Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

PowerPoint-mal FLT –mer en et fagforbund Forbundet for Ledelse og Teknikk.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "PowerPoint-mal FLT –mer en et fagforbund Forbundet for Ledelse og Teknikk."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 PowerPoint-mal FLT

3 –mer en et fagforbund Forbundet for Ledelse og Teknikk

4 Formålet med å bruke en egen mal PowerPoint er en del av FLTs merkevarebygging som går ut på å skape en lik identitet og kultur for alle tjenester og all kommunikasjon. FLT ønsker å være et varemerke i markedets bevissthet. Medlemmer og samfunn skal kjenne oss igjen og ha gode positive relasjoner Merkevarebygging er et omfattende område. Her begrenser vi oss til: Logo Designelementer Farger Typografi Dette finner du om på www.flt.no

5 Bakgrunnen Bakgrunnen er laget grå slik at både hvit og sort tekst synes. Illustrasjonen til venstre – med logoen – skal alltid være med. Hovedtittel på bildet skal stå i hvitt på den røde stripen oppe. Åpningsdiaset med slagordet kan brukes som masterslide på de bildene som ikke har tittel.

6 Farger FLT har et eget fargeprogram som består av Rød: Blandes i RGB med 166+0+0 Oransj: Blandes i RGB med 155+126+0 Gul: Blandes i RGB med 255+229+179 Grå brukes i hele skalaen. I tillegg sort og hvitt. Bruk disse fargene i rammer, streker, grafer etc.

7 Typografi FLT har to typografiske snitt som til enhver tid skal brukes. Imago og Times. I stedet for Imago tillates Arial, Verdana eller Helvetica på web og på PowerPoint. Her i denne presentasjonen brukes Arial. Overskriften står med normal 22 pkt Brødteksten under står med normal 15 pkt Uthevinger etc kan gjøres enten med å bryte til hvitt, halvfet, kursiv eller kombinasjoner av disse. Ikke lag teksten større fordi du synes det blir for stor nakne flater i bildet. Lite tekst på hvert bildet er tvert imot av det bedre. Ikke fall for fristelsen til å bruke fancy skrifter.

8 Lay-out La all tekst stå rett under overskriften. Dvs la den begynne der denne teksten gjør. Bilder, grafer og illustrasjoner skal også gå ut i fra samme hjørnet der hvor denne teksten starter. Bruk 1 pkt ramme. Ikke legg tekst oppå bilder. Det forvansker som oftest lesbarheten. Når FLT nevnes i teksten så ikke bruk logoen eller prøv å etterlikne denne. Bruk bare den skriften du er i ferd med. TIPS: Sørg alltid for at det er tilstrekkelig mørkt i rommet hvor du skal vise presentasjonen.

9 Bilder, grafer og illustrasjoner kan stå slik…eller… Hvis du skal ha tekst til bildet så la den stå på høyre side eller under. ALDRI over eller før bildet.

10 …eller slik… Bruk gjerne skygge på bildet slik som under den røde linjen over.

11 …eller slik.


Laste ned ppt "PowerPoint-mal FLT –mer en et fagforbund Forbundet for Ledelse og Teknikk."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google