Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

I denne oppgaven skal du definere de ulike begrepene du har lært om i kapittelet, for eksempel kultur (mat, klær, tekster, musikk osv), likeverd, integrering,

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "I denne oppgaven skal du definere de ulike begrepene du har lært om i kapittelet, for eksempel kultur (mat, klær, tekster, musikk osv), likeverd, integrering,"— Utskrift av presentasjonen:

1 I denne oppgaven skal du definere de ulike begrepene du har lært om i kapittelet, for eksempel kultur (mat, klær, tekster, musikk osv), likeverd, integrering, flerkulturelt samfunn, minoritetsgruppe…. Lag en presentasjon du kan vise for dine medelever eller bruke selv som repetisjon. Presentasjonen skal være skrevet med egne ord. På de følgende sidene står overskriften klar. Fyll inn det du mener er riktig innhold i begrepet. Lag gjerne flere lysbilder enn det som opprinnelig er i denne malen og endre lysbildeoppsettet slik at det passer det innholdet du vil ha inn. Legg til en bakgrunn og sett gjerne inn bilder som illustrerer de ulike begrepene der det er passende.

2 Kultur

3 Likeverd

4 Integrering

5 Flerkulturelt samfunn

6 Minoritetsgruppe


Laste ned ppt "I denne oppgaven skal du definere de ulike begrepene du har lært om i kapittelet, for eksempel kultur (mat, klær, tekster, musikk osv), likeverd, integrering,"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google