Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Arrangementserfaringer Etter en sesong med flere store arrangement, hva er viktig å få inn i planleggingen for å få en god arrangementsavvikling?

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Arrangementserfaringer Etter en sesong med flere store arrangement, hva er viktig å få inn i planleggingen for å få en god arrangementsavvikling?"— Utskrift av presentasjonen:

1 Arrangementserfaringer Etter en sesong med flere store arrangement, hva er viktig å få inn i planleggingen for å få en god arrangementsavvikling?

2

3

4 Innendørs friidrett er publikumsvennlig • Konseptet • Fremtidsrettet • NFIF sin rolle? • Nyskapende • Merkevare

5 Hallens begrensinger

6 1.Prosessplan 2.Resultatservice 3.IT/data/kommunikasjon 4.Elektronisk tid 5.Inntil 4 samtidige øvelser 6.Tettere tidsskjema Erfaringspunkter

7 1.Beste layout på en hall? 2.Organisasjonsplan fra NFIF 3.Strategi fra NFIF? 4.Hvordan dra erfaring av hverandre? 5.Vi konkurrerer ikke! 6.Nasjonal media? Hva kan gjøres bedre?

8 1.Aktivitet 2.Treningskvalitet 3.Samlingspunkt for klubben 4.Oppmerksomhet i media 5.Sponsorer 6.Friidrett frem i lyset! 7.Kommer resultatene? Hva har hallen gjort for HIL?

9 Kong Haralds Aktivitetsdag 2013 For andre året arrangerte Haugaland mottakssenter en aktivitetsdag. Den er lagt til Kong Haralds fødselsdag og vi har fått Slottets godkjenning til å gi dagen det navnet. I år samarbeidet vi med HIL og Breidablik Læringssenter og det ble en dag full av aktiviteter og moro for godt over 200 deltakere.


Laste ned ppt "Arrangementserfaringer Etter en sesong med flere store arrangement, hva er viktig å få inn i planleggingen for å få en god arrangementsavvikling?"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google