Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

JORDKLODEN Hvordan står det til med jordkloden vår? Vi setter spor eller merker på jorden. Hvilke?

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "JORDKLODEN Hvordan står det til med jordkloden vår? Vi setter spor eller merker på jorden. Hvilke?"— Utskrift av presentasjonen:

1 JORDKLODEN Hvordan står det til med jordkloden vår? Vi setter spor eller merker på jorden. Hvilke?

2 Bruk hodet Vi miljødetektiver må passe på, for fremtiden begynner nå. Vær på plass der det skjer med kart og kompass og forstørrelsesglass. En miljødetektiv går rundt og snuser, og er det en bil som står det og ruser? Si fra, dette vil vi'kke ha. Skru av motoren, din gjøk! å forurense er ingen spøk! Bruk hodet,vi har bare en klode!

3 Vi miljødetektiver må passe på, for fremtiden begynner nå. Vær på plass der det skjer med kart og kompass og forstørrelsesglass. En miljødetektiv ser i butikker, og har de varer fra skumle fabrikker? Si i fra, dette vil vi'kke ha! Velg miljøvennlig varer, din gjøk! Klorbleket papir er ingen spøk! Bruk hodet, vi har bare en klode!

4 Vi miljødetektiver må passe på, for fremtiden begynner nå. Vær på plass der det skjer med kart og kompass og forstørrelsesglass. Tekst: Bente Roestad. Musikk: Geir Holmsen

5

6 1 Mos 2,15 1 Mos 2,15 Så tok Herren Gud mannen og satte ham i Eden til å dyrke og passe hagen.

7 GUD SKAPER – VI LAGER

8

9 Sang: Ballongvisa (May Britt Andersen) Melodi: "Ballongvisa"

10 Film: Hvor blir det av alt sammen?

11 Hva har vi snakket om i dag? Hvis vi skal ta godt vare på jorden vår, må vi ta godt vare på bosset. Vi må bruke det om igjen så mange ganger som mulig før det kommer på bossfyllingen.

12

13 Nå er det tid for søppellek Lykke til!


Laste ned ppt "JORDKLODEN Hvordan står det til med jordkloden vår? Vi setter spor eller merker på jorden. Hvilke?"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google