Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

LEIE AV SCANNEREN. Scanneravtale BioPhotonic Scanner er patentert og eies av Pharmanex. Scanneren kan bare leies ut til uavhengige Nu Skin- distributører.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "LEIE AV SCANNEREN. Scanneravtale BioPhotonic Scanner er patentert og eies av Pharmanex. Scanneren kan bare leies ut til uavhengige Nu Skin- distributører."— Utskrift av presentasjonen:

1 LEIE AV SCANNEREN

2 Scanneravtale BioPhotonic Scanner er patentert og eies av Pharmanex. Scanneren kan bare leies ut til uavhengige Nu Skin- distributører. Scanneravtalen inneholder alle vilkår og betingelser for å leie en scanner. Det er viktig å lese avtalen nøye og forstå innholdet.

3 Vilkår Innledende periode: 36 måneder. Fornyelsesperiode: 1 år etterfølgende den innledende perioden. Fornyes automatisk. Opphør: Når som helst med 30 dagers skriftlig varsel. For å være gyldig må alle feltene i avtalen utfylles med blokkbokstaver og underskrives. Send avtalen tilbake med e-post eller med posten, avhengig av regelverket for ditt land. Du kan bare leie en scanner i EMEA hvis du er registrert som uavhengig Nu Skin-distributør på et av EMEAs åpne markeder for scanneren.

4 Scanneren er ikke et medisinsk apparat. Du har ikke lov til å: Hevde at scanneren kan diagnostisere, forebygge, lindre, behandle eller kurere noen sykdom eller tilstand. Hevde at utstyret eller tilhørende programvare er en medisinsk enhet, medisinsk utstyr, et diagnostisk apparat eller hjelpemiddel. Bruke utstyret eller tilhørende programvare til medisinske, diagnostiserende formål eller bruke utstyret eller tilhørende programvare på en medisinsk klinikk eller kontor, heller ikke om du selv er lege eller ansatt i helsesektoren.

5 Scannergodkjennelse via leger og professorer Da scanneren ikke er et medisinsk apparat, er dette ikke anbefalt. Du kan gi kundene dine troverdig informasjon ved å henvise dem til våre trykksaker, nettsted, produktuttalelser samt informasjonen i denne presentasjonen. Husk alltid å fokusere på den rette målgruppen:  Personer over 18 år.  Personer som er åpne overfor kosttilskudd og en sunn livsstil.  Forbrukere, ikke profesjonelle

6 Presenter scanneren som: et måleinstrument som kan brukes til å avgjøre en persons nåværende karotenoidnivå en hjelp til å avgjøre hvorvidt personen inntar en tilstrekkelig mengde karotenoider en inspirasjonskilde til fornuftige matvaner og en sunn livsstil

7 Vedlikehold – seksjon 2.5 Du må ha en minimumsaktivitet på scanneren hver måned for å opprettholde leieavtalen. Månedlige minimumskrav er: 5 nye kvalifiserte ADR per måned eller 3000 GSV per måned Tilbaketrekning: Unnlatelse i å oppfylle disse kravene vil resultere i deaktivering av scanneren og avslutning av leieavtalen.

8 Fremleie Du kan gi andre distributører tillatelse til å bruke scanneren din, gitt at: 1. Du sørger for at distributørene gjennomgår Scanner Certification Training. 2. Du fortsatt er ansvarlig for alle forpliktelser i henhold til scanneravtalen. 3. Du sikrer at distributørene ikke tillater en annen person, et firma eller selskap å bruke scanneren. 4.Scannersupport (kundeservice) betjener kun leietakeren, ikke andre brukere av scanneren.

9 Scannerbetalinger HvaHvor myeHyppighetNårNårHvordan Depositum3,938.40 NOKTil tiden og refunderbart ved opphør av leie Når du sender en underskrevet scanneravtale tilbake Nu Skin innhenter automatisk alle betalinger fra kredittkortet hvis nummer er oppgitt på Bilag A i scanneravtalen Fraktkostnader384 NOK + moms En gangNår du sender tilbake en underskrevet scanneravtale eller rett før leveransen av scanneren. Betaling av leie1,181.60 NOK + moms MånedligDen 7. hver måned, bortsett fra den måneden du mottar scanneren Tap- og skades- erstatning 126,4 NOK + moms Månedlig

10 Gratisprogrammet “Lei scanneren din gratis*” Oppnå 5 nye kvalifiserte ADR eller 5000 GSV per måned = 100 % rabatt på leien eller Oppnå 3000 GSV per måned = 50 % rabatt på leien Dette insentivet gjelder ikke den månedlige Tap -og skadeserstatningen som skal betales hver måned.* Du kan begynne å kvalifisere deg til gratisprogrammet måneden etter du har mottatt scanneren. *Forblir et forretningsinsentiv som til en hver tid kan avsluttes og er ikke en del av scanneravtalen.

