Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

eDialog24 Operator Nyheter og endringer i versjon

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "eDialog24 Operator Nyheter og endringer i versjon"— Utskrift av presentasjonen:

1 eDialog24 Operator Nyheter og endringer i versjon 2.2.3.0
Sentinel eDialog24 AS Ingvald Ystgaards vei 3A 7047 Trondheim Telefon: Faks: Web: E-post:

2 Kobling til Skype - Internett-telefoni
Det er nå opprettet en kobling mellom eDialog24 Operator og programmet Skype. Skype er et gratis program for Internett-telefoni som kan brukes til å snakke gratis mellom to datamaskiner eller for en svært lav pris til det offentlige telenettet. Her kan du laste ned og finne mer informasjon om Skype: Første gang eDialog24 Operator startes etter Skype er blitt installert, vil du få spørsmål om å sette opp innstillinger for kobling til Skype: Hvis du krysser av for ’Koble til Skype’ og skriver inn ditt Skype brukernavn, vil du enkelt kunne ringe andre operatører som bruker dette telefonisystemet.

3 Kobling til Skype - Internett-telefoni (2)
For å ringe en annen operatør med Skype, kan du høyreklikke på den aktuelle operatøren i organisasjonslisten og velge ”Start Skype-samtale”. Hvis operatøren du prøver å kontakte har installert Skype og er pålogget, vil Skype ringe hos ham som ved bruk av en vanlig telefon i tillegg til at det vises på skjermen hvem som ringer Han kan velge å svare og samtalen er umiddelbart i gang*, eller avvise dersom han f.eks. er opptatt. Hvis han ikke er tilgjengelig i Skype, vil du (hvis en SkypeOut-konto er opprettet) få tilbud om å ringe operatøren via SkypeOut: * For å kunne snakke gjennom Skype må en mikrofon være tilkoblet din datamaskin.

4 Offentlig vs intern informasjon om operatør
Det er nå blitt mulig å skille mellom hvilken informasjon om deg som skal vises for kunder/nettbrukere under dialog og hvilken informasjon som skal vises til andre operatører: Kryss av for ’Ikke del personlig infomasjon med kunder’. Det vil da dukke opp et ekstra skilleark som brukes for å endre offentlig informasjon. Her kan du velge hvilke tekster og hvilket bilde som skal vises for kunder.

5 Nyheter i forbindelse med forespørsler
Nettbrukeres Internettadresse (IP-adresse) er nå tilgjengelig for operatører. Klikk på -knappen der denne er tilgjengelig for å se informasjon om nettbrukeren. Det er nå mulig å forsinke visning av forespørsler fra nettbrukere et bestemt antall sekunder. Dette gjør det enkelt å la en eller flere operatører være i reservemodus. Forespørsler som ikke blir besvart av operatører i 1. linje, vil da bli fordelt til operatører i reservemodus. Hvis ingen operatører i 1. linje er tilgjengelig, vil visning av forespørsler ikke bli forsinket. Forsinket visning av forespørsler settes opp under innstillinger:


Laste ned ppt "eDialog24 Operator Nyheter og endringer i versjon"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google