Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Mathopen skole, en grønn skole!  Mathopen skole skal bli en grønn skole.  Det betyr at alle på Mathopen skole skal kildesortere.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Mathopen skole, en grønn skole!  Mathopen skole skal bli en grønn skole.  Det betyr at alle på Mathopen skole skal kildesortere."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Mathopen skole, en grønn skole!  Mathopen skole skal bli en grønn skole.  Det betyr at alle på Mathopen skole skal kildesortere.

3 KILDESORTERING!  Kildesortering er et annet ord for å sortere plast, papir, melkekartonger og restavfall i forskjellige boss spann.

4 Hvordan skal vi vite hvilke ting vi skal sortere i de forskjellige boss spannene???.  Hvordan skal vi vite det ????  Sånn skal det gjøres!!!

5 Hva skjer når vi kildesorterer??  Når vi kildesorterer kommer det noen personer og henter bosset.  De tar med seg bosset til en fabrikk,der de lager nye ting av det gamle bosset.  Det heter resirkulering.  Av gamle fleecejakker kan de for eksempel lage plastflasker.

6 Hva er hva??  Plast = Olje.  Papir =Trær.  Rest avfall = Avfall som ikke kan brukes om igjen, blir brent i Rådalen.

7 SLUTT!  Håper du har lært nye ting om miljøet.  Bruk retur punktene.


Laste ned ppt "Mathopen skole, en grønn skole!  Mathopen skole skal bli en grønn skole.  Det betyr at alle på Mathopen skole skal kildesortere."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google