Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

A Merkantildata Company empowering your business.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "A Merkantildata Company empowering your business."— Utskrift av presentasjonen:

1 A Merkantildata Company empowering your business

2 A Merkantildata Company Presentasjon av hovedprosjekt  Hvem er vi: Kirsti M. Arnesen og Stein Åge Bruvoll. Studenter ved IDB, HiST, Systemutvikling. Kirsti M. Arnesen og Stein Åge Bruvoll. Studenter ved IDB, HiST, Systemutvikling.  Oppdragsgiver: Eterra. Eterra.

3 A Merkantildata Company  Eterra er et selskap i Merkantildata gruppen.  Eterra er et nordisk selskap, med sterk tilstedeværelse i alle nordiske land.  Visjon: "Å designe, bygge og drifte innovative IKT forretningsplattformer for bedrifter og organisasjoner i Norden.”  Kontorer i Trondheim:  Kontorer i Trondheim: Stiklestadvn. 3 på Lade.   www.eterra.no

4 A Merkantildata Company  Samarbeidspartnere:

5 A Merkantildata Company Prosjektet  Vi skal: Utforme en Rutinehåndbok som omhandler kundeservice for Services, en avdeling av Eterra AS Region Nord. Utforme en Rutinehåndbok som omhandler kundeservice for Services, en avdeling av Eterra AS Region Nord. Forbedre eksisterende rutiner. Forbedre eksisterende rutiner. Implementere en web-løsning som gjør det lettere å oppdatere og bruke rutinene. Implementere en web-løsning som gjør det lettere å oppdatere og bruke rutinene.

6 A Merkantildata Company Hvorfor valgte vi denne oppgaven?  Oppgaven har som utgangspunkt at man må ha veldig nær kontakt med oppdragsgiver. Det blir ikke så ulikt en ”vanlig jobb”.  Muligheten til å jobbe med et litt annerledes prosjekt. Spennende å jobbe med noe annet en en vanlig utviklings oppgave.

7 A Merkantildata Company Mål for prosjektet.  Effektmål Økt effektivisering og salg av tjenester. Økt effektivisering og salg av tjenester. Økt kvalitet i kundebehandling. Økt kvalitet i kundebehandling.  Resultatmål Rutinehåndbok. Rutinehåndbok.  Prosessmål Bygge kompetanse om prosjektjobbing i en bedrift. Egenutvikling av samarbeids og kommunikasjons ferdigheter Bli kjent med en bedrift og hvordan det jobbes i denne. Viktig for å kunne forholde seg til en fremtidig arbeidsøkersituasjon.

8 A Merkantildata Company Oppgaver  Vi ser på kvalitet i rutinene hos Eterra. Rutiner for kundebehandling m.h.p: Rutiner for kundebehandling m.h.p: ServiceService KommunikasjonKommunikasjon TilbakemeldingTilbakemelding FaktureringFakturering Rutiner for kommunikasjon mellom Eterras avdelinger Rutiner for kommunikasjon mellom Eterras avdelinger SalgSalg KonsulenterKonsulenter Operasjons-senterOperasjons-senter

9 A Merkantildata Company Hva vi gjør Mye av tiden går med til å sette seg inn i hvordan Eterra er organisert og hvordan man jobber i bedriften. Dette foregår ved å foreta intervjuer av de ansatte og tilbringe tid sammen med dem mens de utfører dagligdagse arbeidsoppgaver. Det meste av arbeidet vårt foregår i samarbeid med kvalitetsleder i Eterra Services, Knut Stølen.

10 A Merkantildata Company Angrepsmåte  Modell Vi har brukt en sterkt tilpasset utgave av RUP. På grunn av at vårt prosjekt ikke har til formål å utvikle et programvaresystem, var det nødvendig å tilpasse modellen ganske mye. Vi har brukt en sterkt tilpasset utgave av RUP. På grunn av at vårt prosjekt ikke har til formål å utvikle et programvaresystem, var det nødvendig å tilpasse modellen ganske mye.  Arbeidsmåte Intervjuer og undersøkelser blant de ansatte i Eterra. Intervjuer og undersøkelser blant de ansatte i Eterra. Ønsker fra ledelsen i Eterra. Ønsker fra ledelsen i Eterra.

11 A Merkantildata Company Hva står igjen  Analysering av innsamlet informasjon. Se etter muligheter for forbedringer. Se etter muligheter for forbedringer.  Tilpasse til rutine formatet. Forenkle bruken av rutinene. Forenkle bruken av rutinene.  Implementasjon på intranett. Samle alle rutinene for å gjøre det enklere for brukeren å finne frem. Samle alle rutinene for å gjøre det enklere for brukeren å finne frem. Lage en logisk struktur for informasjonen på nett. Lage en logisk struktur for informasjonen på nett.


Laste ned ppt "A Merkantildata Company empowering your business."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google