Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Årsmøte Bygdelaget Samhold 2015. Agenda 1.Velkommen 2.Valg av referent og ordstyrer 3.Kommentarer til innkalling 4.Gjennomgang av Årsberetning og regnskap.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Årsmøte Bygdelaget Samhold 2015. Agenda 1.Velkommen 2.Valg av referent og ordstyrer 3.Kommentarer til innkalling 4.Gjennomgang av Årsberetning og regnskap."— Utskrift av presentasjonen:

1 Årsmøte Bygdelaget Samhold 2015

2 Agenda 1.Velkommen 2.Valg av referent og ordstyrer 3.Kommentarer til innkalling 4.Gjennomgang av Årsberetning og regnskap 5.Gjennomgang av Handlingsplan og gjøremål 2015 6.Innkomne saker 7.Valg av nytt styre 8.Orienteringssaker a)Kulturskoleforestilling og kulturkafé b)Beiterett og gjerdeplikt c)Friluftslivets år, Historisk vandring og Olsoktur til Varto d)Bygdelaget 100 år 2016

3 Styreleder takker styret for super innsats til glede for samholdet på Halvøya. Særlig takk til alle medlemmene som støtter opp om aktiviteter og dugnadsarbeid.


Laste ned ppt "Årsmøte Bygdelaget Samhold 2015. Agenda 1.Velkommen 2.Valg av referent og ordstyrer 3.Kommentarer til innkalling 4.Gjennomgang av Årsberetning og regnskap."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google