Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Starte en videosamtale Pek på bildet til en kontakt i kontaktlisten, og klikk kameraikonet. Det vises en melding med forespørsel om å godta anropet på.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Starte en videosamtale Pek på bildet til en kontakt i kontaktlisten, og klikk kameraikonet. Det vises en melding med forespørsel om å godta anropet på."— Utskrift av presentasjonen:

1 Starte en videosamtale Pek på bildet til en kontakt i kontaktlisten, og klikk kameraikonet. Det vises en melding med forespørsel om å godta anropet på skjermen til kontakten. Når du vil avslutte videodelen av samtalen, peker du på kameraikonet og klikker ett av følgende: Video © 2012 Microsoft Corporation. Med enerett. Stopp videoen min hvis du vil stoppe videostrømmingen. Du vil du fortsatt se andres video. Avslutt video hvis du ikke lenger vil se noens video. Du vil fortsatt ha lyd. TIPS Under en direktemeldingssamtale eller en lydsamtale kan du klikke kameraikonet for å gjøre samtalen om til en videosamtale. Hurtigreferanse for Lync 2013 for Office 365 Konfigurere videoenheten Du må ha et kamera for å dele video, men du trenger ikke et kamera for å se andres videoer. Slik konfigurerer du kameraet: Klikk Alternativer b i hovedvinduet i Lync, og klikk deretter Videoenhet. Hvis du ikke ser en forhåndsvisning av videoen, må du kontrollere at kameraet fungerer på riktig måte. Klikk Kamerainnstillinger hvis du vil justere innstillingene. Velge oppsett Klikk Velg et oppsett i videosamtalevinduet, og velg ett av følgende: Gallerivisning hvis du vil vise alle deltakernes videoer. Visning for foredragsholder hvis du bare vil vise foredragsholdernes videoer. Innholdsvisning hvis du bare vil vise møteinnholdet. Kompaktvisning hvis du vil vise deltakerne side ved side i et kompakt vindu. Administrere deltakerne Du kan administrere deltakerne ved å høyreklikke en persons video eller bilde og klikke følgende: Demp, Opphev demping eller Fjern hvis du vil dempe, oppheve dempingen eller fjerne personen fra samtalen. Lås videorampelyset hvis du vil at denne personens video skal være den utvalgte videoen. Fest til galleri hvis du vil beholde personen i gallerivisningen. Velge visning Klikk Koble fra videogalleriet i videosamtalevinduet hvis du vil se videoene i et eget vindu, Fullskjermvisning hvis du vil se en stor visning av videoene, og klikk Forankre videogalleriet hvis du vil gå tilbake til normalvisning.

2 Invitere andre personer til en videosamtale 1.Hold musepekeren over Personer-ikonet i samtalevinduet, og klikk Inviter flere personer. 2.Velg eller skriv inn navnet på de inviterte personene, og klikk OK. De du inviterte, mottar en forespørsel om å bli med i samtalen. Legg til video i en direktemeldingssamtale 1.Pek på kameraikonet i samtalevinduet, og kontroller forhåndsvisningen. 2.Juster kameraet om nødvendig, og klikk Start min video. 3.Klikk Stopp videoen min hvis du vil slutte å dele videoen. TIPS Klikk Avslutt video hvis du vil slutte å dele videoen din med andre OG hvis du vil stoppe strømmingen av deres video til deg. Starte et videomøte Start et ad hoc-videomøte for å diskutere ting som må håndteres umiddelbart. 1.Velg flere kontakter ved å holde inne CTRL-tasten og klikke navnene i kontaktlisten. 2.Høyreklikk ett av de valgte navnene, og klikk Start en videosamtale. Du bruker automatisk Lync-datalyd når du starter en videosamtale. 3.Bruk videokontrollene til å administrere møtet. Besvare et videoanrop Når noen ringer til deg, dukker det opp et varsel på skjermen. Klikk hvor som helst i bildeområdet for å besvare anropet. Klikk Ignorer hvis du vil avvise anropet. Klikk Alternativer og deretter passende valg for å gjøre ett av følgende: Svare med direktemelding i stedet for video. Svare med bare lyd hvis du ikke vil dele video. Endre statusen din til Ikke forstyrr hvis du vil ignorere denne samtalen og andre samtaler, helt til du endrer statusen din igjen.


Laste ned ppt "Starte en videosamtale Pek på bildet til en kontakt i kontaktlisten, og klikk kameraikonet. Det vises en melding med forespørsel om å godta anropet på."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google