Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Laget av: Tannlege Egil Lind Feste av løse proteser  En løs protese kan festes ved hjelp av et kulehodefeste til implantatet som tidligere er operert.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Laget av: Tannlege Egil Lind Feste av løse proteser  En løs protese kan festes ved hjelp av et kulehodefeste til implantatet som tidligere er operert."— Utskrift av presentasjonen:

1 Laget av: Tannlege Egil Lind Feste av løse proteser  En løs protese kan festes ved hjelp av et kulehodefeste til implantatet som tidligere er operert inn i underkjeven.

2 Laget av: Tannlege Egil Lind Feste av løse proteser  Her sees undersiden av en løs underkjeveprotese. På den ene siden er festet for kulehodet.  Andre siden er et konvensjonelt feste

3 Laget av: Tannlege Egil Lind Feste av løse proteser  På bildets høyre side sees et kulefeste til forankring av løs protese i implantatet som tidligere er operert inn i underkjeven.

4 Laget av: Tannlege Egil Lind Feste av løse proteser  Tannroten er her trukket. Det er klart til å operere inn et tannimplantat.

5 Laget av: Tannlege Egil Lind Feste av løse proteser  Operasjonen er gjennomført og hodet på tannimplantatet synes til høyre på bildet.

6 Laget av: Tannlege Egil Lind Feste av løse proteser  Her benyttes en protese som tidligere er laget. Inne i denne protesen monteres fester som gjør at protesen sitter fast.


Laste ned ppt "Laget av: Tannlege Egil Lind Feste av løse proteser  En løs protese kan festes ved hjelp av et kulehodefeste til implantatet som tidligere er operert."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google