Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Evaluering av sesongen 2009/2010 Holeværingen langrenn For styret: Ida Rosenvinge, mai 2010.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Evaluering av sesongen 2009/2010 Holeværingen langrenn For styret: Ida Rosenvinge, mai 2010."— Utskrift av presentasjonen:

1 Evaluering av sesongen 2009/2010 Holeværingen langrenn For styret: Ida Rosenvinge, mai 2010

2 Hovedkonklusjoner Man er stort sett fornøyd med trening og karusellrenn. Men det ligger noe forbedrings- potensiale i å tilrettelegge gruppene enda bedre. Info fra klubben kan forbedres, spesielt om skirenn. Dugnadsviljen er der, men de fleste ønsker ikke flere dugnader. Geiloturen: Det viktigste er ikke hvor man er, men man vektlegger en felles sosial samling. Vi har fått mange gode innspill og kommentarer som må leses.

3 Antall svar Totalt 49 svar av 123 utsendte mail Jenter /gutter u. 7 år: 8 svar Jenter/gutter 8-10 år: 11 svar Jenter/gutter 10-12 år: 23 svar Jenter/gutter over 13 år: 7 svar Både barn og foreldre har svart, og undersøkelsen gir ingen absolutte svar, Men den gir gode indikasjoner på hva som er bra og hva som kan bli bedre.

4 Spm. 3:Trening i høst Alle er stort sett fornøyd med treningen – Langt de fleste svarer at det er bra, halvparten av det igjen svarer at det er passe bra. – De fleste som ikke er fornøyd kommenterer gruppenes størrelse og sammensetning. – Å ivareta bredden kontra de som satser er en utfordring, og ikke bare blant de største. – Se kommentarene, ark 5 i vedlegget, her er det mange gode innspill.

5 Spm. 4: Trening i vinter De aller fleste gir høyeste score her, men: Her er det også noen kommentarer på gruppens størrelse og innhold i treningen.

6 Spm. 5: Info fra klubben Informasjon om aktuelle renn og starttider er fremdeles en utfordring. Spesielt de under 8 år og over 13 år er også misfornøyd med informasjon om trening. For få kjenner sponsoravtalene med Spar og Sp.bank 1, men det er en som klokelig spør seg om hvorfor det er nødvendig å kjenne til disse. De fleste er fornøyd med JK-sport, men de som ikke er så happy med servicen, har gitt noen tilbakemeldinger på hva de bør forbedre seg på, se kommentarene. Spm. 6: Dugnader og organisering De aller fleste synes det er ok å hjelpe til på dugnader og karusellrenn, samt at det er et passe antall dugnader. Det samme gjelder det å hjelpe til på karusellrenn, bortsett fra foreldrene til de minste, noen av de er ikke så positive til dette. Godt innspill: Dersom det er behov kunne man bruke foreldre som en tilleggsressurs ut fra en ressurspool. Vi er helt sikkert mange foreldre som kan bidra, men som har problemer med å binde oss til hver tirsdag.

7 Spm. 7: Karusellrenn Noe misnøye med organisering av påmeldingen. Og noen er misfornøyd med premien, vi fikk en tydelig kommentar: ”Medalje er kjedelig for barna” Spm. 8: Hvordan klubben legger til rette for renndeltagelse De som er misfornøyd svarer: informasjon om renn, men også usikkerhet rundt kostnader og koordinering av kjøring.

8 Spm. 9: Geiloturen Det har vært en vellykket tur, det viser høye score i alle aldersgrupper. Men innkvarteringen på Geilo app var visst ikke fullt så bra. Noen av de under 8 år var heller ikke så fornøyd med det sosiale uten at det ble kommentert hvorfor. Det er 50/50 om man ønsker Geilo som sted eller ikke. Det viktigste er at man er samlet, det blir kommentert på flere måter. Det er også forslag på andre kjente skisteder. De yngste og de eldste synes det er greit at de minste bor på Geilolia og de eldste på Geilo app. Mellomgruppene er mer delt på dette.

9 Hovedkonklusjoner sesongen 2008/09 Man er stort sett fornøyd med trening og karusellrenn. Info fra klubben kan forbedres, få kjenner sponsor avtalene. Klubben kan legge enda bedre til rette for skirenn og informasjon rundt dette, spesielt de over 13 savner dette. Geiloturen: Her kan man forbedre en del på info om opplegget. Vi har fått mange gode innspill og kommentarer.


Laste ned ppt "Evaluering av sesongen 2009/2010 Holeværingen langrenn For styret: Ida Rosenvinge, mai 2010."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google