Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon av sporten.  Sandbryting ble lansert av FILA (International Federation of Associated WrestlingStyles) som en gren av brytingen for å øke.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Presentasjon av sporten.  Sandbryting ble lansert av FILA (International Federation of Associated WrestlingStyles) som en gren av brytingen for å øke."— Utskrift av presentasjonen:

1 Presentasjon av sporten

2  Sandbryting ble lansert av FILA (International Federation of Associated WrestlingStyles) som en gren av brytingen for å øke rekruttering  Sporten har stort preg av show og vil fenge media som tv og annet.  Sandbryting består av raske kamper à 3 minutter.  Ringen er 6 meter i diameter på sanddekke.  Dj, show, glede skal prege arrangement

3

4  Rekruttering  Gi utøvere flere valg slik at de fortsetter med bryting!  Bringe bryting ut til folket og få vist frem sporten til mennesker som normalt sett ikke tar turen på stevner!  Bedrer NBF sin økonomi!

5

6  BK Atlas arrangerte norgesmesterskap i sandbryting.  Arrangementet ble lagt midt i Fredrikstad sentrum med stor suksess  Det ble en folkefest med mange deltagere, media og ikke minst tilskuere tilstede

7  En vanvittig mulighet til å profilere sin bryteklubb og bryting på en ny spennende måte.  Det gir stor oppmerksomhet og bringer bryting ut til mange som normalt sett ikke tar turen til et arrangement i en idrettshall.  Relativt små midler skal til for å arrangere et godt stevne! Bruk lokale ressurser og gjerne samarbeid med andre sandsporter!


Laste ned ppt "Presentasjon av sporten.  Sandbryting ble lansert av FILA (International Federation of Associated WrestlingStyles) som en gren av brytingen for å øke."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google