Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Hurtigreferanse for video Starte en videosamtale 1.Hold markøren over kontaktens bilde, og klikk kameraknappen. 2.Det vises en popup-melding på kontaktens.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Hurtigreferanse for video Starte en videosamtale 1.Hold markøren over kontaktens bilde, og klikk kameraknappen. 2.Det vises en popup-melding på kontaktens."— Utskrift av presentasjonen:

1 Hurtigreferanse for video Starte en videosamtale 1.Hold markøren over kontaktens bilde, og klikk kameraknappen. 2.Det vises en popup-melding på kontaktens skjerm som ber om å godta anropet. 3.Når du er ferdig, holder du markøren over kameraknappen og velger et alternativ: Stopp videoen min: avslutter videoen din, men du kan fremdeles se andre videoer. Avslutt video: avslutter alle videoene for deg, men du har fremdeles lyd. Video KONFIDENSIELT. Distribusjon bare til partnere i henhold til avtalen om taushetsplikt. Microsoft gir ingen uttrykte eller underforståtte garantier. © 2012 Microsoft. Med enerett. TIPS Du kan også klikke kameraknappen for å legge til video i en direktemeldingssamtale eller telefonkonferanse. Hurtigreferanse for Lync 2013 Konfigurere videoenheten Du må ha et webkamera for å dele video, men du trenger ikke et kamera for å se video av andre. Slik konfigurerer du kameraet: Klikk Alternativer i hovedvinduet i Lync, og klikk deretter Videoenhet. Hvis du ikke ser video forhåndsvisningen, kontrollerer du at kameraet fungerer slik det skal. Hvis du vil justere innstillinger, klikker du Kamera innstillinger. Bruke videokontroller visning Klikk Velg et oppsett, og velg et alternativ: Gallerivisning viser videoene til alle deltakerne. Foredragsvisning viser videoene til presentatørene. Presentasjonsvisning viser bare møteinnholdet. Kompaktvisning viser fliser for deltakerne i et kompakt vindu. Behandle deltakere Hvis du vil behandle deltakere, høyreklikker du videoen eller bildet: Demp, Opphev demping eller Fjern personen fra møtet. Lås videorampelyset låser videoen på personen i rampelyset. Fest til galleri beholder deltakerne synlige i gallerivisningen. Fullskjermvisning Klikk Koble fra videogalleriet for å se videoene i et eget vindu. Klikk Fullskjermvisning hvis du vil ha en stor visning av videoene. Klikk Forankre videogalleriet for å gå tilbake til normalvisning.

2 Invitere andre personer til en videosamtale 1.I samtalevinduet holder du markøren over personknappen og klikker Inviter flere personer. 2.Merk de inviterte fra vinduet Legg til personer, og klikk Legg til. 3.De nye inviterte mottar en popup-invitasjon for å bli med i samtalen. Legge til video i en direktemeldingssamtale 1.Hold markøren over kameraknappen, og kontroller forhåndsvisningen. 2.Juster kameraet ved behov, og klikk Start min video. 3.Hvis du vil avslutte videoen din, klikker du Stopp videoen min. TIPS Klikk Avslutt video for å stoppe deling av videoen din med andre OG for å avslutte deres video også. Starte en videokonferanse Start en ad hoc-videokonferanse for å diskutere et emne som må håndteres umiddelbart. 1.Merk flere kontakter ved å holde nede CTRL-tasten og klikke navnene. 2.Høyreklikk utvalget, og klikk Start en videosamtale. 3.Når du starter en videosamtale, bruker du automatisk datamaskinlyd i Lync. 4.Bruk videokontrollene for å behandle videokonferansen. Svare på en videosamtale Når noen ringer til deg, dukker det opp et varsel på skjermen. Klikk hvor som helst i bildeområdet for å besvare anropet. Klikk Ignorer hvis du vil avvise samtalen og sende den til telefonsvareren. Klikk Alternativer hvis du vil foreta andre handlinger: Send samtalen til telefonsvareren. Viderekoble til mobiltelefonen eller hjemmetelefonen. Svar med direktemelding i stedet for video. Svar bare med lyd hvis du ikke vil dele videoen din. Sett til Ikke forstyrr for å avvise anropet og unngå andre anrop.


Laste ned ppt "Hurtigreferanse for video Starte en videosamtale 1.Hold markøren over kontaktens bilde, og klikk kameraknappen. 2.Det vises en popup-melding på kontaktens."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google