Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Hovedprosjekt for Rune Øvrebø Fonetisk Lyttetestprogram. Utviklet I Visual Basic Etter Oppdrag Fra Wim Van Dommelen Ved Lingvistisk Institutt, NTNU.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Hovedprosjekt for Rune Øvrebø Fonetisk Lyttetestprogram. Utviklet I Visual Basic Etter Oppdrag Fra Wim Van Dommelen Ved Lingvistisk Institutt, NTNU."— Utskrift av presentasjonen:

1 Hovedprosjekt for Rune Øvrebø Fonetisk Lyttetestprogram. Utviklet I Visual Basic Etter Oppdrag Fra Wim Van Dommelen Ved Lingvistisk Institutt, NTNU

2 Oppgaven Var Følgende: Program for avspilling av lydfiler samtidig med presentasjon av svaralternativer på dataskjerm. Registrering av lytternes reaksjoner. Formålet med dette programmet er å finne ut hva lytter tror han hører når han hører et ord (f.eks. Hører han "låven" eller "loven"?).

3 Hvorfor Velge Denne Oppgaven? Den virket utfordrende og jeg kan tenke meg å jobbe med denne typen oppgaver i framtiden. Jeg var også på jakt etter en oppgave innenfor programmering med VB, det er fordi at jeg føler at jeg mestrer dette forholdsvis bra, og at jeg har en del erfaring med VB.

4 Programmet

5 Legge Til Brukere Her blir det lagt inn nye brukerdata slik at det er mulig å analysere svardataene etter dialekt, kjønn, alder og evt. ekstra opplysninger (kommentar).

6 Legge Til Nye Ord/lyder Her legges det inn nye ord som skal spilles av Det er mulig å legge til opptil 10 svar- alternativer

7 Lytte Testen Her får bruker spilt av et ord og kan velge hva han mener han hørte. Svaret og tiden bruker brukte blir registrert i en database. Neste ord blir avspilt når man trykker på neste.

8 Status Så Langt: Jeg har nå laget et program (en prototype) som virker her hos meg, men oppgavestiller får det ikke til å virke hos han så jeg har ikke fått tilbake melding. Så jeg må få det til å virke hos han. Neste steg må være å bygge det ut til å dekke de behov han måtte ha som ikke er dekket til nå.


Laste ned ppt "Hovedprosjekt for Rune Øvrebø Fonetisk Lyttetestprogram. Utviklet I Visual Basic Etter Oppdrag Fra Wim Van Dommelen Ved Lingvistisk Institutt, NTNU."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google