en mann er fortsatt våken, han får ikke sove nå Han har nettopp lagt sin sønn i krybben på en seng av strå Refr: Josef, Josef, hva rører seg i hodet ditt? Josef, Josef, kan du ikke hvile litt? Du må være trøtt og kald Josef, Josef, legg deg inntil varme dyr, Josef, Josef, få en blund før dagen gryr I natt er hjemmet ditt en stall

4 Tips til bruk i menighet Regi minikonsert i adventstiden Tidsramme: 35-45 minuttet 1.Vintereventyr 2.Åpning og velkommen 3.Julekaker 1-2-3 4.Fire lys 5.Maria og Gabriel 6.Ventetid 7.Josef 8.Liten som jeg 9.Lopper i blodet

5 FIRE LYS 1.Det står et lys og skinner her på mitt lille fang. Det skinner for min drøm om et liv med lek og sang, der ingen blir holdt utenfor, men alle får bli med. Et lys for varig vennskap, for kjærlighet og fred. 2.Det står to lys og skinner så stille her hos meg. De skinner for små barn på en ensom landevei, som flyktet fra sin landsby og mistet far og mor. To lys for håp om frihet for alle barn på jord. 3.Det står tre lys og skinner, de brenner aldri ned. De skinner for mitt håp om at jorda blir et sted der ingen barn er redde for bomber, krig og brann. Tre lys for gode dager i alle verdens land. 4.Fire lys skal skinne og vise veien frem til krybben der i stallen et sted i Betlehem. ”Gud har blitt et menneske” sang englene i kor. Hele jordens konge vugges av sin mor.

6

7


Laste ned ppt "Lopper i blodet 1.Urokråker, englebarn, kule og umulige Ingen her er like, alle er unike Gud har skapt meg, jeg er fin, han vil alltid være vennen min!"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google