Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

EDialog24 Operator Nyheter og endringer i versjon 2.2.3.0 Sentinel eDialog24 AS Ingvald Ystgaards vei 3A 7047 Trondheim Telefon: Faks: 73 89 48 00 73 89.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "EDialog24 Operator Nyheter og endringer i versjon 2.2.3.0 Sentinel eDialog24 AS Ingvald Ystgaards vei 3A 7047 Trondheim Telefon: Faks: 73 89 48 00 73 89."— Utskrift av presentasjonen:

1 eDialog24 Operator Nyheter og endringer i versjon 2.2.3.0 Sentinel eDialog24 AS Ingvald Ystgaards vei 3A 7047 Trondheim Telefon: Faks: 73 89 48 00 73 89 48 01 Web: www.edialog24.nowww.edialog24.no E-post: edialog24@sentinel.noedialog24@sentinel.no

2 Det er nå opprettet en kobling mellom eDialog24 Operator og programmet Skype. Skype er et gratis program for Internett-telefoni som kan brukes til å snakke gratis mellom to datamaskiner eller for en svært lav pris til det offentlige telenettet. Her kan du laste ned og finne mer informasjon om Skype: www.skype.comwww.skype.com Første gang eDialog24 Operator startes etter Skype er blitt installert, vil du få spørsmål om å sette opp innstillinger for kobling til Skype: Kobling til Skype - Internett-telefoni Hvis du krysser av for ’Koble til Skype’ og skriver inn ditt Skype brukernavn, vil du enkelt kunne ringe andre operatører som bruker dette telefonisystemet.

3 For å ringe en annen operatør med Skype, kan du høyreklikke på den aktuelle operatøren i organisasjonslisten og velge ”Start Skype-samtale”. Kobling til Skype - Internett-telefoni (2) Hvis operatøren du prøver å kontakte har installert Skype og er pålogget, vil Skype ringe hos ham som ved bruk av en vanlig telefon i tillegg til at det vises på skjermen hvem som ringer * For å kunne snakke gjennom Skype må en mikrofon være tilkoblet din datamaskin. Han kan velge å svare og samtalen er umiddelbart i gang*, eller avvise dersom han f.eks. er opptatt. Hvis han ikke er tilgjengelig i Skype, vil du (hvis en SkypeOut-konto er opprettet) få tilbud om å ringe operatøren via SkypeOut:

4 Det er nå blitt mulig å skille mellom hvilken informasjon om deg som skal vises for kunder/nettbrukere under dialog og hvilken informasjon som skal vises til andre operatører: Offentlig vs intern informasjon om operatør Kryss av for ’Ikke del personlig infomasjon med kunder’. Det vil da dukke opp et ekstra skilleark som brukes for å endre offentlig informasjon. Her kan du velge hvilke tekster og hvilket bilde som skal vises for kunder.

5 Nettbrukeres Internettadresse (IP-adresse) er nå tilgjengelig for operatører. Klikk på -knappen der denne er tilgjengelig for å se informasjon om nettbrukeren. Nyheter i forbindelse med forespørsler Forsinket visning av forespørsler settes opp under innstillinger: Det er nå mulig å forsinke visning av forespørsler fra nettbrukere et bestemt antall sekunder. Dette gjør det enkelt å la en eller flere operatører være i reservemodus. Forespørsler som ikke blir besvart av operatører i 1. linje, vil da bli fordelt til operatører i reservemodus. Hvis ingen operatører i 1. linje er tilgjengelig, vil visning av forespørsler ikke bli forsinket.


Laste ned ppt "EDialog24 Operator Nyheter og endringer i versjon 2.2.3.0 Sentinel eDialog24 AS Ingvald Ystgaards vei 3A 7047 Trondheim Telefon: Faks: 73 89 48 00 73 89."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google