Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Fra Olavsled og Olavsfestdager til OL - fylkeskommunens kultursatsinger Sentrale elementer i arbeidet med å gjøre Trøndelag til Europas mest kreative region:

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Fra Olavsled og Olavsfestdager til OL - fylkeskommunens kultursatsinger Sentrale elementer i arbeidet med å gjøre Trøndelag til Europas mest kreative region:"— Utskrift av presentasjonen:

1 Fra Olavsled og Olavsfestdager til OL - fylkeskommunens kultursatsinger Sentrale elementer i arbeidet med å gjøre Trøndelag til Europas mest kreative region: Å ta vare på og videreutvikle kulturell identitet. Å legge til rette for et mangfold av kunst- og kulturopplevelser og kulturell egenaktivitet.

2 Ambisjon Regioner der kreativiteten blomstrer vil bli framtidas vinnere – både sosialt og økonomisk. Kreative regioner kjennetegnes ved at de har gode menneskelige miljøer hvor toleransen er høy og engasjementet brennende. Trøndelagsregionen skal bli enda bedre å bo i, mer spennende for innbyggerne og mer attraktiv for folk utenfra. Trøndelag skal bli en internasjonal møteplass for mennesker, kunnskap og kultur.

3 Kulturell kompetanse Et samfunn med høy kulturell kompetanse vil også være mer tolerant og motstandsdyktig overfor de nye globale utfordringene vi vil møte i framtida. Kulturarven er en kilde til identitet og kunst. Vern om kulturarven handler om å verne våre kilder til fornyelse.

4 Felles fylkesplan Kreative Trøndelag - her alt e`mulig uansett!

5 Utviklingsplan for Trøndelag Forutsetninger for å lykkes: Kreativitet Kompetanse Samhandling Vi skal gjøre hverandre gode Vi skal være grensesprengende

6 Kunst- og kulturaspektet skal integreres i alle deler av samfunnsutviklingen.

7 Verdiskaping og innovasjon Filmsatsing Birka Fiaskomuseum Dora Olavsarven Festivaler og arrangement Tilrettelegging av kulturminner

8 Bolyst DKS og UKM Museer og institusjoner Sørsamisk kultur Idrett og folkehelse Kulturaktivitet Miljø- og ressursforvaltning

9 Flest i bredden

10 Best i toppen


Laste ned ppt "Fra Olavsled og Olavsfestdager til OL - fylkeskommunens kultursatsinger Sentrale elementer i arbeidet med å gjøre Trøndelag til Europas mest kreative region:"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google