11 Eksempel 1 JUNIJULIAUGUST SituasjonDu har sendt en underskrevet scanneravtale tilbake, depositumet og fraktkostnadene er betalt og du har mottatt scanneren din Du har blitt trent opp i å bruke scanneren og begynt å jobbe med den Du fortsetter å jobbe med scanneren PrestasjonDu kan ikke kvalifisere deg til gratisprogrammet denne måneden Minimum 5 ADR eller 5000 GSV Kravene til gratis- programmet oppfylt Betalinger3,938.40 NOK depositum 384 NOK + moms i fraktkostnader 1,181.60 NOK + moms i leie 126.4 NOK + moms i Tap- og skadeserstatning Betalt 7. juli 0 NOK i leie 126.4 NOK + moms i Tap- og skadeserstatning Betalt 7. august

12 Eksempel 2: JUNIJULIAUGUST SituasjonDu har sendt en underskrevet scanneravtale tilbake, depositumet og fraktkostnadene er betalt og du har mottatt scanneren din. Du har begynt å jobbe med scanneren Du fortsetter å jobbe med scanneren PrestasjonDu kan ikke kvalifisere deg til gratisprogrammet denne måneden 3 ADR og 2000 GSVKravene til gratis- programmet er ikke oppfylt Betalinger3,938.40 NOK depositum 384 NOK + moms i fraktkostnader 1,181.60 NOK + moms i leie 126.4 NOK + moms i Tap- og skadeserstatning Betalt 7. juli 1,181.60 NOK + moms i leie 126.4 NOK + moms i Tap- og skadeserstatning Betalt 7. august

13 Deaktivering av scanneren Avvist betaling for leie samt Tap- og skadeserstatning resulterer i deaktivering av scanneren den 25. samme måned betalingen avvises. Sørg for å sjekke e-post og telefonsvarer i perioden mellom den 7. og 25. hver måned for å unngå deaktivering av scanneren. Deaktivering av scanneren fører til opphør av leie, såfremt betalingen ikke gjennomføres ved deaktiveringen. Fortsatt avviste betalinger fører til et salgshold (SOH) på din konto.

14 Tap- og skadeserstatning Prinsippet ved erstatningen er at du i tilfelle av reparasjon (ved skade) eller utskiftning (ved tap eller tyveri) av iPad og/eller scanner bare er forpliktet til å kompensere Nu Skin et visst beløp. Nu Skin vil betale mellomlegget i den totale kostnaden for reparasjon eller utskiftning. Å betale den månedlige Tap- og Skadeserstatningen fritar deg ikke for å betale en bestemt del av kompensasjonen.

15 Opphør av leie Hvis du ønsker å avslutte Scanneravtalen og returnere scanneren, er det viktig at du overholder følgende tidsfrister: 1. i måneden Kontakt din lokale kundeservice & send inn Skjema for opphør av leie 15. i måneden Scanneren er tilbake på Nu Skins lager Send scanneren tilbake Du betaler ikke leie for returmåneden

16 Opphør av leie Hvis du ønsker å avslutte Scanneravtalen og returnere scanneren, er det viktig at du overholder følgende tidsfrister: Scanneren er sendt tilbake 1 i måneden Kontakt din lokale kundeservice & send inn Skjema for opphør av leie 15 i måneden 30 i måneden Scanneren er tilbake på Nu Skins lager Du betaler leie for returmåneden

17 Opphør av leie Nu Skin regner opphør av leie som gjeldende når scanneren er returnert til Nu Skin, ikke når Skjema for opphør av leie er sendt. Utstyret skal være forsvarlig pakket og fullt forsikret for din regning samt i samme funksjon, tilstand og utseende som på datoen du mottok den.

18 Tusen takk.


Laste ned ppt "LEIE AV SCANNEREN. Scanneravtale BioPhotonic Scanner er patentert og eies av Pharmanex. Scanneren kan bare leies ut til uavhengige Nu Skin- distributører."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google