Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

…for deg som liker nye og spennende reisemål…

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "…for deg som liker nye og spennende reisemål…"— Utskrift av presentasjonen:

1 …for deg som liker nye og spennende reisemål…
Reiseguiden

2 Australia I Australia kan du slappe av på noen av verdens beste strender, dra på oppdagelsesferd blant ville dyr og planter, eller oppleve den skjønne gullkysten. I vest finner du små og naturskjønne landsbyer. Kysten i øst har storbyer, skjønne strender og verdens største korallrev. Midt i landet finner du fjellet som skifter farge i solnedgangen, mens det i nord er gigantiske naturparker fulle av vilt dyreliv.

3 Kina Å besøke Kina er som å reise til en helt annen verden. Landet har alt fra pulserende storbyer til storslåtte og uberørte områder, ørkener, hellige fjell og ruiner fra keisertiden. Kinas turbulente fortid setter sitt preg overalt, og du kan se imponerende byggverk fra de forskjellige periodene i historien. Et besøk i Kina, og et innblikk i landets historie og kultur, er en opplevelse for livet.

4 Egypt Egypt har mange historiske severdigheter. Her finner du de imponerende pyramidene og unike historiske skatter. I tillegg har landet skjønne områder for badeferie og avslapning. Hovedstaden Kairo er både en moderne storby og en handelsby med sjarmerende markeder. Rødehavet et fremragende sted for dykking. I nærheten ligger Sinaifjellet, det mest berømte stedet i Sinaiørkenen.

5 Mexico Mexico bugner av severdigheter, vakker natur og sjarmerende små landsbyer. Mexico er indianernes land. Her finner du pyramider, ruiner og templer som står igjen fra den rike maya-kulturen. Landet har store kontraster, og det er store forskjeller mellom fattig og rik. Likevel er Mexico et fargerikt, pulserende og fantastisk spennende land.


Laste ned ppt "…for deg som liker nye og spennende reisemål…"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google