Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Bolivia NLM startet arbeidet i Bolivia i 1978 og er nå igang med prosjekter innen evangelisering og bistand.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Bolivia NLM startet arbeidet i Bolivia i 1978 og er nå igang med prosjekter innen evangelisering og bistand."— Utskrift av presentasjonen:

1 Bolivia NLM startet arbeidet i Bolivia i 1978 og er nå igang med prosjekter innen evangelisering og bistand.

2 Misjonærene er involvert i bibelundervisning, ledertrening, menighetsbyggende arbeid og sosialt arbeid blant familier, barn og unge. Mye av arbeidet skjer i samarbeid med den evangeliske lutherske kirken, ICEL.

3 I Bolivia er NLM involvert i utdanning på flere nivå: Jesus Maestro er en grunnskole med over 900 elever og et godt pedagogisk opplegg. Opplegget blir nå videreført til flere andre skoler. Bibelskoler; hvor vi er med på å utruste og engasjere villige hender og føtter til å bringe evangeliet videre.

4 Sammen med kirken driver vi mye forskjellig arbeid i bygd og by bl.a. gudstjenester, bibelgrupper, stevner og leirer, ungdomsarbeid og mediearbeid. Et nytt familieprosjekt tar sikte på å få ned vold og rus i hjemmet.

5 Ønsker du å støtte arbeidet i Bolivia? Bli Bolivia-fadder eller gi en gave til 8220.02.90131, merket «Bolivia». Kontakt: giver@nlm.no eller 22 00 72 00.giver@nlm.no Les mer om arbeidet på nlm.no

6 Takk for forbønn og gaver!


Laste ned ppt "Bolivia NLM startet arbeidet i Bolivia i 1978 og er nå igang med prosjekter innen evangelisering og bistand."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google