Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Kort om |. Ved å bruke spesielle substanser for innfarging som reflekterer spesifike bølgelengder av lys kan man påvirke yttertemperaturen på et materiale.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Kort om |. Ved å bruke spesielle substanser for innfarging som reflekterer spesifike bølgelengder av lys kan man påvirke yttertemperaturen på et materiale."— Utskrift av presentasjonen:

1 Kort om |

2 Ved å bruke spesielle substanser for innfarging som reflekterer spesifike bølgelengder av lys kan man påvirke yttertemperaturen på et materiale. Behandlete produkter forblir mørke for øyet, men lyse for den bølgelengden hvor varmestrålingen er mest intensivt. Et svart behandlet materiale reflekterer mer enn 60% av den varmestrålingen som det utsettes for.

3 Special Energy distribution of the sun

4

5 Temperatur målt på et behandlet og et ubehandlet skinn. Temperaturforskjell på utsiden C° Økning av stråling

6 Teknologien kan også påføres tekstilmaterialer. Varmerefleksjonens effektivitet kommer an på utsidens struktur og jevnhet. Våre behandlete tekstilmaterialer reflekterer 60% av varmestrålingen. Les mer på www.tfl.com

7 Takk for at du har brukt 10 min på å lese om Jofamas produkter og vårt syn på Cool System-teknologien


Laste ned ppt "Kort om |. Ved å bruke spesielle substanser for innfarging som reflekterer spesifike bølgelengder av lys kan man påvirke yttertemperaturen på et materiale."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google