Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

MySaemienSitje- et møtested for den moderne same på Snåsa

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "MySaemienSitje- et møtested for den moderne same på Snåsa"— Utskrift av presentasjonen:

1 MySaemienSitje- et møtested for den moderne same på Snåsa
av Anne Otterdal

2 Idé og konsept et senter for samtidig samisk kultur med spor til historien usymmetriske hus med moderne trefasade med noen felter av skifer og sterke farger for å skape kontrast tydelige og definerte vinduer som gir masse lys til rommet vegger og bygninger uten vinduer gir mørke rom, og danner en magisk stemning Nordlysrommet med inngangsparti i glass i vegger og tak, binder sammen de forskjellige huskroppene lavvoene har et moderne uttrykk og symboliserer den urbane og moderne same

3 Mot øst Inngangsparti i glass til ”Nordlys”. ”Nordlys” er senterets knutepunkt med glasstak. Her kan en ligge på gulvet på madrasser og se på nordlyset og stjernehimmelen.

4 Mot øst Grøntariale med mulighet for utsmykninger

5 Mot nord

6 Mot vest

7 Mot sørvest Glassboks med utsiktsplass til lavvoene. Gatestein i grå granitt omkranser bygningene. Stier, parkering og utekafé er også utført i gatestein.

8 Mot sør

9 Mot nordvest Glassvegg med dør til uteserveringa ”Kaffe Edna”.

10 Urban- turban- lavvo Kunstinteressert same som jobber i KORO har bestilt en granittskulptur Minimalist -same Hippie- same Blitz- same Same som reiser mye til Marokko og har pakistanske venner Motto: Same for meg eller same for deg?


Laste ned ppt "MySaemienSitje- et møtested for den moderne same på Snåsa"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google